by amanda

| Vardag
Igår skrev jag aldrig något inlägg om vad jag gjorde. Men efter privat lektionen i bowling träffade jag Gustav och Canan. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och pratade innan jag åkte hem igen för att plugga. Idag efter skolan mötte jag Nicklas. Vi gick till Cecilias praktik och hämtade henne. Sprang runt i affärer innan Oliver kom. När han kommit satte vi oss på Espresso house och pratade. Åkte hem runt 17-18 tiden för att plugga. Nu sitter jag bara framför datorn och lyssnar på musik. Ska snart återgå till pluggandet, har matte prov imorgon. Önska mig lycka till!

Svar på frågorna, del 1

| frågestund
sannas rum:
Om du bara fick handla kläder etc. i en enda affär tills du dör, vilken affär skulle du välja?
Svar: Svårt val, men H&M eller Vero moda.

alexandra:
vart har du sökt in, nu till hösten?
Svar: Mitt första val är Sam Media på Mediagymnasiet.

Bild lånad från google

nikita1:
1. favorit glass?
2. kan du göra ett video inlägg, då du pratar?
3. var är du ifrån?
4. har du varit blond?
Svar: Jag har ingen favorit glass. Det är olika beroende på vad jag är sugen på.
Ja visst kan jag göra det, det kommer upp ett i veckan!
Jag är näästan hel svensk. Och nej jag har inte varit blond. Min naturliga hårfärg är ljusbrun med självblonda slingor.

Emma ' What is love?:
Vad tycker du en bra blogg ska innehålla?
Din första kärlek?
Din bästavän?
Svar: En bra blogg ska innehålla mycket tävlingar, bilder och lite text.
Min första kärlek var Leon.
Mina bästavänner - Filippa, Hanna, Elin, Angelica och Cecilia. Whanessa, Ulrika, Julia, Frida och Yosra står mig också nära.

LIL' BABUSTYLE - En av Karlstads mest aktiva bloggar!:
Nämn en släkting som står dig nära.
Har du varit utomlands? Isf var?
Favoritmat?
Favorit restaurang?
Svar: En släkting.. Hmm, alla står mig varmt om hjärtat.
Jag har varit i Bulgarien, Malta, Teneriffa, Mallorca och Turkiet.
Jag har ingen favorit mat direkt men spagetti carbonara kanske.
Ingen favorit resturang heller, men gillar mest italienska.

Anonym:
är du tillsammans med jair? på g?
Svar: Nej inget av det. Han är bara en bra vän.


Sophie' ♥:
bästa å sämsta med att blogga?
favoritmat?
favoritfärg?
favoritaffär?
grönan/liseberg?
vad tkr du om mig? (Sophie) ♥
Svar: Det sämsta är att det tar så mycket tid och att jag prioriterar bloggen före plugg. Det bästa är att jag får skriva, dela med mig och lära känna nya människor.
Favorit mat är kanske spagetti carbonara.
Favorit färg - Svart, vit och rosa.
Favorit affär - Har ingen men gillar H&M, VeroModa, Salt och Hollister.
Grönan!
Jag tycker att du är söt, snygg, snäll och riktigt trevlig ♥

Emelie:
Visst tycker du Jedward är liiiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeee söta? ^^
Svar: Pyttelite ! :)

Mina awesome foton ♥:
v
rf började du blogga? :)
Svar: Min syster gjorde det så jag vill också. Gillar dessutom att skriva!


fimpa:
vilken bh storlek har du?
kan du inte snälla lägga ut nakenbilder?
Svar: 75C. Och ja självklart kan jag göra det!

angelica♥:
FAVORIT parfym? vad tycker du om mig?
Svar: Mexx - Fly high tror jag. Jag tycker du är snäll.

Frågestund avslutad

| frågestund


Frågestunden är nu avslutad. Tack för alla frågor. Svaren kommer upp så småningom!

Film betyg

| Filmbetyg


5/5 hjärtan
Carl Hamilton lyckas infiltrera en internationell liga som stulit avancerade svenska GPS-styrda raketvapen. Men ligan utsätts för en plötslig dödlig attack av en väldrillad grupp legosoldater med okänd uppdragsgivare. Hamilton kommer undan massakern, men raketerna är spårlöst försvunna.

Tryck här för att se trailern.

Personligen så tycker jag att beskrivningen av filmen får filmen att verka riktigt tråkig. Men så var inte fallet, den var faktiskt bra. Dessutom så såg jag Persbrandt på Hötorget för någon vecka sedan. Så otroligt hemskt när Hamilton råkar skära halsen utav Maria pågrund av drömmen/tillbaka blickarna. Otroligt grym var han i allafall på sitt jobb, på det han gör även om han är tränad för att döda. Eller vad det nu var som han sa i filmen.. Att han litade och gjorde allt det där för Benjamin (eller vad han nu hette) var modigt och en otrolig risk. Och så gillar jag verkligen att Mouna ställer upp för Hamilton gång på gång trots att hon förlorar en väldigt nära vän.
Jag ångrar inte att jag såg den. Så se den ni också! :)

Bild lånad från google

When I close my eyes it's you I see

| Djupt

by amanda

| Vardag
Frågestunden avslutas ikväll så passa på nu!

Igår när jag kom till Norrtälje så träffade jag Whanessa. Vi gjorde inte så speciellt mycket, hennes lillebror följde med också. Satt och pratade lite innan jag gick hem till Tessan för att äta middag. Några timmar senare gick jag ut igen, mötte Whanessa och vi gick hem till henne. Softade lite och träffade sedan Sebbe och Kristoffer. Vi gjorde inte så mycket, stog och pratade och hängde lite på donken. Jag kom hem runt halv 12-12. Satt lite framför datorn och sedan gick jag och la mig. Imorse duschade jag och fixade mig sedan bar det av till ett lekpalats typ. Lillebror skulle ha kalas så satt där medan det höll på. Vid halv 3 blev jag skjussad till bussen och det bar av till Stockholm. Mötte Filippa på hemvägen och nu sitter vi hemma hos henne och ska äta lite. Men bloggar mer senare. Puss&Kram

by amanda

| Vardag
Frågestund ett inlägg längre ner!

Hej kompisar. Igår fick vi sluta tidigare igen. Jag och Ulrika gick hem till henne. Gjorde amerikanska pannkakor och softade lite. Sedan åkte vi in till stan. Hon köpte lite saker och så kom Jair. Tog en liten fika och sen åkte vi hem igen. Gjorde inte så mycket mer under kvällen. Softade med musik, chips & dip osv. Träffade Julia och Filippa en stund. Sov hos henne och nu håller vi på att fixa frukost. Idag ska vi på öppet hus på St. Eriks gymnaiset och sedan ska jag åka in till Norrtälje. Vi hörs någon gång. Puss&Kram

Frågestund

| frågestund


Jag har fått önskemål om en frågestund så nu drar jag igång en. Fråga på, om vad som helst.
Svarar på allting efter helgen. Kom igen nu!

by amanda

| Vardag
Idag fick vi sluta 13.20 istället för 15. Så jag gick hem, pluggade lite, kollade på Glee och softade framför datorn. Avstog från träningen idag pågrund av lite saker som har hänt. Jag har precis kommit hem efter en liten promenad med min fina vän Gustav. Alltid får jag ett leende på läpparna av honom ♥ Hihi, nu ska jag svara på komentarer och dricka te. Puss&Kram

Film betyg

| Filmbetyg


4/5 hjärtan
I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år.

Tryck här för att se trailern.

Det var ju ett tag sedan jag såg den här filmen men skriver om den nu. Den var hur som helst bra. Amanda Seyfried och Justin Timerblake var riktigt snygga ihop. Dock gillade jag inte Silvias (Amandas) frisyr.. Det var ju hemskt hur alla är dömda att bara få leva tills de fyller 25. Och att allt man gör betalas med tid. Sen att man kan sno varandras tid? Det är bra att kan man ge till en annan men inte att man kan sno. Det som Silvia och Will (Justin) gör tillsammans när de har blivit ett team är ju faktiskt bra även om det är "olagligt" Jag älskar scenen då Silvias pappa ska presentera sin mamma, fru och dotter, haha alla ser lika gamla ut! Sevärd film.



Bilder lånade från google

"du sårar dig själv genom att älska honom"

| Djupt

by amanda

| Vardag
Idag har det väl varit en ganska bra dag. Jag fick sluta tidigare så gick hem till Ulrika efter skolan. Vi åt amerikanska pannkakor och kollade på Gossip girl. Mötte därefter Cecilia i Gullmarsplan för att åka till bowling hallen. Vi körde några serier och åkte sen till donken. När jag väl kom hem pluggade jag lite och nu ikväll har jag bara chattat med vänner, lyssnat på musik och pratat i telefon. Jag ska alldeles strax röra mig mot sängen. Men vi hörs imorgon igen. Och ja jag ska försöka bli bättre på att uppdatera!

bild från typ 2010

by amanda

| Vardag
Martin är bäst och vi ska ses i helgen, hihi ♥

Idag åkte jag och Hanna till gymmet efter skolan, duschade och fixade oss sen åkte jag hem. Lämnade min väska och mötte Filip. Vi mötte Jair och åkte in till Slussen för att äta på tacobar. Super gott var det. Sofie kom och vi åkte in till T-centralen. Köpte en chailatte och softade lite inne i Gallerian. Jag kom hem för en stund sedan och har pratat med Julia i telefon. Nu ska jag läsa lite bloggar, puss&kram

by amanda

| Vardag
Hej kompisar! Idag är det en ny vecka, längtar redan tills nästa helg. Men hallå? Vem gör inte det liksom.. Åkte direkt efter skolan till bowling hallen. Av en slump stötte jag på Filip så han följde med mig dit. Det var ju privat träning idag, gick igenom en del med spärr system. Det var lite halv svårt sådär men det ska nog gå bra. Jair kom också och sen tog vi bussen tillbaks till Gullmarsplan. Åkte in till stan en snabbis, köpte en chai latte och sen åkte jag hem till mamma. Packade och sen kom pappa och hämtade mig. När vi kom hem hjälpte jag till med maten så har precis ätit middag. Nu ska jag försöka plugga lite, har so läxförhör och spanska glosor till på fredag -.- Önska mig lycka till. Puss&Kram :)

Visste ni det här?

| Bekännelser


Jag stör mig jätte mycket på folk som tuggar med öppen mun.

Jag har svårt för att börja gilla killar mer än vän.
På vardagar drickar jag alltid flera koppar te.
Jag har haft min hemliga blogg i 1 år och 6 månader.
Jag funderar på att byta från blogg.se för att det alltid krånglar -.-
Jag har en blogg på nattstad.se och en på myshowroom.se
Jag använder mig alltid av nordeas app, bästa ju!
Jag tror typ att jag är bra på att spara pengar fast jag verkligen inte är det.
Jag vill åka till New york, Florida, Grekland och Italien.
Jag hatar folk som skickar samma kommentarer till halva Sveriges befolkning.

by amanda

| Vardag

Igår så var jag på öppet hus på Nacka gymnasium med Filippa, Tage och Jacob. Det var så otroligt mycket folk att jag inte ens orkade göra det vi kom dit för att göra. Drog nästan direkt. Jag åkte hem, åt lite och packade. Sedan bar det av till Norrtälje för att spendera tid med finaste Whanessa. Vi gick hem till henne, softade lite och träffade sedan 3 killar. Minns inte vad de hette, gick hem och åt sen ut igen. Träffade Martin, Pontus kom och sen drog de. Jag och Whanessa träffade då Matte, softade lite på donken och ah. När han dragit hem satte vi på en film och somnade någon gång vid 2-3. Idag har vi inte gjort så mycket, tagit det lugnt och träffat Matte en stund. Jag kom hem till middags tid och nu sitter jag bara framför datorn i mys kläder. Är så otroligt trött, känner mig riktigt nedstämd också, tänker inte säga att jag inte vet varför för det gör jag. Men inget som tas upp här. Bloggar kanske något mer senare. Puss&Kram

by amanda

| Vardag
Hej kompisar! Jag är trött, hiihihihih. Klockan är ju typ 1 på natten, svin sent verkligen. Hohoho...

Idag slutade skolan vid 3, åkte med Filippa och Annie till Julias skola. När hon slutat tog vi sällskap hem. Jag och Filippa åkte hem till henne, åt lite och mötte sedan Annie. Vi drog in till stan, köpte våra bio biljetter och sen gick vi till tacobar och åt middag. Därefter chillade vi runt på Sture p, så jävla balla! Softade lite på hemma orten ni vet ;) Haha nej men ah, sen mötte vi Julia. Vi gick till bion, såg på Hamilton och den var super bra. Skriver om den senare också. När bion var slut åkte jag och Filippa till Skanstull. Träffade Svante, Tage, Matthew, Jacob, Joel, Nippan och Simon. Softade på donken och nu har vi precis kommit hem. Sover hos Filippa inatt. Puss&Kram ♥



Länkbyte

| Länkbyte
Ni måste ge Bex en chans! Hon uppdaterar mycket och har massa tävlingar, en just nu som ni borde kolla in. Hon driver en blogg som är kul att läsa. Jag gillar den massor och hon är dessutom otroligt söt&snygg! Bloggen hittar ni här

by amanda

| Vardag
Idag har jag varit otroligt trött, skoldagen har segat sig fram även om den inte var såå jobbig. Stannade i allafall kvar 45 minuter efter vi slutat för att komma ikapp med matten. Missade ju en lektion i måndags. Därefter mötte jag Cecilia och Oliver i Gullmarsplan. Vi åkte till träningen och idag gick det ganska bra. Fick en "läxa" av min privat tränare eller vad man ska kalla honom och när jag gjorde så som han sagt så gick det ganska bra, stolt är jag (a) Hihi. När jag kom hem åt jag middag och duschade. Nu pluggar jag inför provet imorgon. Puss&Kram

by amanda

| Vardag
Inte världens bästa uppdatering jag vet och har ingen bra anledning heller. Igår efter skolan följde Filippa med mig hem, vi åt lite och åkte sen till gymmet. Påvägen därifrån fastnade vi på Espresso house.. bra blandning. När jag väl kom hem duschade jag och pluggade galet. Idag efter skolan mötte jag Johanna och vi åkte in till stan. Satte oss på ett café inne på Åhlens city. Super mysigt och helt awesome att träffa henne igen! Kollade runt lite och sen åkte vi hem. Jag hälsade på Meliina en snabbis också. Ikväll har jag inte gjort mycket annat än att plugga. Ska fortsätta med det tills det är läggdags, prov på fredag -.- Puss&Kram

Allt du gör i ditt liv får konsekvenser - bra & dåliga

| Djupt

Jag är tom på ord. Jag vet inte vad jag ska säga, vad jag borde säga eller vad jag förväntas att säga. Det gjorde ont, det gjorde det verkligen. Men allting sker av en anledning och kanske var det här det bästa? Jag vet inte. Men det sägs att även den djupaste smärtan har en mening. Allt man gör, alla val man tar får konsekvenser. Och för oss slutade det såhär. I framtiden - vad händer då? Jag har lärt mig mycket av dig och fått så många fina minnen. Men nu har vi nått slutet. Trots allt, den smärta och rädsla du har orsakt oss så hoppas jag att du får en ljus framtid.
Att det går bra för dig, att du får vad du förtjänar.

by amanda

| Vardag

Idag har det varit en bra start på veckan. Slutade vid 2, gick hem snabbt och åkte sedan till bowling hallen. Hade en bokad privat lektion som jag skulle på. Spännande va?! Det gick ganska bra, han fick mig kasta på rätt sätt och med snurr. Det tar ett tag för mig att få det att fastna och sånt eftersom jag alltid spelat med något som heter back. Nog pratat om det, när vi var klara åkte jag in till stan. Gick till det bästa caféet, Espresso house. Där satt Meliina, Johanna och Helena och väntade på mig. Vi fikade och pratade i några timmar sen åkte jag hem. Har pluggat en massa spanska ikväll för imorgon är det prov. Men nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon. Puss&Kram

by amanda

| Vardag
Hej kompisar! Idag när jag vaknade duschade jag och fixade mig, sedan åkte jag och familjen till Heron City. Åt lite och sedan blev det bio. Vi såg på The Stig-Helmer Story, skriver om den senare. Åkte hem och skulle precis plugga lite när syrran kom och sa att de skulle bowla. Så åkte med henne, Matte och deras 3 kompisar till Sickla för att bowla. Och självklart vann jag ;) När jag kom hem åt jag middag, kollade på någon video som jag missade i skolan och nu kollar jag bara runt på olika bloggar. Imorgon börjar skolan runt 9, skönt med liiiite sovmorgon i allafall.
Hoppas ni haft en bra helg, puss&kram ♥

by amanda

| Vardag


Vaknade upp hemma hos Cecilia vid 12 tiden, fixade oss och sådär. Vid 2 någon gång åkte jag hem, bytte kläder och satt därefter bara framför datorn. Åt pannkakor till middag och sen mötte jag Ulrika. Vi åkte in till Slussen och satte oss på Café Fåtöljen. Det var super mysigt. Satt där i någon timme, träffade sedan Jair. När jag kom hem vid 11 kollade jag på film med familjen och nu chattar jag bara med folk på facebook. Ska strax sova så vi hörs mer imorgon. Puss&Kram

Länkbyte

| Länkbyte

Den här brudens blogg gillar vi, super söt och trevlig är hon dessutom :) Checka!

by amanda

| Natur


Tjo kompisar. Jag och Cecilia hamnade på donken istället för att äta något hemma hos henne. Standard eller vad? Sen åkte vi för att hämta ut biljetterna, hem igen och sedan tillbaks. Vi såg på In time och den var super bra. Skriver om den senare. Sen åkte vi hem igen. Vi har kollat lite på tv, softat framför varsin dator, ätit godis och ah. Nu är vi båda super trötta och funderar på att gå och lägga oss om en liten stund. Jag bloggar imorgon igen, puss&kram

by amanda

| Vardag
Jag vann en tävling här!

Idag är det fredag och det är så himla skönt. Äntligen helg! Gick hem efter skolan, packade lite och nu sitter jag bara framför datorn. Jag ska snart börja åka mot Cecilia. Vi ska äta middag hemma hos henne, sedan blir det bio och därefter sover vi hos henne. Så himla mysigt. Gillar den tjejen lite grann, hihi (a) Fast bara lite dock.. Bloggar kanske något mer senare. Ha en bra fredag kompisar ♥

Länkbyte

| Länkbyte
Kolla in den här tjejens blogg. Hon är super söt och hennes blogg är faktiskt bra :) ♥

Tryck på bilden för att komma till bloggen!

by amanda

| Vardag

Idag fick vi sluta lite tidgare, så gick hem för att äta lite och byta kläder. Sen bar det av till Gullmarsplan. Mötte Cecilia, köpte en chai latte och sen åkte vi till bowling träningen. Inga kommentarer om dagens spelande. Åkte sedan hem, jag och pappa gjorde middag och nu sitter jag bara framför datorn och lyssnar på musik. Imorgon är det fredag, så otroligt skönt med helg! :)

Vinnarna på gissa kändisen

| Tävling

Channing Tatum!
Nu har jag slumpat 3 stycken vinnare. Tack till alla som deltog.
Det var nog ganska lätt eftersom alla gissade rätt. Men grattis till er :)


Vinnare 1

Vinnare 2

Vinnare 3

Gissa kändisen

| Tävling
Gissa rätt vilken kändis som finns på bilden, slumpar 3 stycken som får en länkning.
Ett tips; Han är född 26 April!

by amanda

| Vardag

Idag slutade skolan halv 3, gick direkt hem för att plugga Spanska och No. Men la mig framför tv:n istället och somnade. Syster väckte mig så jag har pluggat en stund i allafall, lyssnat lite på musik och chattat med folk. Snart kommer pappa och hämtar mig. Vi ska åka till Abbes för att äta. Smarrigt, bloggar mer ikväll om inte blogg.se krånglar som det gjort 2 dagar i rad nu -.- Puss&Kram

Film betyg

| Filmbetyg


2/5 hjärtan
Filmen handlar om Adam och dr. Lawrence Gordon som ena dagen var på jobbet och levde ganska vanliga liv, men som nästa dag vaknade upp fastkedjade i var sitt hörn av ett rum med en död kropp mellan sig. Ganska snart inser de att de fallit offer för en seriemördare som gjort sig känd genom att iscensätta situationer där hans offer tar död på varandra. Med tiden emot sig måste dom försöka ta sig ur den här mardrömmen.

Tryck här för att se trailern.

Den här filmen var så otroligt seg! Pausade den flera gånger och gjorde saker emellan, man var inte alls inne i den. Jag hade aldrig ens sett klart på den om det inte var för att jag vill se alla Saw filmerna och ser man inte alla så förstår man ju inte i slutändan. Dr. Lawrence försök att luras om att Adam var död var i allafall kul (a) Hehe, det fanns delar i filmen som var bra men i helheten var den faktiskt dålig.. Jag rekomenderar den inte tyvärr.

Bild lånad från google

by amanda

| Vardag

Första dagen i skolan och det var faktiskt helt okej. Även om jag inte alls sov speciellt mycket inatt så vaknade jag pigg. Dock har vi redan 2 prov till nästa vecka och en läsläxa tills på torsdag. Om terminen startar såhär, undra hur den fortsätter då..?

Efter skolan så åkte jag, Hanna och Annie runt lite med tunnelbanan. Efter ett tag åkte jag till Kärrtorp, stötte på Olivia så vi stog och pratade lite innan jag gick hem. Skulle egentligen ha träffat Cecilia, Nicklas och Oliver runt 4 men hade ingen lust alls, ingen energi och ville bara hem så hem gick jag. Har inte gjort så mycket, duschat, målat naglarna, ätit och druckit minst 5 koppar te (a) Men hoppas ni haft en bra dag kompisar ♥

by amanda

| Vardag
De sista dagarna på lovet och jag har inte suttit så mycket vid datorn, därav den dåliga uppdateringen. Sist jag bloggade var i lördags och då sov jag hemma hos min älskade Hanna som äntligen kommit hem från Indien. Träffade även Olivia, Julia och Annie - bästa att Annie också är hemma nu! På söndagen, igår alltså så åkte jag och fikade med Linnea och Lisa. Super mysigt och sen åkte jag hem till Filippa. Vi gick ut och träffade Svante, Tage, Joel, Filip, Jacob, Max, Hanna och Melker. Jag och Filip åkte till donken och åt lite, träffade sen Filippa och Annie. Pratade lite med de och sen gick jag och Filip hem till honom. Kollade på Saw 2 och så sov jag hos honom.

När vi vaknade imorse gjorde han en god frukost, kollade lite på film och sen gick jag hem. Fixade mig och mötte Meliina. Vi gick på en arbets intervju för Svenska Dagbladet, vet inte om någon av oss fick jobbet men de ska ringa imorgon typ. Sen mötte jag Cecilia och vi tog en fika. Åkte därefter till mamma, hämtade lite saker och nu sitter jag och chattar med folk inne på fb.

Imorgon börjar skolan och jag orkar verkligen inte. Jag måste plugga upp mina betyg så måste verkligen satsa. Börjar typ gråta, har ju typ ingen energi och snart är det gymnasievalen också. Man måste ju ha massa val och jag har bara 1? Får typ leta gymnasium varje dag. Dags att sätta igång med träningen igen också! Men får se om jag bloggar något mer ikväll, ska hämta en kopp te och lyssna på musik. Puss&Kram ♥

by amanda

| Vardag
Jag ber om ursäkt för ingen uppdatering men har inte suttit framför datorn. Igår sov jag hemma hos Whanessa i Norrtälje. Vi åt på donken, träffade bland annat Martin, Gurra osv. Vi var hemma hos Gurra en stund och kollade på tv, när vi kom hem vid halv 1 åt vi lite och satte sen på en film. Gick inte och la oss fören vid kvart över 5 på morgonen och vaknade vid 2. Kollade lite på tv och sen åkte jag hem. Super mys har det varit med henne!

När jag kom hem bytte jag om och mötte sen coola Filip. Vi blev skjussade till Slussen, åt middag på Tacobar och nu sitter vi hemma hos mig. Kollar på tv och äter Ben&Jerry's glass. Muuums. Bloggar kanske något mer senare. Puss&Kram

Charmigt värre när vi låg i sängen sådääär ;)

Turkiet del 4 ♥

| Resor











Svar på tal

| Svar på tal

Anonym om by amanda:
fina ögon:) Villken mascara använder du?
Svar: Tack så mycket! Jag använder L'Oreals Volume Million Lashes.
Den är super bra och jag rekomenderar den verkligen. Man får inga klumpar och fransarna blir ganska långa för att bara använda en mascara :)


Tjänare coolingar ! Idag gick jag upp halv 11, fixade mig och mötte sen Meliina inne i stan. Vi tog en fika, gick runt och pratade och sådär. Därefter åkte jag till Gamla stan och mötte Elin, Olivia kom och vi gick till en piercing studio. När vi var klara där mötte vi Jair och gick till Tacobar. Åt lite och nu sitter vi hos en polare. Bloggar mer ikväll, pussar

 

by amanda

| Vardag
Planerna ändrades, förvånad? Nej verkligen inte. Istället för att åka och bowla så mötte jag pappa, fixade mitt sl kort och sen hem för att äta middag. Gick hem till Filippa med Olivia, lyssnade på musik och rökte lite vattenpipa. Julia och Emelie kom. Sen gick jag och Olivia ut för att träffa Svante, Tage och Joel. Vi gjorde inte så mycket, gick runt lite och åkte sen till donken. Kom hem för en stund sedan. Ska kanske sätta på en film eller något. Vi får se.
Hoppas ni haft en bra dag ! ♥

by amanda

| Vardag
Hej kompisar! Bloggade aldrig mer igår för när jag kom hem från Norrtälje var jag alldeles för lat. Jag var i allafall med Whanessa och Josefin. Vi satt och pratade, sen träffade vi Tommy.. tror jag han hette (a) Vi åkte runt lite, lyssnade på musik, hälsade på några och ah. Tog bussen hem halv 9 så kom hem någon gång vid 10. Åt lite och satte sen på första Saw filmen. Gick och la mig vid 3, och när jag vaknade imorse tog jag en dusch och nu fixar jag mig. Ulrika kommer snart till mig, vi ska laga pannkakor och kolla på film. Senare idag ska jag träffa Cecilia, Oliver, Nicklas och Markus. Förmodligen ska vi bowla om det finns banor lediga. Men jag bloggar när jag får tid igen. Puss&Kram

by amanda

| Vardag

Hej kompisar! Nu sitter jag på bussen påväg till Norrtälje. Trevligt värre, ska ju träffa Whanessa så :) Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något. Jag vet inte heller när jag ska börja åka hemåt igen men jag bloggar någon gång senare. Puss&Kram

 

by amanda

| Vardag



Det är såhär man gör man inte har något bättre för sig ;)

Godmorgon på er! Imorse gick jag upp redan vid 10, var super trött men bara att gå upp i allafall. Fixade mig, åt lite och nu lyssnar jag bara på musik. Idag ser planerna ut så att jag ska träffa Whanessa. Men hon svarar inte på sms så kanske sover hon fortfarande? Well, hoppas hon hör av sig snart annars hittar jag på något annat.
Ha en bra dag, puss&kram :)

by amanda

| Vardag
Hallojj ! Efter jag varit hos läkaren träffade jag Jair och vi åkte in till stan. Lämnade tillbaks några saker, köpte varsin chailatte och promenerade därefter från Kungsträdgården till Slussen. Jag åkte hem för att äta och när jag gjort det möttes jag och Jair igen. Vi gick hem till honom och kollade på filmen Saw 5. Efter den åkte jag hem och nu kollar jag på tv och chattar med folk. Vi hörs kanske mer senare, puss&kram

by amanda

| Vardag

Såhär började jag min morgon. Först en dusch och sen lite bubbel badkar! Underbart eller vad?! Har fixat mig och ätit, ska bara platta håret sen är jag klar. Klockan 3 ska jag till läkaren för att kolla lite saker. Vad som händer efter det vet jag inte riktigt, men vi får se. Antingen träffa kompisar eller hitta på något med mammisen. Men ni får ha en sån bra dag så bloggar jag mer senare! ♥

nyårs outfit

| Outfits
Jag kom hem från Filippa vid 7 tiden. Har inte orkat göra något idag, är så otroligt seg. Så ikväll har jag bara kollat på Desperate housewives, lyssnat på musik, chattat med folk och spelat lite på king.com Blogg.se har inte fungerat på hela kvällen heller så blev nästan sur där en stund! Menmen, ska snart gå och lägga mig. Är redan trött haha. Jag bloggar imorgon igen, puss&kram


Topp från Salt.
Jeans från Hollister.

Länkbyte

| Länkbyte
Ni måste bara kolla in min fina vän Julias blogg!
Hon skriver om allt i sin vardag, sina tankar och åsikter. Hon har inte alltid haft det lätt så i hennes blogg får man ta del av vad som hänt och händer. Det är beundransvärt hur stark hon är! Ni borde verkligen ge henne en chans. Och glöm inte Julia, jag finns alltid för dig ♥

by amanda

| Vardag
Nyårsafton detta år var mycket bra! Åt en otroligt god middag med min familj och våra gäster, spelade också lite kort och playstation. Sen mötte jag Filippa och Julia. Vi gick hem till Kenny där Fanny, Alex, Favad och Simon var. Softade lite, lyssnade på musik och sådär. Sen åkte vi till Slussen, fast på tolvslaget satt vi på tunnelbanan, det sög ju. Menmen, när vi kom till Slussen träffade vi Svante, Tage, Wille, Rikard, Erik, Matthew, Joel och Petter. Var med de en stund och sen drog vi och träffade Sigge och några. Åkte därefter till Kärrtorp, stötte på Max, Micke, Philip och Jacob och sen åkte vi hem. Kom hem runt halv 2-2. Jag och Julia sov där, vi åt lite och somnade sedan strax över 4.

Idag har vi inte gjort så mycket. Julia drog hem och jag och Filippa har kollat på filmer och lagat pannkakor. Vet inte när jag ska börja dra mig hemåt, är så sjukt seg. Får se om jag ska göra något ikväll eller bara vara hemma. Men bloggar mer senare. Puss&Kram