Just hum with me til the morning comes

| Natur, Vardag
Hej! Här under kommer resten av bilderna från vår båtluff. I torsdags åkte jag, Daniel, Tisse, Karro och Mårten till Väddö gårdsmejeri. Där köper man bondens egengjorda glass som görs på bondgården mitt emot. Så får man glassar stora som hus med godis, grädde, såser och allt möjligt på. Vi åkte vidare till Grisslehamn och spelade minigolf, jag kom på delad första plats med Tisse :)  Efteråt satte vi oss på marinan och åt middag i kvällssolen. Vi åkte tillbaka till landet och lite senare kom Frida förbi, så vi krökade lite och spelade spel.
 
I fredags åt vi frukost och sedan åkte vi hem till Stockholm. Jag skulle fira Annie så kom dit vid fem, vi umgicks, spelade musikquiz och frågesport om henne. Åt middag och bara hade roligt, drog till Collosseum och fortsatte kvällen där. 
 
I lördags åt jag lunch hemma hos Filippa, kollade film och sen åkte bilen mot landet igen. Vi stannade på vägen hos mamma för att äta middag. Fick tilltugg först med lite snittar och korv, sedan rökt aborre som de hade fiskat tidigare under dagen. Grillat till middag och en helt fantasiskt efterätt.
 
Igår åkte vi återigen till Grisslehamn, åt lunch nere i hamnen och tittade lite. Stannade på Väddö gårdsmejeri och åt glass på vägen tillbaka. Sen blev det yatzy, grillade till middag, spelade med andra ord. Gick och la oss ganska sent faktiskt för en sådan lugn kväll.
 
Idag har vi haft toppen fint väder. Så vi var ett helt gäng som åkte ut med båtarna. La oss i en vik, badade för tredje gången denna sommar haha och solade. Vi åt en sen lunch på Lidö värdshus och avslutade dagen på sjön med mousserande och ett sista dopp innan vi åkte hem igen. Planerna för kvällen är lite luddiga som vanligt när man är här ute på landet, man planerar inte så mycket utan tar allt som det kommer. Men ska kolla ett avsnitt av Stranger things nu i alla fall som vi började kika på häromdagen. Kramisar ♥
Dessa bilder är från Gällnö ↑
 
Grinda ↑
 
Sandhamn ↑
Amanda Forsman

Åh vad härligt det ser ut!

Netti Starby

Så himla mysigt ni har haft det! :-D Kramis

elin

Så härliga bilder!<3

Julia Svensson

Åh så fina bilder!

Dixi Wonderland

Ser så härligt ut :D

linda

vilka härliga bilder! :)

Pauline Hurtig

vad mysigt! läser morden i sandhamn just nu hihi

Henrik Olsson - Föreläsningar

Vad härligt väder ni har haft :)

Här har det tyvärr bara regnat idag :/



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: