by amanda

| Vardag

nu går jag och lägger mig, blogg.se är skit segt som vanligt ! -.-
godnatt sötnosar :)

by amanda

| Vardag
nu har jag ny header, visst är den otroligt fin ? tack filippa älskling, synd bara att det är ett mellanrum till vänster. varken jag eller filippa får bort det och becca vill eller orkar inte hjälpa mig "/ om ni kan så får ni gärna höra av er till mig ! jag har inte gjort så mycket mer ikväll än att läsa bloggar och tittat på guds flickor eller vad det heter. glömde förtillfället (a) ska dra, komentera vad ni tycker om min nya header ? <3

svar på tal

| Svar på tal
Anonym om by amanda:
fan va ont hon med rosa måste ha fåt och hon som är längst nere
svar: haha ja kanske, men alla tyckte nog att det mest var roligt, förutom hon i grått :)

by amanda

| Vardag
nu har jag bakat färdigt, eller .. jag gav upp med lussebullarna eftersom de bara degade sig och var så otroligt kladdigt. nu sitter jag och kollar avsnitt från guds tre änglas på datorn som jag missat, jag bloggar senare :) ♥

by amanda

| Vardag
hej sötnosar. nu är jag hemma med mamma och bakar, degen ska svalna lite så jag bloggar emellan. just nu bakar vi bröd och snart lussebullar, fast längder :) innan jag drog hem för att baka stog jag i centrum med Ida, men jag var som sagt tvugen att dra. senare ikväll så blir det pluggade till matte prov, kisses ! <3

by amanda

| Vardag
jag följde med pappa till affären för att köpa ägg och mjölk men nu är jag hemma igen, ska göra mig i ordning och sen gå och lägga mig. vi hörs imorgon, godnatt sötnosar !

by amanda

| Vardag

tiderna förändras, jag längtar tillbaks ..




by amanda

| Vardag

otroligt gamal bild, min naturliga hårfärg också.
jag vill ha tillbaka den ! :)

by amanda

| Vardag
jag kom hem för 41 minuter sen om man ska vara exakt. jag har gjort läxor och ätit middag samtidigt som jag kollade lite på tv. jag har i allafall varit ute med denise och några. det började med att jag och denise möttes vid kärrtorps centrum och gick hem till wille där han pavel adam och tage var. denise höll i en sköldpadda och sen gick vi igen. vi var påväg till ip men jag och denise ville inte följa med så vi gick därifrån. wille kom efter så han följde med till parken vid mig där denise hade tappat sitt busskort och bankkort på 1000 på 2 dagar innan, och det låg kvar ! haha, otroligt :) sen gick vi hem till mig, gjorde ingenting och sen ut igen med även pavel tage och basse. vi drog till centrum för att träffa elin och hennes syster emelie. killarna drog och vi gick till solariumet, lite senare kom killarna igen så vi stannade kvar där tills elin och emelie skulle gå igen. vi resten gick till denise för att lämna henne och sen satt vi utanför henne och väntade tills hon kom ut igen, vi drog till solariumet och resten gick segt. jag orkar inte blogga mera om det, inga bilder har jag heller. det suger, jag ska dra. jag bloggar senare, är inte på så bra humör. hejdå ! :)

copyright på mina bilder. allt som kopieras anmäls, om du inte har frågat mig !

by amanda

| Vardag

jag drar ut och träffar denise sötnos nu, jag orkar inte vara hemma längre. vi hörs ikväll, kisses

by amanda

| Vardag
nu har jag duschat klart, tagit bort gamalt nagellack och målat om både på fingararna och tårna. jag tror inte att jag ska träffa annie idag eftersom hon säger att hon är sjuk, jag har dessutom ingen ork att göra mig i ordning för att gå ut. jag somnade halv 4 igår tror jag eftersom jag kollade om twilight 2 gånger + en gång imorse, så jävla bra film. helt sjukt alltså, jag har tillomed önskat mig böckerna i julklapp. menmen, nu ska jag dra. vi hörs om en stund igen, måste bara komma på något jag kan skriva om. aja, puss !

by amanda

| Vardag

dunk dunk dunk =d

gårdagens outfit ;)

| Outfits
jag hann inte lägga in bilden för min outfit igår så ni får den idag istället, och bild på dagens lite senare efter jag duschat och gjort mig klar !

jeansleggings från bikbok.
linne från bikbok.
kofta från ginatricot.

by amanda

| Vardag
här kommer bilder, jippi ! :)







by amanda

| Vardag
hej sötnosarna, jag kom hem för en liten stund och ska snart hoppa in i duschen. jag skulle träffa annie idag men eftersom hon ska träffa en annan som jag helst undviker för tillfälltet så vet jag inte. hon har inte hört av sig som hon sa att hon skulle göra så vi får väl se hur det blir. jag ska i allafall duscha och sen göra mig i ordning. jag känner för en hemma dag idag men ändå inte. jag ska i allafall göra svenska läxan, vi hörs senare. kisses !

Lippa gästbloggar

| Vardag

hej alla amandas söta läsare.
nu bloggar jag på hennes blogg för hon tittar på twilight (stavning?) men iaf, vi vaknade för en stund sen, jag ska snart till stan och amanda ska gå hem och sen träffa annie tror jag, är inte säker. men aja amanda ville bara att jag skulle blogga lite snabbt, hon bloggar när hon kommer hem eller här hos mig när filmen är klar. ha det bra, puss!

skit gammal bild på mig och amanda älskling ♥

svar på tal

| Svar på tal

thinne om amanda tycker till:
tage lyssna på amanda och det gjäller dej också pavel
svar: haha håller med ! ;)

Anonym: har elin nån blogg?
svar; ja det har hon men jag vet inte om jag får lägga ut den på bloggen.
så om du känner mig får du fråga personligen ..

by amanda

| Vardag
hej alla sötnosar, är hemma hos filippa nu och letar efter någon film vi kan se. förlåt för den dåliga uppdateringen men det blir tyvärr så vissa helger, imorgon blir det nog bättre igen. igår så hade jag ff så jag annie lippa leo matte och muffe var hemma hos mig. lyssnade på musik och hade skit kul. även linn och elin kom in en liten stund, många andra ville också men tyvärr blev jag tvugen att säga nej eftersom jag inte fick, pappasflicka ljuger inte (a) thaha ! så vi var mest hemma hos mig, gick ut lite grann och så. innan det så lagade jag annie och lippa egen tacos till middag och sen gick vi och la oss 3 kanske ? vi gick i allafall upp halv 1 så vi satt och åt frukost 13.45 ;) sen gjorde vi oss klara och annie drog. jag och filippa drog hem till henne och efter det så mötte vi min syster, hennes pojkvän och hans kompis så drog vi och bowlade i gullmars och jag vann ! efter det drog jag och filippa hem till basse och träffade han och kevin. vi chillade där, mest snackade och kollade lite på tv. sen drog vi ut. jag och filippa gick hem till henne och åt middag sen ut och träffa kevin och basse igen. kevin drog hem och vi drog till skolan och träffade wille tage och pavel. efter en stund drog vi hem till wille, blev bjudna på te och gjorde lite annat sen drog vi hem. men nu ska filippa blogga och sen se på film. kisses, bilder imorgon ! <3

hahah, klassresan ! älskar er <3

by amanda

| Vardag
hejhej ! :) jag annie och lippa är hemma hos mig och sover här. vi har haft skit kul ikväll, några kompisar hemma hos mig och dunk musik ! vi hörs imorgon, kisses <3

by amanda

| Vardag
godmorgon sötnosar. så jävla skönt med sovmorgon idag också ! jag sitter och äter frukost nu, har precis klätt på mig och satt i linsorna så nu är det bara resten kvar. idag så sover annie och lippa hos mig, vi ska ha så jävla kul ! jag tror att matte leo och muffe skulle vara med oss men är inte säker, vi får se. men nu ska jag äta färdigt, kisses ;)

by amanda

| Vardag
nu har jag och familjen tagit fram lite julsaker och druckit glögg. jag har även precis duschat så nu ska jag gå och lägga mig. vi hörs imorgon då jag har sovmorgont till halv 11. kisses

lyssna

| Vardag
det gör ont när du säger sådär ..

by amanda

| Vardag

före

efter

hahaha det är alltid lika roligt ! :)

amanda ♥ ida

| Vardag


du får mig alltid så extra stark.
jag älskar att du alltid får mig på bra hurmör.
jag älskar hela dig, du är ljuset i mörkret !

jag vet att du läser ..

| Vardag
jag önskar att det fanns någonting jag kunde göra, men det finns det inte. jag kan inte styra över mina känslor, jag kan inte göra något magiskt för att det ska fungera. jag förstår inte, vad ser du hos mig ? du förtjänar så mycket bättre. jag vill inte såra dig, jag vill inte få dig att gråta. jag hatar det. du får mig så glad, du får mig att må bra. men vänskapen, vi kommer inte längre än det. förlåt, du vet att det går ut till dig !

by amanda

| Vardag
jag saknar dig otroligt älskling, du betyder så mycket för mig !

by amanda

| Vardag

de enda bilderna jag tog idag :)

by amanda

| Vardag
sitter framför datorn och stor rensar bland mina bilder. jag älskar att fota och har alla möjliga onödiga bilder på människor jag knappt känner till omed, menmen. nu måste de bort för de tar för mycket minne på datorn. jag ska fixa photoshop men just nu har vi för lite minne till det (a) menmen, jag hör av mig senare. kisses ;)

by amanda

| Vardag
tack till er alla läsare som bett mig att ha kvar min blogg, jag kommer ha kvar den. så mycket som jag kämpat och ägnat tid åt den här bloggen ! snart i 2 år, det är otroligt att jag fortfarande tycker det är så kul att skriva och så. gämfört med många andra som slutar efter 2 månader för att de inte orkar mer. haha, jag älskar er !

by amanda

| Vardag
hej sötnosar. nu är jag hemma igen, utan kompisar. annie kom hit och vi sjöng singstar en stund, lite senare runt 5 kom även tage och wille så vi fortsatte att sjunga singstar och chilla. efter ett tag kom också filippa men hon och annie gick efter bara en liten stund eftersom de tydligen hade brottom hem. jag tage och wille chillade kvar hemma hos mig, spelade playstation och sen drog vi ut till en park nära mig. vi satt där och snackade sen drog jag pågrund av att det var så otroligt kallt. men nu ska jag snart äta, vi hörs senare med bilder. det blir inga nu eftersom jag sitter framför pappas nya dator. menmen, kisses !

by amanda

| Vardag
jag kan inte sluta tänka på dig, du finns inom mig hela tiden !

dresscode

| Outfits

leggings från ginatricot.
linne från ginatricot.
kofta från bikbok.

by amanda

| Vardag
nu sitter jag hemma och slutade för en timme sen, jag äter nudlar och lyssnar på musik. om en stund ska annie komma hit och senare filippa när hennes utvecklingssamtal är slut. egentligen skulle jag varit med my men hon kunde bara en liten stund så då orkade jag inte "/ skoldagen har i allafall varit okej, skönt att slippa sluta klockan 4 som jag gjorde förut :) men nu ska jag äta färdigt, vi hörs ikväll. puss

by amanda

| Vardag
hej sötnosar. idag har jag sovmorgon, super skönt verkligen ! jag börjar om en halv timme men skulle bara visa att jag lever innan jag drar till skolan. fortsätt komentera inlägget om jag ska sluta blogga eller inte, mycket beror på er .. kisses

grattis max ♥

| Vardag
på din stora dag !

sluta blogga?

| Vardag
bloggen tar så otroligt mycket tid, så jag har funderat lite.
borde jag radera och sluta blogga ?
uppskattar ni ens det jag skriver och lägger ner så mycket tid på?
jag vet inte längre :(

svar på tal

| Svar på tal
amanda:är det nåtarö? :o
har frågat förr jag vet, men minns inte om jag fick ett svar :p
svar: jo jag svarade ;) 
men jag tror att det är nåtarö, jag är inte säker men nästan ;)

amanda tycker till

| Åsikter

- om rökning !

jag tycker att det är en riktigt dum grej, tobak borde förbjudas ! jag förstår inte varför det är tillåtet när så många drabbas och blir sjuka. det är inte bara dom som röker utan också de i sin omgivning.. min gammel mormor till exempel dog av rökning. hon hade rökt så länge jag kunde minnas, inomhus. jag kommer ihåg att väggarna och taken hemma hos henne var helt gula. min gammel mormor fick i allafall bröst canser och så fick hon kol, vet ni inte vad det är så googla. hon hade som ett stort sår på benet, men som inte kunde läka pågrund av att hon inte fick något blod där typ .. menmen, det finns så mycket som kan hända. när jag ber någon av mina vänner sluta röka så gör jag inte det för att vara elak, som ni säger "sluta bry dig" o.s.v men jag bryr mig .. för ni är mina vänner. jag vill inte att ni ska få sjukdomar och dö i förtid. jag önskar jag kunde göra något åt saken men det finns nog inte så mycket. jag hoppas mina vänner förstår allvaret och slutar i tid. det är farligt och smakar skit, så varför ?


bilder lånade från google

by amanda

| Vardag
nu har jag precis kommit hem. jag har varit på teater med hela 7:an och sett askungen. det var en del man inte förstog men den var helt okej. innan teater var jag matilda och elin hemma hos mig. spelade playstation, svampbob f*n ! skit kul .. och så gjorde vi egen middag. efter det lyssnade jag och elin på musik högt medans vi gjorde oss i ordning för teatern. jaja, det finns inte så mycket mer att berätta om idag. jag ska kolla efter någon bio jag och några vänner ska se på söndag. vi hörs senare, pussar amanda <3

dresscode

| Outfits

leggings från gina tricot.
linne från bikbok.
kofta från bikbok.

by amanda

| Vardag

hej bloggen ! förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit upptagen. efter skolan drog jag annie lippa pavel venne thrife viktor adam filip filip oskar och ja typ vi, kanske någon mer. jag har dåligt minne ibland ;) vi drog i allafall till sös och chillade, sen drog de flesta till centrum. vid 6 drog jag och annie hem till mig, sjöng singstar och sen åt vi middag. efter det drog vi ut igen och träffade några i centrum. stog och snacka och sen drog alla utom jag & leo. så vi tog sällskap till dalen och så gick vi båda hem. jag drog hem till mamma för att packa och när jag gjort det kollade jag på andra avenyn och sen kom pappa och hämtade mig. så nu har jag precis kommit hem och ska snart ta bort gamalt nagel lack sen så ska jag gå och lägga mig. jag bloggar imorgon, hinner inte nu förlåt ! godnatt sötnosar <3

mobbad bild jag vet, men den ända jag hade (a)

by amanda

| Vardag
nu ska jag gå och duscha och sen gå och lägga mig. vi hörs imorgon, godnatt :)

by amanda

| Vardag


förlåt för att det blivit som det blivit.
jag kommer alltid att bry mig om dig älskling,
jag kommer alltid att finnas för dig.
jag älskar dig verkligen

by amanda

| Vardag
hej sötnosar. jag sitter hemma och lyssnar på musik och bloggar som ni märker ? ;) idag efter skolan hade jag utvecklingssamtal och fick en massor beröm så nu är mina föräldrar stolta över mig ! efter det drog jag till centrum där matilda och ida väntade på mig. vi drog direkt in till hötorget för att ida hade tid för att fixa naglar. men eftersom klockan bara var 4 så drog vi in på h&m och matilda köpte en bh. efter det drog vi till sallongen. det tog 1 timme och 30 min drygt att fixa naglarna så jag och matilda tog en cheesburgare medans och sen kollade vi resten av tiden. efter naglarna drog ida hem så jag och matilda gick hem till mig och kollade på tv sen drog hon för att jag skulle äta. jag har suttit och letat goose jackor men nu har jag äntligen hittat en, så vi får hoppas att det sitter en på mig om någon vecka ! men nu ska jag ladda in lite bilder till ulrika, kisses ;)



jag & elin haha ! :)

by amanda

| Vardag
nu har vi gjort oss i ordning för att sova så vi ska snart sussa ! vi hörs imorgon, kisses !

by amanda

| Vardag
hallo ! jag sitter hemma hos filippa och chillar, slaggar här idag :)
efter att ha varit i nacka forum drog jag till bagis och träffade filippa matte och leo. vi åkte till kärrtorp och träffade några. efter ett tag drog jag annie och lippa hem till mig för att hämta grejer och sen ut igen. eller annie drog hem och jag och filippa köpte pizza till middag. efter det tågluffade vi till odenplan och sen tillbaks till kärrtorp igen där vi träffade massor. så resten av kvällen gick typ ut på att luffa med vänner i centrum och åka tunnelbana. men nu ska jag och filippa schteka , kisses ;)

jag vill tillbaks, ni betyder så mycket. jag älskar er !
alla i klassen är inte med på just den här bilden men alla är lika mycket älskade.
gamla klass 6a, fanns det något bättre ? <3

by amanda

| Vardag
bloggen som verkligen är värd att läsa hittar du här !
en otroligt söt tjej jag kännt i hela mitt liv, jag älskar dig ! :)

ta mig tillbaks

| Vardag

by amanda

| Vardag
förlåt för inlägget under men jag behövde skriva av mig lite .. jag ska i allafall inte till nacka centrum idag eftersom Idas brorsa fyller år. så jag ska med mamma och hennes pojkvän till nacka centrum istället. jag ska köpa lite smått och gott som ni får se ikväll. men efter nacka så ska jag träffa lukia, om det blir som tänkt. jag hör av mig senare. pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
du är så upptagen med dig själv och dina killar så du själv inte märker hur mycket skada du gör för dina vänner. jag förstår dina känslor för honom, jag vet hur det känns. men för dig, vad går först ? pojkvän eller bästakompis ? jag vet att du hade svarat bästakompis men du bevisar det inte. det är frustrerande. att titta på utan att kunna göra något, du lyssnar ju inte. jag försöker, sakta men säkert. men du blir bara sur, åh ! jag är trött på att det alltid är jag som ska försöka göra allt för att det ska fungera, medans du inte gör någonting. om du bara visste hur mycket jag tänker på dig, på allt vi hade. men ingenting finns kvar, vi båda kan låtsas. men båda vet att det inte är som förut. det finns någon osäkerhet mellan oss. du förstår inte, jag orkar inte !

by amanda

| Vardag
godmorgon sötnosar, en nyvaken amanda här ! hur mår ni idag ? jag mår dunder bra ! :) jag vaknade för ganska länge sen men låg kvar i sängen en stund. nu sitter jag i allafall och äter frukost + lyssnar på musik. idag ska jag till stan med Ida en snabbis och köpa en till tröja till mig fast i annan färg. och sen ska vi hitta på något roligare. men jag hör av mig senare, pussar amanda :)

by amanda

| Vardag
jag är jätte trött och ska gå och lägga mig. vi hörs imorgon, godnatt :)

by amanda

| Vardag
om ni läsare bara visste hur tråkigt jag har just nu. det finns ingenting roligt att göra, men jag försöker att göra det bästa av situationen. jag ska lyssna på musik och chatta med lite vänner på msn, kolla in min facebook och så. aja, vi hörs väl senare. kisses

by amanda

| Vardag
tröjan jag köpte idag :)

bild lånad av arrestams.blogg.se
jag orkade inte ta en egen, men säg till om det inte är okej linnea :)

dresscode

| Outfits
kanske lite sent upplagt, men bättre nu än aldrig :)

jeans leggings från bikbok.
linne från ginatricot.
t-shirt från ginatricot.
adidas tröja

by amanda

| Vardag
det handlar om att bjuda på sig själv, right ? ;)




det händer inte !

| Vardag


* jag vill ta livet av mig
varför ska man leva ? det finns ingen andledning, så jag väljer att ta livet av mig !

* jag lämnar allra bästaste my elfstrand !
jag vill inte att vi är bästavänner längre. jag tycker hon är ful och äcklig. jag hatar henne, så jag lämnar henne såklart ?


* ingen jul
i min familj så slutar vi med att fira jul. det blir ingen julgran, inga lussebullar eller pepparkakor, det blir inga presenter, ingen släktträtt, ingen god mat eller något sånt. i min familj har det blivit för överskattat!

bild lånad från google

-

| Vardag

jag är djupt besviken på dig !
 

by amanda

| Vardag
hej alla sötnosar. jag har suttit framför tvn i timmar känns det som. jag skulle egentligen ut och träffa Ida men jag hade ingen lust att stå i centrum ännu en kväll igen så jag stannade hemma. idag har jag och ida sett new moon. den var så jävla bra, ni som inte har sett den borde verkligen se den. jag tror att jag är kär i taylor lautner, jacob i filmen ;) han är så sjukt snygg, hans mage.. grr ! inann filmen gick vi i allafall runt i stan och kollade lite, vi köpte båda varsin tjocktröja också. efter filmen drog jag hem för att äta, efter maten skulle jag som sagt ut men valde att stanna hemma. men nu ska jag dra, återkommer senare. pussar amanda ! <3

by amanda

| Vardag
förlåt för ingen uppdatering igår men jag var upptagen. efter skolan drog jag och hanna hem till henne för att laga pannkakor men mjölken var slut så vi drog till centrum och köpte sen hem till henne igen. efter pannkakorna satt vi lite framför datorn. och sen vid 6 så skulle hanna iväg så hon började göra sig i ordning. jag drog och träffade Ida leo muffe och joel i fattig parken men jag och ida drog när vi kom. först hem till henne för att hämta grejer och sen hem till mig för att lämna och äta middag. vi fixade oss sen drog vi ut igen. vi träffade en massor i centrum men vi fortsatte till fyren där leo muffe matte erik var, efter ett tag kom också joel och annie. vi satt typ bara där och snackade, sen drog vi runt ! chillade och ja, ingenting hände. vid 10 drog jag och ida hem. när vi kommit hem åt vi godis och kollade på mean girls sen vid halv 1 kanske gick vi och la oss. men nu har vi båda duschat och ska snart fixa oss. efter det drar vi till stan och vid 4 ska vi se på new moon. kisses ;)

tävling

| Vardag
jag är med i millahs tävling, gå med du också :)
http://millahoman.blogg.se/2009/november/tavling-ldb.html#comment
hopppas jag vinner (a)

by amanda

| Vardag
nu går jag och lägger mig, kisses

suck ..

| Vardag

jag blir så otroligt trött på dig. du skyller alltid ifrån dig, allt är mitt fel som vanligt. det är jobbigt och kränkande. det är alltid jag som ska få skiten, det är jag som ska stå ut med allt. vet du hur det känns ? nej såklart inte eftersom det alltid är jag, jag jag jag ! hur du ständigt klagar på mig i allt jag gör, hur dålig jag är på allt och hur ful jag är. jag duger aldrig till hur mycket jag än försöker. jag är trött på dig, jag orkar inte mera. du är så jävla otrevlig och otacksam. jag förstår inte hur folk står ut, usch ! leave me alone !

by amanda

| Vardag

dresscode

| Outfits

jeansleggings från bikbok.
tubkjol från ginatricot.
linne från lindex (mammas)
kofta från ginatricot.

by amanda

| Vardag
åh vad jag är irreterad !
jag har precis kommit hem och ska snart äta. det är så jävla kallt ute, jag vill ha sommar och sol !
i allafall så har jag varit med Ida idag och vi har stått i centrum all the time för att hon ville det. vi har åkt lite tunnelbana fram och tillbaks också. jag blev hämtade klockan 6 av mamma och vi åkte till söder för att göra en grej. men nu är jag i allafall hemma, vi hörs senare. tror jag, syster kommer hem idag och kommer ta datorn -.- kisses

jag älskar dig !

by amanda

| Vardag
nu har jag badat, smörjt in mig o.s.v så jag är strax färdig. men jag ska gå och lägga mig snart så det här blir sista inlägget för idag. vi hörs imorgon, godnatt. pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
jag går och duschar, vi hörs snart. puss !

grattis sötnos !

| Vardag
grattis på födelsedagen cornelia !
jag hoppas du haft en bra dag och att det förblir så resten av din dag :) ♥

by amanda

| Vardag

jag kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag och äter. dagen har tillbringats med underbara fanny ! vi drog först till globen och åt på donken sen gick vi runt och tittade lite. efter någon timme drog vi hem till hennes brorsa och tittade på film sen drog jag hem. men nu ska jag chilla, fixa naglar och så. puss amanda :) <3

bild från mallorca 2007 :)

by amanda

| Vardag

en blogg värd att läsa - http://ahlbomlindh.blogg.se :) <3

dagens fråga

| Vardag
när var min blogg som bäst ?
förut eller nu? :)


gamal header ;)

by amanda

| Vardag
nu är andra avenyn slut och jag ska gå och lägga mig. vi hörs imorgon, godnatt :)

by amanda

| Vardag
hello :) jag har precis gjort massor med läxor och är fortfarande inte klar men jag ska fortsätta efter jag bloggat och svarat på komentarer. idag efter skolan satt jag kvar en stund för att fixa en engelska uppgift och sen drog jag filippa och matte hem till mig. vi kollade på tv och gjorde typ ingenting. eftersom de bråkade all the time så tröttnade jag och låg bara framför tv:n. vid 5 blev jag hämtad av farmor och vi åkte till sickla och åt på en italiensk resturang, mums ! och efter det gick vi runt och tittade på massor av julklappar. sen åkte jag hem, gjorde läxor och nu framför datorn. men jag ska svarar på komentarer och sen blir det andra avenyn senare. men jag återkommer senare, kisses ;)

by amanda

| Vardag
så jävla bra ;)

by amanda

| Vardag

hej sötnosar. nu kan jag äntligen logga in på msn igen vilket jag tyvärr inte kunde innan. det stog att jag var tvungen att ladda ner nyaste msn först och jag fick inte göra det fören min syster kom hem men hon kommer aldrig och jag har väntat i flera dagar så jag sket i henne och gjorde det i allafall. det gick galant ;) menmen, jag har supertråkigt så jag sitter och kollar gamla idol avsnitt. men klockan börjar bli mycket och jag ska snart sova. så om jag inte orkar blir det här sista inlägget för idag. jag säger godnatt så länge. kisses ♥

amanda tycker till

| Åsikter


om fjällräven & canada goose jackor !
jag funderar på att köpa bellas fjällräven jacka, det är klappat och klart. jag får, men bella har höjt priset på 300 kronor så nu är det inte längre säkert. jag vet inte om bella kan sänka lite eller om jag måste tvinga mina föräldrar yttliggare. jag vet ju inte hur jackan ser ut eller något förutom att den är oliv grön, jag måste snacka mer med henne först. jag satt i allafall och kollade runt på blocket och såg en super fin alldeles ny canada goose jacka som säljs av själva canada goose. den är helt ny, ingen har användt den. så jag har mailat tjejen och väntar på svar. går min vilja igenom köper jag nog den istället.

jag tycker i allafall att båda jackorna är superfina och jätte sköna, speciellt fjällräven. men jag vill hellre ha en canda goose eftersom jag själv tycker de är finare. jag vet inte, men fjällräven har/hade ju en fjortisstämpel förut ? men jag bryr mig inte speciellt mycket, bara jag själv vill ha den. vad tycker ni? fjäll eller gås ? :)

bilder lånade från google

by amanda

| Vardag

hej bloggen :) jag har precis ätit en riktigt god middag med mamma, mums ! jag kom hem extra tidigt idag för att äta tillsammans med mamma vilket jag nästan aldrig gör eftersom hon äter så tidigt. det har endå varit en seg dag, och jag och filippa gjorde ingenting annat än att titta på ugly betty hemma hos mig och äta flingor.. menmen, nu ska jag logga ut. pussar amanda :) <3

by amanda

| Vardag
nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon. pussar amanda <3

amanda & filippa dissar

| hiss/diss

* emoskor !

kolla på de, jag förstår inte hur någon kan vilja gå ut med sånna och tycka de är fina.
jag tycker de är hemska, usch på dom :)

by amanda

| Vardag
hemma igen ! filmen var jätte bra, jag fattar inte varför så många säger att den är dålig och långtråkig ? den var i allafall sjukt bra så ni borde verkligen se den. tänk er själva att hela världen skulle gå under, att få flera hus över sig :o läskigt som f*n. menmen, jag och filippa drog in till stan för att hämta ut biljetterna. efter det kom wille dit så vi gick runt och sen åt vi på donken. vi stannade kvar ganska länge sen drog vi. wille drog hem och jag och filippa köpte popcorn och läsk sen in i sallongen. efter bion drog jag till pappa för att hämta lite kläder + annat och sen hem till mamma. men nu ska jag dra, vi hörs senare. pussar amanda ♥

trailern från 2012 !

by amanda

| Vardag

det här blir nog sista inlägget innan jag drar hemifrån. ska lämna filmen och sen hämta ut biljetterna, sen biiio ! hoppas filmen är bra, pussar amanda :)

Jag älskar dig

| Vardag







by amanda

| Vardag
hej sötnosar, förlåt för att jag inte bloggade igår fast jag sa att jag skulle göra det. men vi kom hem senare igår än planerat för det var förseningar med tunnelbanorna så vi hann inte eftersom vi skulle kolla på film också. men igår så var vi i allafall och shoppade i kista och sen åkte vi till centralen för att kolla efter lite fler saker som inte fanns i kista. när vi var klara med allt drog vi hem till filippa för att lämna det nyinköpta och sen drog vi hem till min pappa med svante. spelade playstation och kollade på tv, sen drog jag och filippa hem till min mamma för att äta middag. vi fixade oss lite och sen drog vi ut för att träffa kompisar. men vi stannade påvägen och hyrde filmen " diary of a sex addict " ganska bra men lite skumm .. sen tog vi tunnelbanan till kärrtorp där vi träffade matte muffe emil och leo. vi drog hem till matte och spelade gta tror jag (?) vi skulle hem vid halv 11 men det var som sagt förseningar så vi kom hem 21.50 istället. men nu ska jag göra mig klar, jag har precis duschat. idag ska jag och filippa på bio, vi ska se 2012. ni som sett den, är den bra ? :) <3 kisses amanda

by amanda

| Vardag
förlåt för dålig uppdatering igen .. men jag sov hos filippa igår och hade inte tid. jag ska snart följa med henne och hennes mamma till kista för att shoppa, så det ska bli mysigt. jag bloggar ikväll igen då filippa sover hos mig. pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
jag ska inte gå och lägga mig ännu men jag orkar verkligen inte sitta framför datorn längre. jo kanske en liten stund eftersom jag inte har något annat för mig men det blir inge mer uppdatering. jag ska förmodligen till skolan imorgon i allafall, jag ska ju sova hos filippa imorgon så jag måste dit. men nu ska jag gå, hörs imorgon ! ♥

svar på tal

| Svar på tal
matilda: är det vid sös? :)
svar: ja det är det ..

by amanda

| Vardag
hej sötnosar, är det bara jag som knarkar alvedon och tittar på ugly betty ? fast nu har jag stängt av för pappa ville ha tv:n. snäll som jag är så fick han den ! men nu ska jag prata med becca och kolla om hon kan fixa ny design åt mig. jag börjar tröttna lite :)

angelica livsglädje

| Vardag

jag älskar dig otroligt mycket.
http://nels.blogg.se

hissar & dissar

| hiss/diss


* julafton !
julklappar, släkt, julmust, lussebullar, jultomten.. och allt det där. så sjukt mysigt, jag älskar julen. att få träffa släkningar, dricka god julmust, baka lussebullar och få en massa paket ! jag älskar det

bild lånad från google

* målade naglar
så otroligt snyggt ! det ser lite gladare och roligare ut med färgade naglar än vanliga tråkiga.

bild lånad från google



* vinter/hösten
visst är det mysigt och så ibland men så sjukt kallt. speciellt för mig och alla andra som är kallblodiga. jag kan knappt gå utanför dörren utan att jag fryser ihjäl. sommaren är bäst :)
 
bild lånad från google

* photoshoppare
jag dissar helt enkelt alla dom som förminskar sina lår till exempel, tar bort saker och ja .. försöker göra så att de ser smalare ut än vad dom egentligen är ? kissen är faktiskt ganska bra på det ..

bild lånad från falsksanning

by amanda

| Vardag
filmen började hacka så jag valde att stänga av och sätta mig framför datorn. men det finns ingenting att göra, jag har redan läst bloggarna jag följer och jag vet inte vad jag själv ska blogga om för tillfället. jag får inte gå ut, tror jag .. och jag är helt rastlös här hemma ! menmen, skolan imorgon kanske ? vi får se. kisses

bild från igår :)

by amanda

| Vardag
jag är sjuuuuk ! vaccinets fel i think ? jag har ont i hela kroppen, huvudet bultar och jag orkar ingenting. jag gick upp runt 10 men har legat och tittat på film hela tiden. jag ska snart fortsätta med det, skulle bara visa att jag lever. men jag bloggar senare igen, pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
nu går jag och lägger mig, godnatt

by amanda

| Vardag
nu går jag och lägger mig, godnatt

by amanda

| Vardag
nu har jag precis tagit en lååång dusch ! känner mig super frech och skit snygg i mina glasögon :)
ni kommer tyvärr inte få se mig med dom på, inte än i allafall. men om jag orkar så får ni en dag se dom utan att de är på. menmen, nu ska jag gå och testa mitt nya manikyr set. vi ses senare, pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
nu har jag precis ätit middag, jag är så sjukt trött. jag orkar inte göra någonting men vill inte heller gå och lägga mig redan ? jag klarar knappt av att hålla ögonen öppna utan att somna, och somnar jag nu så kanske jag vaknar inatt vilket jag inte vill. dessutom så har jag ont i armen också. inte jätte mycket men det stramar till så fort jag lyfter på den eller gör något. menmen, det går väl över. fast de säger att jag kommer ha ännu ondare imorgon?!
jag vet inte, hoppas verkligen inte. jag kanske blir sjuk, förlamad eller bara kan gå baklänges ? how knows ? men nu ska jag dra, pussar amanda :)

the only one

| Vardag
You're the only one I wish I could forget.
The only one i love to not forget.
And tought you break my heart.
You're the only one.

by amanda

| Vardag

lukia på tunnelbanan idag :)

dresscode

| Outfits

t-shirt från ginatricot.
linne från cubus.
kofta från ginatricot.
jeans från ohio.

by amanda

| Vardag
hallo ! :) jag kom hem för en liten stund sedan. och vet ni vad jag har gjort idag ? jag har tagit vaccin mot svininfluensan fast jag skrev att jag inte skulle göra det. men jag blev tvingad av mina föräldrar så nu är det i allafall gjort. det kanske var lika bra ? jag var jätte nervös innan men det gick sjukt bra. ett litet stick och det gick jätte snabbt. efter det hade vi rast i lite mer än 2 timmar så jag annie lippa elin tilda och halat åkte till donken och åt lunch där. sen drog vi till skarpnäck, bytte tunnelbana och åkte tillbaka till kärrtorp. vi drog till skolan och sen var det lektion igen. men min kompis amanda kände sig inte bra efter sprutan, hon kunde knappt andas .. så vi gick till syster och hon sa att amanda skulle åka hem så jag fick sitta med henne tills hennes pappa kom. vilket var resten av dagen eftersom hennes pappa aldrig kom. så det var alltså inte jag som skolkade utan skolsyster som sa att jag skulle vänta med henne ! menmen, jag tillbringat min dag med underbara lukia. jag har haft jätte roligt idag. vi träffades i kärrtorp och åkte direkt till globen. åt en chessburgare på donken och gick sen runt och tittade i globen i olika affärer. efter en stund åkte vi till kärrtorp och var med wille. sen drog jag hem, men nu ska jag leta efter min kameraladdare men som antagligen ligger hemma hos mamma "/

jag&lukia sötnos :)

by amanda

| Vardag
nu ska jag gå och lägga mig. vi hörs imorgon, godnatt sötnosar !

mobbing..

| Vardag
i skolan så håller vi på med mobbing just nu. och genom det har jag lärt mig ett och annat. läst på hemsidor och lärt mig en massor om varför mobbing finns, vad som händer, hur man får hjälp o.s.v vi har även sett på massor av filmer. det är hemskt att se. jag vet inte om den filmen finns att köpa eller hyra men det finns en film som heter " sparkad i själen " tror jag. och man blir verkligen rörd av den. den är baserad på en sann historia. det är flera ungdomar som berättar hur de blev mobbade och så får man se en flicka som blivit mobbad och misshandlad, man får se hur hon misshandlat och hur hon känner sig efter. filmen är värd att se, den beskriver så mycket. hur kan man göra något mot en sån person ? såren som länge länge sitter kvar. tänk er själva om ni skulle bli mobbade, hur skulle det kännas ? att i hela erat liv komma ihåg vad som hände, minnena från sin barndom. att inte våga lita på någon, att inte kunna berätta vad som händer för att vara rädd över vad mobbaren mer kan göra, att inte våga titta någon i ögonen, att alltid tänka på vad man har på sig, vad man säger och vad man gör. att alltid känna sig ensam och aldrig få göra som man själv vill. det finns så mycket att beskriva men som man inte får ut i ord. jag hade aldrig klarat det, jag är beroende av mina vänner. det spelar inte ens någon roll vad som händer, mobbing är alltid lika fel. aldrig tillåtet ! alla som blivit mobbade på något sätt måste söka hjälp. det är ingen, och då menar jag ingen som ska behöva må så dåligt. jag är inte proffs på sånt här, men tillräckligt erfaren för att veta om vad det kan bli för konsekvenser o.s.v

nu har jag pratat nog om mobbing för tillfället, men alla som mobbar eller blir mobbade behöver söka hjälp. eftersom mobbaren själv oftast mår dåligt och tar ut det över någon oskyldig person..


dresscode

| Outfits


jeansleggings från bikbok.
linne från ginatricot.
adidas tröja.

by amanda

| Vardag
som tage skrev i inlägget tidigare så var han hemma hos mig och nu har han precis dragit. vi satt typ bara framför datorn och kollade runt lite sen drog han. idag så skulle jag och filippa ha träffat danne men lite annat kom emellan så det gick tyvärr inte. jag och filippa chillade runt lite efter skolan och sen bestämde vi oss för att åka till globen och träffa tage venne wille och matte men pappa ringde och vi var tvugna att dra precis efter vi gått av tunnelbanan. så pappa hämtade oss och sen åkte vi och hämtade ut min älskade mobil som varit ifrån mig alldeles för länge. jag har saknat dig kära mobil ! sen åkte vi till min optiker där jag fick hämta mina glasögon och sen hem för att byta om. efter det åkte jag pappa filippa syster och hennes pojkvän mattias till en resturang i kungsträdgården, mums ! när vi ätit drog jag och filippa till kärrtorp och träffade massor sen gick jag och tage hem till mig. menmen, nu ska jag ladda in bilder från idag. pussar amanda <3

leonard & filippa :)

wille :) ♥

jag & annie älskling !

filippa sötnos

TAGE gästbloggar!

| Vardag

Hej alla läsare som läser våran blogg. Nu är jag och AMANDA hemme hos AMANDA och bloggar som ni märker :)
idag har jag varit i globen, AMANDA oxå men hon och filippa skulle åka och kolla glasögon. Sen gick jag Wille Venne och Mattias runt i globen i 5 minuter sen åkte vi till kärrtorp och hängde i centrum och väntade på att AMANDA skulle komma så att det skulle bli MYCKET ROLIGARE!!! =D sen kom AMANDA och vi va i centrum och sen gick jag och AMANDA hem till henne och nu sitter vi här. Fortsätt läsa den här bloggen så får ni se fler roliga inlägg av mig!! HA EN BRA DAG HÄLSNINGAR TAGE! :)

by amanda

| Vardag
gosh vad jag är trött !
ska gå och lägga mig nu, godnatt :) ♥

dresscode

| Outfits

jeansleggings från ginatricot.
linne från ginatricot.
t-shirt från ginatricot.
fredperry kofta.

by amanda

| Vardag

hello sweeties ! jag har precis kommit hem. och vet ni vad jag har gjort ? jag har tagit ett till hål i örat ! :)
jag och elin gick förbi ett ställe idag helt plötsligt där man kunde ta hål och hon blev jätte taggad på att ta ett till. först bangade jag ur för att jag inte vågade men jag utmanade mig själv och gjorde det i allafall (a) menmen, idag efter skolan drog jag och elin till globen, hämtade ut mitt legg som ingen får se ! och sen köpte vi en nagelborste och åt på donken. vi drog sen till kärrtorp och stog där med några tills jag blev hämtad av mamma för att vi skulle till kista och titta på väska. den jag köpte igår var jag inte helt säker på eftersom den är så stooor ! men nu har jag köpt en ny så ska lämna tillbaks den andra. synd bara att båda var så sjukt fina, men jag måste välja en "/ ni får se på den i jul för det är då jag får den. menmen, vi köpte en tröja också sen drog vi hem. jag åt middag och sen skjussade mamma mig till pappa, så ja nu är jag här :) ska chilla runt på datorn och sen kolla på ugly betty. vi hörs senare, pussar amanda :) <3

by amanda

| Vardag
nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att gå och lägga mig.
men alla som har mitt nummer smsar, godnatt sötnosar !

det händer bara inte !

| Vardag

* jag faller för grupptryck
och gör precis allt som mina vänner ber mig om. jag gör det som de vill och bryr mig bara om vad dom ska tycka om mig och det jag gör. jag mår skit men vågar inte säga ifrån. jag börjar knarka och dricka mig full varje dag.

* jag går tillbaks till mina gamla vänner
och hamnar där jag var förut igen .. bland skiten. jag blir sviken yttligare gånger, och alla ljuger och snackar skit bakom min rygg.

* jag tröttnar på bloggen
så jag lägger ner den, tss .. :)

dresscode

| Outfits

lackleggings från ginatricot.
tröja från ohio.
halsduk från åhlens.

by amanda

| Vardag
bilder från helgen :)



by amanda

| Vardag
nu är jag hemma, sjukt kallt ute alltså. mina fötter, domnat bort ? (a) menmen, jag drog från filippa mellan 11-12. drog direkt hem för att tvätta bort gamalt smink, byta om, tvätta mig och sätta in nya linsor. när jag och mamma var färdiga för att dra drog vi som sagt in till stan. hämtade biljetter, kollade runt, köpte lite saker och åt på tacobar. tyvärr får ni inte veta vad jag köpt eftersom jag kommer få de i julklapp men en sak ska ni få se :)
efter filmen som dessutom var jätte bra åkte mamma hem och jag mötte många vid kärrtorps gymnasium. kaos f*n? men ni får inte veta ! feel the pain .. stog i centrum med de andra md drog hem halv 8. men nu ska jag ladda upp bilder som ni får i nästa inlägg, pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
sitter fortfarande hemma hos filippa men ska snart dra hem och börja göra mig i ordning.
pussar amanda

förlåt förlåt förlåt

| Vardag
rubriken beskriver allt, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit med kompisar hela helgen. igår så var jag med annie lippa tage venne och wille för det mesta. vi var ute, lite överallt. centrum, hopp-parken, solariumet, tunnelbanan och ja överallt var vi. massor mera kom och gick men inga som vi var med länge. vi gick runt också, satt på gårdar, chillade och umgicks. till slut drog vi hem till mig, gjorde ingenting. sen gick killarna så jag filippa och annie som skulle sova hos mig satte på film och sen somnade när den var slut. på morgonen satte vi på ännu en till film, tage och venne kom också. men venne drog hem och vi andra drog ut. jag mötte elin och vi stog i centrum med många fler. mycket mer hände inte idag, "krig" på ip och så..
men ikväll sover jag i allafall över med annie lippa micke och matte. det började chill och mysigt men tyvärr inte längre. micke ber mig gå och hänga mig, och de andra bryr sig inte. skitpådom. men nu ska jag chilla runt och titta lite på datorn.. eller be mamma komma och hämta mig ? det är en mardröm här just nu ! :)
jag bloggar senare eller imorgon, jag ska på bio med mamma och innan det kolla runt i stan. aja, pussar amanda

by amanda

| Vardag
nu har jag duschat och gjort mig halvt klart, men klockan är mycket och det är dags att stänga av datorn. vi hörs imorgon, pussar amanda

förlåt ..

| Vardag
jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen, mina besökare minskar och jag har fått bloggtorka. jag har ingen lust längre, så mycket annat händer just nu. jag ska försöka ta igen allt nästa vecka..

by amanda

| Vardag
nu är jag äntligen hemma, jag har varit på söder med mamma och hjälpt henne med en grej. så nu är jag 50 kronor rikare :) dagen har varit sjukt seg alltså, snö regn och kallt.. jag ogillar vintern ! menmen, jag slutade klockan 15 medans annie och lippa slutade 16 så istället för att ensam stå och vänta på dom så satt jag med på deras lektion och tittade på. de hade idrott så det var helt okej. vi visste inte vad vi skulle göra efter skolan så det slutade med att annie drog hem och att jag och filippa åt mackor + tittade på tv resten av dagen. men nu ska jag snart gå och duscha, vi hörs senare eller imorgon. kisses

jag älskar dig bebo !

by amanda

| Vardag
godmorgon sötnosar! sovmorgon idag, gud vad skönt :) fast dock bara till klockan 9. så jag har precis klätt på mig och sitter och äter frukost. sen ska jag möta filippa tror jag, och vi går till skolan tillsammans. idag tillbringas dagen med annie och lippa. så vi får se vad som händer, bloggar senare. pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
jag har inte gjort någonting ikväll faktiskt. lite småsaker bara kollat på film, målat naglarna och hjälpt mamma och städa fiskskålen. men nu är klockan mycket och mamma är sur för att jag är uppe så här länge ? men vi hörs imorgon, pussar amanda

dagens fråga

| Vardag
nu har alla i min skola blivit erbjudna att få ta vaccin mot svininfluensan.
jag vill absolut inte ta det, jag är inte säker men det finns ju massor av bivärkningar. det finns dom som har dött av sprutan, blivit förlammade och sjuka. jag är som sagt inte helt säker men det sägs så. att folk blivit sjuka och fått ont i kroppen efter stämmer i allafall. svininfluensan är inte ens farlig, varför blir det en sån stor grej ?
vad jag vet får man bara svininfluensan en gång och det är precis som en vanlig influensa förutom att man får ont i kroppen när man blivit smittad. jag vet inte, borde jag ta den och kommer ni att ta den ?

by amanda

| Vardag
hejhej :) nu är jag hemma och ska snart sätta på ugly betty, så sjukt bra :)
dagen har jag tillbringat med svante och elin som jag skrev redan igår. vi hade en chilldag hemma hos mig, bakade tigerkaka (?) kollade på tv och skrattade. vid halv 6 gick båda hem för att äta, + att svante skulle på träning. så jag plockade undan och städade lite sen gick jag hit, till mamma. jag ska snart äta middag tror jag, men är inte hungrig och har redan ätit tigerkaka. så antingen äter jag senare eller så tar jag bara en frukt eller något ? jag har inte bestämt mig. men ska dra, pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
nu har jag kollat klart på både andra avenyn och sett lite på ugly betty. sjukt bra ! :)
jag ska snart göra mig i ordning för att gå och lägga mig, så får vi hoppas på att jag inte börjar blöda näsblod idag också, jag gjorde ju det igår direkt efter inlägget som jag skrev om det igår. jag hatar det
imorgon ska jag vara med älsklingarna, elin & svante. stark kärlek till dom. men nu ska jag sova, vi hörs imorgon. ha en bra kväll, godnatt gangstas :)

by amanda

| Vardag
Planer för ikväll !

* blogga
* sy ett hål i mina byxor
* kolla på andra avenyn
* film, ugly betty

dresscode

| Outfits

stockholm tröja.
jeansleggings från ginatricot.
linne från ginatricot.

by amanda

| Vardag
hej sötnos ! jag har precis ätit middag med mamma och ska snart öva till prov. inte mycket har hänt idag faktiskt, jag annie och lippa kollade på film och så idag. de gick ifrån mig efter 2 timmar för jag var trött och orkade inte gå ut och träffa någon. så jag packade ihop mina grejer sen gick jag och mötte mamma. vi gick till banken för att se om mitt bankkort fungerade och sen apoteket för att köpa en ansiktskräm. efter det handlade vi mat och sen hem för att äta. men nu ska jag kolla komentarer, jag älskar sånna ! kisses

by amanda

| Vardag
nu sitter jag hemma och har slutat skolan för 38 minuter sen. idag ska jag vara med annie och lippa men de är och klipper sig så jag väntar på dom. efter skolan gick jag till centrum och stog där en liten stund med fredrik thrife och basse sen drog fredrik så jag drog också. men nu ska jag kolla runt lite på tv och sen titta på ugly betty i box som jag lånat av ida. men nu ska jag gå, kommer senare. pussar amanda <3

by amanda

| Vardag

nu ska jag gå och duscha, och sen gå och lägga mig. jag hade svårt för att somna igår, och när jag precis somnat så vaknar jag av att jag har fått näsblod. det forsar som f*n och hela kudden och blodig, menmen så jag ska försöka somna i tid. jag är inte alls trött men blir väl det senare. pussar amanda <3

kärlek

| Vardag
bilder från skolavslutningen, det var ett tag sen men mamma har haft problem med kameran.
men nu kommer de äntligen !


jag älskar er mest tjejer !

by amanda

| Vardag

jag tänker på dig när jag hör den här låten.
jag saknar dig något otroligt älskling

by amanda

| Vardag
tjo gangstas !
jag håller på att skicka bilder till mig från sommras. ta mig tillbaks ..
mycket mer händer inte här förutom musiken ! idag efter skolan så drog jag och elin och solade. sen mötte vi matilda och tog bussen hem till elin i älta. chillade och åt pasta ! mums :) sen blev klockan mycket och jag drog hem för att öva till spanska prov och äta middag. men nu ska jag gå, puss

by amanda

| Vardag
sitter hemma hos elin i älta och ska snart äta makaroner. vid 7 ska jag i allafall hem och öva till spanska prov.
pussar

by amanda

| Vardag
jag orkar verkligen inte skolan imorgon ! men jag måste, jag vill få bra betyg .. vad har hänt ikväll ? ingenting, jag har hjälpt amanda med sin blogg, spelat lite på king.com och kollat in mina vänners bloggar :) mina ögon håller på att falla ihop och jag ska snart gå och lägga mig. inga fler inlägg idag för blogg.se är jätte segt. vi hörs imorgon, pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
ibland undrar jag om ni är med mig bara för att mina vänner är det ?
jag har börjat tröttna, jag orkar inte längre. jag har bara lust att dra härifrån, till någon annan plats långt borta. där jag kan få skaffa nya vänner, välja mina vänner själv. börja om på nytt och få ett bättre perspektiv. ibland älskar jag mina vänner och för att just jag är jag. det märks tydligt vilka som vill vara med mig frivilligt, vilka som ringer och frågar om vi kan träffas och vilka som aldrig hör av sig. vilka som utnyttjar och driver. snart kommer jag att säga upp kontakten om ni inte visar att ni bryr er, visst jag kanske är jobbig .. men det är för att jag bryr mig om er. jag har tröttnat, jag hoppas ni förstår det.
känn er träffade !

by amanda

| Vardag
jag kom hem för inte så länge sen. det har varit en riktigt seg dag. efter jag gjort mig klar så kom elin filippa och annie till mig. vi åt kladdkaka och chillade lite och så. sen skulle micke komma, så filippa och annie gömde sig i min källare medans jag elin och micke satt i rummet brevid och spelade playstation. sen kom de plötsligt fram och så blev det superkul :) eller nja, små bråkade lite och jag började blöda näsblod. menmen, vid 6 drog både micke elin och filippa hem så jag och annie gick och åt pizza. och sen träffade vi leo och muffe, efter en stund även matte men de var elaka ! sen drog jag hem .. men nu ska jag kolla bloggar, pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
nu är jag nästan färdig fixad. har bara sminket och håret kvar, sen kommer annie och filippa till mig. vi ska chilla lite och sen ut tror jag ? vi tar dagen som den kommer helt enkelt. jag måste plugga lite till spanska provet som vi har på onsdag också. men nu ska jag dra, pussar amanda !

by amanda

| Vardag
jag & Ida igår..
hemska bilder !



ursäkta vårat hår men det var inte färdigt..

by amanda

| Vardag
ge upp filippa, du vet att han är min !

dresscode

| Outfits

lacklegggings från ginatricot.
(rosa) linne från ginatricot.
adidas tröja.

by amanda

| Vardag
jag är lite besviken från igår faktiskt. jag hade förväntat mig att stå i kö högst 10-20 minuter eftersom jag faktiskt hade vip. men nej då, vi stog i kö i 2 timmar. det skulle också vara ett dansgolv bara för vip men så var det inte, och det ända pluset med vip var att vi fick gratis dricka. det kostade 20 kr st för varje sak man ville hänga upp?! menmen, nog med klageriet. det var faktiskt kul när man kommit in. men det var otroligt trångt och varmt. vi dansade, chillade runt, träffade kompisar och gjorde det man brukar göra där. vid 2 blev vi hämtade, kom hem och kollade lite på film sen gick vi och la oss. dagen igår bestog alltså av att bara vara hemma och fixa oss. ni får bilder senare för jag är inne på pappas dator så kan inte logga in här. pussar amanda <3