Glad midsommar ♥

| Vardag
Jag tog inga bilder så jag hoppas att flera skickar sina sen, ber om ursäkt för text på de två sista också men vi sparade de aldrig utan text haha.
 
Uppdateringen har verkligen varit kass, och så känner jag att den har varit det senaste året också. Mina tankar går ut åt en bloggpaus för att få tillbaka suget men är alldeles för rädd för att suget inte kommer tillbaka så jag slutar blogga istället, och det vill jag faktiskt inte göra. Så jag fortsätter fundera på det ett tag till. 
 
Glad midsommar i efterskott ♥ Hoppas ni alla hade en helt otrolig midsommarafton och midsommarhelg.
Jag var ledig i onsdags för att jag skulle till en ortoped och kolla upp mina fötter, har haft problem med de i flera år. Men han sa i princip att jag har trötta fötter och att man inte direkt kan göra något åt det. Så på något sätt bra att det inte var något allvarligare men vill så gärna få en lösning på mina problem så det suger :( Var i alla fall och röntga de för att vara på säkra sidan. Lunchade med mamma efteråt och senare på kvällen åkte jag till Daniel.
 
I torsdags hade jag tagit det ledigt, så duschade, tvättade och så medan jag väntade på att My, Daniel och Ribben skulle komma. När de gjort det begav vi oss mot Söderköping. Där firade vi midsommar på Adrian och Teddans landställe tillsammans med elva andra. Så det har varit fullt ös medvetslös hela helgen. Gick dock lite för väl all in i torsdags när vi kom dit så mådde halv dåligt i fredags på själva midsommarafton. Men vi lekte i alla fall lekar, krökade, åt tårta och spelade beerpong.
 
Igår åkte jag och My hem, hon skulle jobba idag så jag droppade henne och åkte sen vidare till mitt landställe. Har firat midsommar där hela mitt liv så kändes ganska konstigt att vara någon annanstans för första gången i år. Grillade till middag med familj och vänner och på kvällen krökade jag hos Linus med landet gänget så det var kul! Nu är jag äntligen hemma och ska lägga mig och dega i soffan. Puss&Kram 

Tävling i samarbete med Caseapp - AVSLUTAD

| Tävling
Tack till alla som var med och deltog i tävlingen! Det är verkligen alltid lika roligt. 
Grattis till Ljuva Julia. Du har blivit kontaktad via mail så hör av dig så fort som möjligt :)
 
Som plåster på såren till er andra så erbjuder jag nu tillsammans med Caseapp 20% rabatt på valfritt köp!
Ange LIINDSTRAND20 i kassan för att utnyttja rabatten. Passa på att uppdatera telefonen med ett riktigt snyggt och härligt skal till sommaren ♥

Summerburst

| Vardag
 
Hej kompisar! Hoppas alla har det jätte bra, grattis till er som tagit studenten och till er som klarat av yttliggare ett år i skolan och äntligen får gå på sommarlov. Till er andra, snaaart semester (förhoppningsvis) ♥
 
I helgen var jag på Summerburst. Det var jätte roligt och en helt otrolig känsla. Alla var så himla glada och lyckliga. Fredagen hade vi sämst väder, iskallt och spöregn. Man var genomvåt och iskall och det gick aldrig över eftersom det fortsatte att regna. Men lördagen var jätte bra och fint väder. 
 
Jag jobbade mitt sista pass på som anställd på Cityterminalen i söndags också så det var lite tråkigt men ser fram emot hur det kommer bli på EH i Globen. Jobbade där första dagen i tisdags, det var lite för lugnt men hoppas på att det blir lite mer livat i framtiden. Igår var jag på barista utbildning också, fick lära mig massa nytt så det var spännande. Faktiskt en hel del jag inte kunde fast jag redan jobbat i mer än två månader.
 
Idag ska jag till Fryshuset och jobba, var även där i måndags. Juste, det glömde jag berätta! Efter jobbet i måndags var jag hos frisören och nu för tiden kör jag på ombre. Så det är riktigt roligt, jag har inte riktigt vant mig än. Även fast jag har kvar samma ljusa hårfärg längst ner är jag nu hasselnötsfärgad upptill, men var så trött på att få utväxt så ska testa det här ett tag nu och hoppas på att jag trivs :) Nu måste jag fixa mig och springa till jobbet. Puss&Kram

Tävling i samarbete med Caseapp

| Samarbeten, Tävling
Som ni säkert vet har jag ett samarbete med Caseapp som jag är otroligt nöjd över. Tycker deras skal är helt fantastiska och jag älskar att man kan designa och komponera sitt eget skal. Man kan göra bilder, collage, texter och allt möjligt. Den här gången valde jag en färdig design. Och jag tycker att det är hur snyggt som helst! Den gröna, turkosa färgen mot det svarta i ett marmor mönster. 
 
Jag vill ge er chansen att få designa ett eget skal. Därför kommer jag nu ha en tävling där jag lottar ut ett presentkort till en lycklig vinnare. Vinnaren får designa ett valfritt skal precis som hon/han vill, inga begränsningar. Självklart får man även välja ett färdigt skal som jag har gjort om man vill. 
 
För att få vara med i tävlingen:
- Lämna en kommentar och skriv att du är med
- Ange din mailadress
- Frivilligt att skriva en kort motivering
 
 
Alla får vara med och delta, även om du inte har någon blogg. Kommentarer som inte rör tävlingen hänvisas till ett annat inlägg. 

Every step that I take, you are always on my mind

| Vardag
Jag har jobbat stängning en hel del dagar i rad. I onsdags var jag ledig men då jobbade jag i Fryshuset, gick igenom lite av vad jag kommer få göra, jobbade lite i Agda och så. Fick gå hem runt ett, åkte hem och vilade en stund. Några timmar senare mötte jag upp My och Lisa, vi gick till Neverland för att äta middag och dricka lite på deras uteservering. Cecilia kom en stund senare. Super trevlig kväll, blev hämtad av Daniel efteråt. 
 
Jobbade stängning i torsdags och i fredags var jag ledig. Mötte mamma inne i stan, vi kollade i affärer, åt lunch på ett mysigt café och lite senare tog vi en fika. Åkte hem, fixade mig och vid fyra åkte jag till Daniel. Vid halv sex befann vi oss på Teddans studenttmottagning. Mååånga okända ansikten men det var trevligt ändå! Jag åkte hem rätt tidigt.
 
Jobbade 9-18 igår, när jag slutat mötte jag My så åkte vi hem till mig. Fixade oss och vid åtta befann vi oss hemma hos Hanna. Min stora tjej fyllde 20 häromdagen ♥ Så vi firade henne med otroligt god mat, ballonger, alkohol, musik och sol. Meningen var att jag skulle följa med de ut efteråt men 00.15 åt vi efterätt så det blev rätt sent, dessutom mådde jag smått illa och hade ont i huvudet. Så gick hem istället, börjar jobba om ungefär en timme också så lika bra att jag åkte hem och sov haha. Hoppas alla får en bra dag ♥