I got all the symptoms for a girl with a broken heart

| Resor, Vardag
Hej vänner! Magsjuk var jag de två första dagarna och sen blev det bättre. Super skönt att jag mår bättre och orkar följa med ut, men måste erkänna att vi alla här har varit lite små sjuka men för mig har det nog varit värst. Men vi solar, badar, äter god mat, festar och träffar nya sköna människor. Ikväll kommer Sofia och Filip hit så det ska bli riktigt nice. Puss&kram 
 

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Författaren Bill Borgens har inte skrivit en rad på tre år sedan hans fru Erica lämnade honom för en betydligt yngre man. Förutom att då och då prassla med grannfrun, ägnar sig Bill mest åt att spionera på ex-hustrun och att försöka uppfostra sina tonårsbarn – som båda har egna bokprojekt och komplicerade kärleksliv.
 
 
Namnet på den här filmen gjorde att jag trodde att den skulle vara seg och ganska vanlig, alltså att man kunde förutse vad som skulle hända o.s.v. Det kunde jag i och för sig göra men inte på det sätt som jag trott från början. Bestämde mig för att se filmen i alla fall eftersom Lily Collins är med i den. Filmen påminde lite om The Last Song, speciellt eftersom pappan i den filmen även är pappan i den här filmen. I båda filmerna låg dessutom deras hus precis vid stranden. Men det var en jätte bra film i alla fall, jag älskar hur det vänder för alla. Kate är ju så himla söt också. Och det Louis gjorde för Samantha dvs förändrade hennes syn på kärlek var gulligt. Någon av er som sett filmen? Vad tycker ni? 
 Bild lånad från google.

Värsta natten någonsin

| Resor, Vardag
Flygresan och allt gick bra tills vi kom fram till hotellet och skulle gå ut och äta. Hade sjukt ont i magen och tappade aptiten. Kräktes och fick sen gå hem igen. Har spenderat i stort sätt hela natten på toaletten och när jag väl lyckats lägga mig i sängen har jag ändå inte fått någon sömn. Nu kämpar jag för att få ned lite juice och vätskeersättning. Får nog stanna hemma några timmar till och repa mig, men känns lite bättre just för stunden i alla fall men känner mig så himla svag :( 
 

Magaluf imorgon!

| Natur, Vardag
Nu blir det ett sånt här långt inlägg igen då jag berättar om flera dagar samtidigt. Igår solade jag och badade för första gången i år, två gånger till och med. Sen åkte jag, Mathias och Alicia ner till caféet i Simpnäs och åt lunch, sen åkte vi upp till Backa där Ica ligger för att köpa glass och så. Drog hem och spelade kort sen. Några timmar senare gick vi ned till hamnen och badade med syrran och Gurkan, fast jag badade inte :D Sen på kvällen var det spelning i Simpnäs och då krökade vi. 
 
Dagen efter, dvs idag åkte jag tidigt hem till Stockholm från landet. Och har tillbringat dagen med att packa upp och packa om eftersom vi imorgon tar flyget ner till Magaluf. Jag, Filippa, My och Frida ska åka dit i en vecka. Vi ska ha internet på hotellet så förhoppningsvis kan jag blogga lite därifrån annars har jag några inlägg tidinställda. Ni får ha det så jätte bra tills vi hörs igen och så får ni önska mig en bra resa! Kramis

It's that simple truth that always means the most to you

| Vardag
I måndags bjöd min chef mig och min arbetsvän Athina på middag på Fejan. Vi åkte båt dit efter vi slutat jobba med hennes dotter Fia och två andra. Vi åt en super god middag med förrät och varmrätt. Det pratades om efterrätt också men jag var proppmätt. Det var en super mysig kväll.
 
I tisdags åkte jag upp till mammas landställe efter jag slutat jobba. Tog mina två kusiner till en strand och badade, sen åkte vi hem för att äta grillat till middag och jordgubbs cheescake till efterätt. Vid 21-22 tiden rullade jag hem igen. 
 
Idag har jag bara slitit på jobbet, så otroligt varmt där. Nu har vi i alla fall fixat en fläckt så där försöker man stå så länge som möjligt. Jobbade även mitt sista pass idag! :)

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Rose Hathaway är en dhampir, hälften människa, hälften vampyr och väktare av Moroi. Dhampirerna är fredliga men dödliga vampyrer som lever diskret i vår värld. Hennes arv är att skydda Moroi från blodtörstiga, odödliga vampyrer, de så kallade strigoi. 
 
 
Beskrivningen av filmen låter mycket tråkigare än vad den faktiskt var. De började att förklara några olika begrepp för att man skulle slippa sitta som ett frågetecken vilket var jätte bra. Också kul att Rose drog paralleller till andra vampyr filmer. Tyckte om filmen jätte mycket, lite high school stuk men ändå inte för mycket typisk tonårsdrama. Älskar scenen när Christian ska försöka trolla fram eld och det kommer mindre än en tändsticka erbjuder, haha då är Rose kommentar bäst! Någon som vet om det kommer fler filmer? Kändes som om filmen avslutades lite "hängande" i luften. Sjukt bra vad den. Rose är så otroligt vacker, hennes utseende skulle jag inte tacka nej till. 
 Bild lånad från google. 

This is your heart, it's alive it's pumping blood

| Natur, Vardag
Internetet gick inte att fixa på något sätt, vilket innebär att jag har internet på telefonen men inte på datorn. Tyvärr har jag inte heller tillräckligt med internet för att kunna surfa på telefonen och alla bilder äger rum på min egen dator. Dålig uppdatering och kanske bara färdig gjorda inlägg som redan ligger i utkastet sen tidigare, vi får se. Jag jobbar varje dag fram tills fredag, då har jag äntligen jobbat klart här ute. Sen åker ju jag utomlands på söndag. 
 
Jag ska göra så gott jag kan men svårt att blogga utan dator då jag inte tycker om mobil bilder på bloggen, kamera bilderna kommer jag knappt åt. Hur som helst så får ni ha det jätte bra tills vi hörs nästa gång ♥

Tell the world that you are mine

| Vardag
Hej kompisar! Nu har internetet här på landet tagit slut men ska ringa till tele2 imorgon eller på måndag och kolla om vi kan fixa det på något sätt. Annars så var det spelning i Simpnäs igår så var med några bra människor och krökade. Idag ska vi åka till Grisslehamn för att gå på krogen, dock ska jag köra så blir nyktert för mig. Hoppas ni haft en bra dag än så länge. Gles uppdatering tills internetet är fixat. Pusa&kram

Will you tell me once again how we're going to be just friends?

| Vardag
Igår slutade jag vid 17 tiden, när jag kom hem var det så himla fint väder. Dessutom var jag ensam och uttråkad så jag åkte över till mammas landställe där det kändes som fullt hus. Blev bjuden på middag, det var en jätte trevlig kväll och runt nio rullade jag hemåt. Kollade på filmen Endless love som jag ska skriva om senare och sen gick jag och la mig. 
 
Idag börjar jag klockan 1, har duschat och satt på en tvätt. Ska sminka mig nu och äta lite lunch innan jag börjar hoppas på att tvätten hinner bli klar innan jag måste åka till jobbet. Vill gå ut och sätta mig i solen också men onödigt att bli svettig när jag precis har duschat, haha :D Ha en bra dag! 

I'm the one you are leaving her for

| Natur, Vardag
Har jobbat idag, stannade kvar lite längre än schemalagt för att hjälpa till. Åt pannkakor till middag och sen gick jag ut och sprang. Har varit nere i hamnen med våra grannar/familje kompisar och socialiserat ett tag innan jag gick upp för att duscha. Nu ska jag dricka te och äta mango innan jag går och lägger mig. Kramis

Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever

| New in, Vardag
Idag har jag varit ledig. Åkte till mammas landställe för att sen åka vidare till Thuns som är ett jätte stort varuhus med lite allt möjligt. När vi var klara där åkte vi till Uppsala. Åt lunch och kollade på stan, vid 5 tiden kom jag hem igen. Vid 19 ska jag möta Athina och kanske Fia för att åka till Barnens Ö krog och scen, en resturang som ligger super mysigt nere vid vattnet. Hoppas på lite bättre väder bara. Ha en fortsatt bra dag ♥
 
New in.

Thailand del 10.

| Resor
Koh Samui på stranden, på kvällen. Det ser ganska tomt ut, på Koh Tao som vi besökte senare var det propp fullt överallt. Men fanns ställen här också där det var mycket folk. 
Här var vågorna så höga att man inte ens kunde ligga på stranden. 
 
Storasyster och pappa. 
 
Den här bilden är egentligen hemsk på mig men vi tog så få bilder där de flesta är med så vill visa de ynka vi har :) 
 
Stackars söta elefant. De tog betalt för att få klappa på den.. 
 

It fucking hurts

| Djupt
Igår gick jag hem med en klump i magen och idag vaknade jag upp med en knagande känsla som jag inte kunnat sätta ord på. Dagen i det stora hela har varit jobbig, jag har känt mig ensam och bortkommen. Och så känner jag fortfarande. Jag vill bara bort härifrån, bara för en kort stund. Jag är trött på att ha förväntningar som inte leder någon vart. Nu ska jag försöka sova och ladda om inför morgondagen. Skönt att skriva av sig lite, vi alla har dåliga dagar. 

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Tre kompisar lovar varandra att inte gå in i några förhållanden, utan vara singlar och ha så kul som möjligt. Men det blir svårare än det låter och vad gör man om man träffar en tjej som man gillar på riktigt?
 
 
Den här filmen tillhör genrena romantik och komedi, och det håller jag helt med om. Alltså hur jävla skön film? Älskar scenen när de har tagit viagra och ligger raklång över toaletten när de pratar med varandra, hahha. Och hur rolig är inte scenen när Jason får för sig att Ellie är prostituerad? Fatta vad sjukt om det skulle hända en själv. Sen får vi inte glömma scenen när Jason kommer till festen och tror att det är maskerad fast det verkligen är tvärtom.  Och på tal om något helt annat, hur het är inte Zac Efron? En kropp att döda för, likaså hans ansikte. Mums. 
 Bild lånad från google.

I must convince myself that I'm better off without you

| Inspiration, Vardag
Untitled #30
Ännu en dag med ett åtta timmars pass men jag lever, trots att jag känner huvudvärken komma krypandes. En tablett tog jag så snabbt jag kunde, vilket jag i andra fall aldrig gör. Men ikväll så kanske det händer något lite roligare då en massa folk kommit upp till landet. Sitter just nu och väntar på Karro (min syster) och Sebbe. Jag hoppas att ni får en bra kväll ♥

Stockholms skärgård

| Landskap
Kamera: Canon EOS 600D

You ain't getting any younger, are you?

| Vardag
När man jobbar 6 dagar i veckan som jag gör så uppskattar man verkligen den dagen i veckan som man är ledig. Var tillbaka på jobbet idag vid 13 tiden och hann innan dess sola, tvätta och så. Kom hem för en liten stund sedan och nu har jag mat i ungen. När jag ätit ska jag vila en stund för att sen dra ut och springa. Kramis
 

Big girls cry when their hearts are breaking

| Vardag
Idag har jag som jag skrev tidigare varit ledig. Så himla skönt men blev väckt ganska tidigt. Jag och familjen åkte ut med båten, la oss vid några öar och spenderade dagen där. Solade, badade, spelade yatzy och så där. Åkte vid 3 in till Norrtälje för sen lunch och glass mys i solen med My. Kom hem några timmar senare, kollat på serier och nu ska jag snart gå och lägga mig. Börjar 1 imorgon men ska försöka sola några timmar först om det är bra väder. Puss&kram

I don't think I can forgive you when life will be over

| Vardag, Övrigt
Tagit 91 bilder idag så visar fler senare.
 
Slutade en timme tidigare idag, drog hem och tog det lugnt ett tag innan jag bytte om för att dra ut och springa. Kom dock aldrig iväg för precis när jag skulle sätta på skorna sa pappa att vi skulle åka med båten till Fejan och äta middag på resturangen där. Så det blev en super mysig kväll med god mat och solnedgång i skärgården. Kram

Baby, we found love right where we are

| Landskap, Vardag
Hej vänner. Igår var jag och en jobbarkompis, Athina och åt på Percys som är en thai resturang. Satt utomhus i solen och pratade tills solen försvunnit så då åkte vi hem. Idag har jag jobbat, som vanligt och sen åkte jag hem. Har haft ont i huvudet sen jag slutade vid 19 så nu är det inte lång tid kvar tills jag tänker gå och lägga mig. Jobbar 8 timmar imorgon igen, bläää haha men sen är jag ledig. Puss&Kram

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Hazel och Gus är två ovanliga tonåringar som har en hel del gemensamt; en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem – och oss – på en oförglömlig resa. The fault in our stars är en gripande och livsbejakande kärlekshistoria mot alla odds. Baserat på den bästsäljande boken av John Green om det roliga, spännande och jobbiga i att leva och att vara kär.
 
 
Den här filmen var så otroligt fin och bra. Men jag hade lite svårt för att komma in i stämningen och joina alla med att släppa några tårar då vissa i biosalongen började hulka och grejer, så då blev effekten tvärtom för mig. Men jävlar vad bra den var, det hände saker i filmen som jag absolut inte hade förväntat mig. Jag älskar slutet, lite som i boken de pratar så mycket om, mitt i och man vet inte vad som händer efteråt. Gus var ju så himla gullig, riktigt charmig. Älskar filmen, så himla bra och många kloka ord/meningar från båda håll. 
 Bild lånad från google. 

If you can't find peace within yourself, you will never find it anywhere else

| Natur, Vardag
Idag började jag klockan 1 och hann innan dess sola en stund, så himla skönt. Det har ju varit dåligt väder så pass många dagar i rad så lite sol behövdes. Slutade halv 7 och bestämde mig då för att åka upp till mammas landställe och äta middag med henne och mormor. Kom nyligen hem igen, börjar 9 imorgon så ska snart gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en bra fredag. Puss&kram

There's only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.

| Natur, Vardag
Idag har varit en rätt jobbig dag. Var trött när jag vaknade och kom till jobbet svin trött. Kände mig allmänt nedstämd och seg, fick lite senare ont i ryggen och fötterna. Jobbade yttliggare ett 8 timmars pass och fick komma hem vid halv 7. Har bara tagit det lugnt sedan dess, lagat mat, gjort ordning matlåda och så.
 
Nu är jag otroligt uttråkad så ska nog gå och lägga mig, börjar 1 imorgon så ska försöka sova ut ordentligt och sen ta en lång skön dusch. Jag hoppas ni har haft en bättre dag än jag har. Måste ut och springa så snart som möjligt också, får ångest över att jag går runt och små äter men är ju så trött efter jobbet när jag slutar sent :( 

Thailand del 9.

| Resor
Här befann vi oss på Koh Samui som ni ser på bilden. Nedanstående bilder är också från den ön. 
 
Utanför vårt hotell. Det var jätte stort, mysiga gångar som såg ut så här för att komma från receptionen till stranden. 
 
Två olika rum hade vi, här sitter vi utanför ett utav de. 
 
Folk gick runt med små kök på stranden och sålde till de som gick förbi. De ovan sålde papayasallad. Jag ville testa men de är väldigt starka så vågade inte, tyvärr. 
 
Här står en kille och skär skulpturer av is med en motorsåg, haha hur skön?
 
Och den här söta bilden med alla hjärt-ballonger måste vara från alla <3 dag.

Things were all good yesterday but then the devil took your breath away

| New in, Vardag
Koftor och mascara stod på shoppinglistan. De två översta är av samma modell men olika färger. 
 
Imorse var jag otroligt trött när klockan ringde vid kvart över 7. Tog mig upp, fixade mig och åkte sen hemifrån vid halv 8. Kom fram till jobbet lagom tills jag började vid 11, hann även tanka och handla på dit vägen. Ett 8 timmars pass senare fick jag åka hem, äta middag och lägga mig på soffan. Nu tar jag ett snabbt uppehåll i mitt serie tittande för att uppdatera bloggen. Imorgon väntar ännu ett 8 timmars pass, vilket btw inte alls är vanligt på min arbetsplats. Menmen, ha en fortsatt bra kväll ♥

I just keep on making the same mistakes, hoping that you'll understand

| Vardag
Några bilder från midsommar. Att det blåste kallt den dagen sög. 
 
Tog en sovmorgon imorse, det var jag värd. Är bara ledig en dag i veckan så det behövdes. Fixade mig, mötte Cecilia i Skanstull. Lämnade in min klocka på lagning och köpte med mig tre koftor och en mascara hem. Visar bilder på det när jag är tillbaks på landet igen. Sen åkte vi hem till mig, kollade film och köpte hem pizza till middag. Åkte sen in till stan för att kolla på The fault in our stars som jag skriver om senare. Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig, börjar 11 så har en tidig morgon och en lång bilresa framför mig. Håll tummarna för att jag slipper köer.