I'll be yours for a thousand lives

| Vardag
Hej på er!
Mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Och anledningen till att jag faktiskt inte har bloggat är för att jag har haft och fortfarande har problem med bloggen. Man kan just nu inte kommentera min blogg, när man ska göra det så dyker det upp en liten ruta där det står att man måste garantera att man inte är en robot. Det finns dock ingenstans man kan göra det. Har anmält problemet men tyvärr inte fått hjälp ännu. Och det är ju faktiskt inte lika roligt att blogga när man inte får någon respons. 
 
Hur som helst så hoppas jag att ni har haft en toppen start på året. Jag började mitt år med en fruktansvärd ångest som följde med mig i flera veckor. Det är nämnligen så att jag jobbar som konsult. Det innebär att jag är uthyrd till olika företag och hjälper de under en viss period. Så jag är på ett företag åt gången men är anställd på mitt konsultföretag. När 2018 startade hade jag fått ett slutdatum på mitt dåvarande uppdrag inne på Hötorget. Jag skulle sluta där sista januari. Detta var otroligt jobbigt för mig då jag inte hade någon plan på vad jag skulle göra efteråt. Jag hade sökt universitet till vårterminen men blev tyvärr inte antagen. Jag hade inte heller börjat söka några nya jobb ifall jag skulle börja plugga. Så det kändes sorgligt att lämna, framför allt mina kollegor. 
 
Men mitt konsultföretag ordnade ett nytt uppdrag till mig så jag var ledig i två dagar innan jag började nästa. Nu jobbar jag på WSP i Globen som är ett av världens ledande företag inom teknik och konsulttjänster. Jag jobbar på deras ekonomiavdelning på leverantörsreskontran. Där är vi cirka sju stycken i min grupp så det är garanterat det största företaget jag har jobbat på hittills. Har fått ett uppdrag där på 3 månader med möjlighet till förlängning. Det känns bra att vara tillbaka i Globen igen även om det nu för tiden tar längre tid för mig att åka dit än till stan när jag bor hos Daniel. 
 
Apropå Daniel så har vi varit sambos i 6 månader om ungefär en vecka, det tycker jag är värt att fira ;) 
 
Känslan över att inte veta vad jag ska göra med mitt liv och känslan av att inte kunna bestämma mig gick i alla fall över när jag väl hade fått mitt nya uppdrag. Så nu har jag varit på WSP i ca tre veckor, jag lär mig nya saker varje dag och hoppas på att få lära mig ännu mer. 
 
Jag har i alla fall bestämt mig för att börja plugga i höst. Jag har varit osäker på om universitet på Gotland är rätt alternativ för mig men nu har jag kommit fram till att jag inte vill vänta längre. Har velat plugga sedan jag tog studenten, vilket var år 2012. Så nu är jag redo. Förra året kom jag in men tackade nej eftersom jag precis hade fått jobbet på Hötorget. Men denna gång känner jag mig redo. Även om jag vet att det kommer bli jobbigt, lite seperationsångest och lite ensamt till en början så hoppas jag att helheten kommer bli bra. 
 
Just nu känns det lite som att jag inte riktigt kan göra som jag vill, köpa bil och bostad till exempel för att jag ska plugga i framtiden. Som att jag går runt och väntar. Så det ska bli väldigt skönt att få det gjort. Håller tummarna för att jag kommer in detta år igen, och i så fall ska jag tacka ja! 
 
Annars så ligger jag hemma sjuk, började känna mig dålig i måndags men härdade ut hela dagen på jobbet. Stannade hemma i tisdags men gick till jobbet igår för att vi hade flera möten. När de var slut så åkte jag hem och så har jag varit hemma idag också. Idag känner jag mig lite piggare men väldigt förkyld. Det ska bli skönt med fredag och helg imorgon. Ser fram emot det. Puss&kram
Köpte så fint julpynt till besticken och små smycken till glasen. 
 
Kan stolt meddela att pralinerna på det mittersta fatet är gjorda av mig och farmor, fast allt godis var såklart hemlagat.