Om mig

| Vardag
 
Hej! Jag heter Amanda Lindstrand och är 21 år gammal. Jag bor på Södra sidan av Stockholm där jag för tillfället jobbar som ekonomiassistent på Fryshuset. Jag jobbar även extra som barista på Espresso House. 
 
Jag tog studenten 5e juni 2015 från Fryshusets gymnasium där jag läste ekonomi i 3 år. Någon gång i framtiden skulle jag vilja plugga vidare, juridik eller ekonomi. Jag älskar att resa, umgås med vänner, fotografera och kolla på serier. I min blogg bjuder jag på lite allt möjligt men framför allt min vardag och vad som händer i mitt liv. Kramis

by amanda

|
Måndag igen, är måndagar tråkigaste dagen i veckan? Kanske med tanke på skolan, men jag var med alla mina bvänner idag och hade as kul hemma hos mig. Så den här måndagen var inte den sämsta i allafall. Snart är det valborg, jag antar att jag ska åka ut till landet, tyvär... Kanske kan ta med en kompis.. Det var ett tag sedan jag var på landet senast, påskafton tror jag.  Imorgon har jag och pappa bestämt att vi ska fixa mitt rum, möblera om och måla och sånt. Ska bli skit kul, fast.. måla? Kanske inte riktigt min grejj. Haha!
Pussar <3

by amanda

| Vardag
Hej. Här är mitt första inlägg på den här bloggen.
Jag kommer att försöka uppdatera så mycket som möjligt om mig, mitt liv och mina vänner. 
Hoppas ni kommer att gilla det. (redigerat inlägg)