by amanda

| Vardag
Hej sötnosar. Har haft fullt upp hela dagen så inte kunnat blogga. Nu har vi precis kommit hem, drog hem tidigare för att det var så kallt ute. Är även jätte trött så orkar inte svara på era komentarer, jag gör det imorgon istället .. Hur som helst är jag hemma hos Filippa och ska strax äta. Idag efter skolan drog jag, Filippa, Muffe och Leo till Björkhagens skola för att möta Natou. När hon kommit åkte vi till Kärrtorp. Stog där en stund och pratade med några innan vi drog vidare till en gård där vi satte oss och pratade. Efter det åkte vi tjejer hem till Filippa, gjorde pasta sallad och fixade oss lite. Sen åkte vi till Kärrtorp, var med Issa en stund innan vi drog och träffade Yosra och hennes syster Olfa. Hon hjälpte oss med en grej och sen drog jag, Filippa och Natou hem till Lippa. Hämtade Natous väska och sen hem till mig. Chillade utanför mig på min varandra, pratade med levande ljus och så. Resten av kvällen orkar jag inte skriva om, men några bilder kommer nog imorgon. Pussar amanda <3

arkiv bild

Redigerat

| Natur






Foto: Jag Redigerat: Jag Program: Picasa 3 Kamera: Canon EOS 1000D


Jag har suttit och lekt lite med Picasa 3 som jag laddade ner för en stund sen. Men nu börjar idol så måste rusa till tvn. Vi hörs kanske sen, och föresten. Missa inte denna blogg, http://clhfm.blogg.se/

En vän som du skulle alla ha

| Vardag
En sån vacker person, en av dom finaste vi har här på jorden. En tjej som är omtänksam, hjälpfull, pålitlig och otroligt sööööt ! En tjej vid namn Yosra Khlifi. Du hjälper mig när jag behöver dig, du stöttar mig när jag mår dålig. Du finns hos mig varenda sekund. Du får mig skratta, du får mig må bra. En vän som du skulle alla ha. Tack för allt du har gjort för mig, du betyder något enormt. amanda ♥ yossi, right ? ;)

läs hennes inlägg om mig här !

by amanda

| Vardag

Ni ska veta alla där ute, att jag är så trött så tror att jag kommer somna när som helst. Och det vore ju inte så bra eftersom jag måste se idol först ! Jag somnade till omed i soffan hemma på håltimmen så höll på att komma försent (a) Hur som helst så drog jag hem direkt efter skolan, kollade på gårdagens idol avsnitt och pluggade lite. Åt middag för en liten stund sen och har kollat lite bloggar. Tror jag ska lägga mig i sängen och läsa lite, men vi hörs senare. Här kommer dagens outfit och bilder från igår. Pussar amanda <3

kofta - adidas.
linne - bikbok.
jeans - nudie




Gotland del 1.

| Resor

Nu är jag hemma från skolan. Ska plugga och kanske dra ut senare.
Vi får se, men här kommer första delen från Gotland !









by amanda

| Vardag
Hej sötnosar. Förlåt för den dåliga uppdateringen även idag, men slutade 4 idag. Och drog direkt hem till Filippa med Annie, åt lite och satte oss sen framför datorn för att kolla avsnitt från Idol som vi missat. Missade även idag så måste ta tag i det och kolla på det snart. När vi kollat klart drog vi hem till Wille. Där han, Tage och Micke var. Vi kollade på film och drog sen ut. Och när vi gjorde det drog jag hem för att det var så kallt ! Har ätit och svarat på komentarer. Har fortfarande några sidor kvar att svara på, så ska fortsätta med det. Bilderna från Gotland kommer inom kort. Pussar amanda <3

arkiv bild

by amanda

| New in, Vardag
Jag är hemma så uppdateringen ska bli som vanligt igen. Och tack så jätte mycket Ellen för att du hjälpte mig medans jag var borta ! Jag kom hem senare än väntat igår, vi skulle ha varit i Nynäshamn halv 11 men kom istället fram halv 12 pågrund av en sak som hände påvägen, Suck med stort s !
Läs här för att få reda på vad som hände.

Gotland var underbart och det var riktigt skönt att få komma iväg. Det var inte speciellt länge, men skönt i allafall! Vi kom dit ganska sent på fredags kvällen, runt 7 skulle jag tro ? Checkade in på vårat hotell och drog sen ner på stan. Gick runt och valde sen en resturang som vi nöjde oss med. Åt gott, gick runt och njöt och gick sen tillbaks till hotellet. Alla var trötta så gick och la oss tidigt. Vaknade även runt 8, gick upp och åt god hotell frukost och gjorde oss sen i ordning. Drog ut på stan och kollade i affärer. Jag köpte en hel del, men lite är presenter så inga bilder på det. Gick runt i några timmar, fotograferade och åt på resturang. Efter det åkte vi till Högklint, otroligt fin utsikt där. Tog ännu fler bilder och åkte sen vidare till Klintehamn på marknad. Det tog timmar det också, så efter det åkte vi runt och kollade. Sen hem, åt på Italiensk resturang. Kom hem ganska sent, låg och kollade på tv och somnade efter det. Vaknade nästa morgon, dags för att åka hem. Gick och åt frukost, packade våra väskor, fixade oss och checkade ut. Tog bilen och åkte runt i stan, fotograferade, åkte runt på massor av ställen. Stannade, åkte igen och så höll hela dagen på. Kollade på raukar och ah, fina utsikter ! Här kommer bilder från idag och det jag köpte på gotland. Resten kommer imorgon men även andra dagar.

Idag efter skolan drog jag, Erik, Emil och Filippa till Skärholmen. Köpte present och kollade i massor av affärer. Åkte hem efter någon timme, till Kärrtorp. Erik drog och vi andra gick och satte oss i solariumet för att prata. När Erik kom igen åkte vi hem till Filippa. Åt middag och sen ut. Träffade Muffe och Leo. Leo drog och vi gick hem till Wille där han och Tage var. Kollade lite på film och var sen tvugna att dra därifrån, så då gick jag hem. Men nu måste jag rensa lite bilder från Gotland och så, vi hörs imorgon. Godnatt och pussar<3

Bilder från idag !





handgjort armband

tjocktröja, framsida

trocktröja, baksida

söta strumpor :D

Nattinatti

| gästblogg
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, har suttit och kollat på en hel skiva one tree hill med Elsa.
Elsa står bredvid mig och dansar..och är helt konstig. Undra vad hon har druckit.. ? :o
Jaja, ska faktiskt börja tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen ska jag krypa ner i sängen, ska bli skit skönt, elsa är så sjuk irriterande.. :O haha. Nej då, hon är jätte söt.
Det är idag amanda kommer hem också va ? Då ska ni få bra bloggning igen, hehe.
Vi hörs, puss.

Hiss/Diss

| gästblogg

Vad tycker ni om dessa skor ? Själv tycker jag att dom är vrål snygga!
Något jag absolut ska köpa, riktigt snygga. Men som sagt, vad tycker ni ? :)

JIPPI

| gästblogg
Ännu en vinst, vann med 1-0, men var jäkligt seg i bena om jag säger så.. men gjorde mitt bästa och det är huvudsaken, eller hur ? :)
Har precis duschat och ätit lite, och ska nu sätta mig framför tv och inte röra mig på några timmar..haha låter riktigt illa, men så är det.
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, kanske ansiktsmask och lite sånt.
Vi hörs senare.

En bild på filippa, hitta den på datorn ;)

@home

| gästblogg
Jaa, nu är jag hemma. Vi låg bara och kolla på film och märkte att jag höll på att somna och var riktigt trött, så jag bestämde mig helt enkelt för att åka hem. Prata lite med älskling påvägen hem, eftersom att jag var lite rädd, är nämligen skit rädd för att gå själv på kvällarna, det läskigaste som finns!!
Nu är jag som sagt hemma och ska tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, ska ju nämligen upp på tidig match imorrn, så måste vara pigg, och utvilad imorgon.
Hoppas alla sover gott, så kanske vi hörs imorgonbitti ! :)

jag och min söta hund, min lilla bebis ! :)

Linnea nästa!

| gästblogg

Ringde nyss linnea och hörde vad hon hade för sig, och det visade sig att hon hade planerat för en hemma kväll, precis som jag. Så då kom vi översens om att jag åker till henne och kollar lite film och bara tar det lungt helt enkelt. Riktigt skönt ska det bli.
Vi hörs.

Godmorgon !

| gästblogg
Godmorgon, har ni sovit gott ? :)
Det har jag iaf, jag och joel somna typ vid 10, haha snacka om trötta.. ;)
MEn det var skönt, nu har vi precis ätit frukost, och ska börja att göra oss iordning för joel har fotbollsmatch:)
Ha en bra dag alla / Ellen

hihih en gammal bild på matilda som jag hitta på joels dator.

Gästbloggning.

| gästblogg
Hej jag heter Ellen och ska gästblogga åt Amanda medans hos är på Gotland. Kommer inte blogga lika mkt och lika bra som amanda, men ska göra mitt bästa :)
Just nu har jag och joel (min pojkvän) precis ätit lite, eftersom att det tof ungefär 2 timmar för mig att komma hit, för tåget sega sönder totalt ! :o Så det var riktigt jobbigt, men nu är jag här, ska vara lite social med joel nu.
Ha det bra :)

by amanda/dagens outfit

| Outfits

Hello :) Gotland snart, äntligen ! Jag har verkligen sett fram emot det, och tjatat om att få åka dit enda sen i våras. Hade velat åka dit i somras egentligen men vi hade aldrig tid. Men bättre sent än aldrig, right ? ;) Drog från skolan runt halv 2, fixat det sista och tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Ellen kommer som sagt blogga åt mig, jätte snällt av henne ! Men vi hörs när jag kommer hem igen, pussar amanda <3

halsduk från åhlens
kofta från ginatricot
rosa linne från grekland (fått av pappa)
vitt linne från bikbok
leggings från ginatricot

by amanda

| Vardag
Jag har precis kollat på idol, älskar det programet :D Förutom när favoriter gör dåligt ifrån sig och åker ut -,- Har i allafall pluggat lite matte och snackat med Ellen i stort sett hela kvällen. Tack för att du förstår mig, och för att jag kan prata med dig ! Hur som helst mina kära läsare så kommer jag dra från skolan tidigare imorgon, för halv 5 går våran båt från Nynäshamn. Och gissa vart jag ska ? G O T L A N D ! Gosh, älskar den ön :D Båda mina kameror är fulladdade och laddarna är såklart med. Jag ska ta massor av bilder som jag kan bjuda på när jag kommer hem. Tänkte bara berätta att jag lämnar datorn för att kunna njuta av Gotland så mycket som möjligt. Ellen kommer slänga in några inlägg åt mig. Kommer hem sent på söndag kväll, så vi hörs då om jag hinner eller på måndagen. Slänger självklart in en snabbt inlägg imorgon också om jag åker hem innan vi drar. Men nu ska jag snart göra mig i ordning för att sova. Så godnatt på er, och ha en underbar helg ! Pussar <3

jag älskar att bara titta på dig

| Vardag




bilder lånade från pattinsonsverige.blogg.se

Film betyg

| Filmbetyg


 
3/5 hjärtan
Den marijuanarökande duon Harold och Kumar ger sig ut på ett internationellt äventyr när de försöker undkomma myndigheterna som misstänker duon för att vara terrorister när de försöker smuggla ombord en bong på sitt flyg till Amsterdam.

tryck här för att se trailern.

För ett tag sen la jag ju in vad jag tyckte om första filmen. Och även andra filmen är sedd, för länge sen faktiskt men inte hunnit skriva om den förens nu. Jag håller fast med min åsikt om att jag tycker filmerna är för mycket pajas, men på en del ställen skrattar man faktiskt. Vad tycker du om filmerna ?

Vad kan jag göra ?

| Djupt
Mina tårar slutar aldrig rinna, jag har en klump i halsen.
Jag sväljer och sväljer, men den försvinner inte. Vad kan jag göra ?

by amanda/dagens outfit

| Outfits

Jag har precis kommit hem. Mycket tidigare än vad jag hade tänkt mig, men My behövde åka hem och plugga. Vi träffades i allafall centrum någon gång efter 2, gick och satte oss i fyren för att snacka. När vi kände att vi snackat om det mesta drog vi hem till Wille där han, Svante, Tage och Viktor var. Även Emil följde med när vi stötte på honom på vägen. Satt och kollade på film, och när den var slut åkte My hem. Jag och Viktor tog sällskap och nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Ska förmodligen plugga lite hade jag tänkt, men är så osugen man kan -.- Men ska försöka i allafall, men vi hörs senare. Pussar amanda <3

snygg bild :o

idag har jag på mig;
kofta från veromoda/only
linne från bikbok
jeans från jc/crocker


bilder från idag

oj, suddig :D


my älskling, jag älskar dig !

by amanda

| Vardag
Godmorgon sötnosar. Idag har vi sovmorgon och börjar klockan 9. Vi har bara 3 lektioner idag, fast alla är 90 min långa. Och 2 av lektionerna är syslöjd -.- Haha, slutar 14.05 tror jag? Då ska jag i allafall träffa My älskling. Det var länge sen och vi har mycket att prata om. Nästan så jag kommer bli hes :D Haha, men kameran är fulladdad så vi tar så mycket bilder vi kan om jag inte glömmer (a) Hörs senare, pussar amanda <3

jag, my och paulina friman i somras :) <3

Modell

| Människor








Modell: Karro Foto: Jag Kamera: Canon EOS 1000D

Du har ingen aning..

| Djupt

Du förstår inte hur ledsen dina ord gör mig

by amanda/svar på tal

| Vardag

Leo om Ljuuuuuv hämnd Leo !:
Det sista bilden är ju söt
svar: ja verkligen, men lite drogad :)



Färgningen är färdig. Det blev helt okej. Mörk brunt typ, skiftar lite i rött tror jag. Måste fråga tjejerna imorgon om det gör det för är inte säker. Jag kan väl inte säga att jag är nöjd, men inte missnöjd heller.. Jag vet faktiskt inte. Ska bara chilla resten av kvällen för är riktigt trött. Idol nuuuuu, vi hörs senare. Pussar amanda <3

hårfärgen :D

nya leggings, behövdes !

under färgningen !

Före & Efter

by amanda

| Vardag
Hallo :) Efter skolan idag drog jag, Elin, Yosra och Hanna till fyren parken. Efter en stund kom Muffe och vi satt och snackade lite. Även Amanda J kom förbi en stund. Vi satt där och sen drog jag och Yosra in till stan. Köpte leggings till mig och kollade runt lite. Sen drog vi hem till mig, jag tog lite "modell" bilder på syrran som jag bjuder på senare. Men nu ska jag färga håret. Här kommer bilder från lite olika dagar. Pussar <3

'






Ljuuuuuv hämnd Leo !

| Vardag

Jag menade det leonard, här kommer dom :D



by amanda

| Vardag

Helllooooooooooooooooo !
Idag slutade vi 4, drog in till stan med Filippa, Emil och Erik. Köpte en sak åt Filippas mamma, kollade runt lite och drog sen till Kärrtorp. Jag och Filippa tog sällskap med Erik hem och nu sitter vi hemma. Ska snart äta middag och förmodligen ska vi efter det åka lite flakmoppe. Ikväll ska vi även åka till mamma för att hämta min dator m.m Men vi hörs lite senare, pussar amanda <3

gamla bilder just nu för att jag sitter framför gemensamma datorn.

by amanda

| Vardag

Kvällen blev äääändrad ! Jag åkte till djurö/värmdö för att följa med när pappas flickvän skulle köpa ett kylskåp. Men när vi kom dit var det inte som vi hade förväntat oss, så vi åkte enda dit i onödan. Sen fick vi vänta på båtfärjan i 30 min och bla bla. När vi väl kom till Waxholm för att hämta våran bil stog pappa och pratade med någon kille i 20 min så det tog riktigt lång tid. Efter det åkte vi och åt på donken och nu har vi precis kommit hem. Jag ska snart tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig. Börjar liksom 8 imorgon och slutar 4 ? Men vi hörs imorgon, bilderna kommer då också för åkte aldrig till mamma ikväll. Godnatt, sov gott :)

oldiiiiie

by amanda

| Vardag
Hej sötnosar :) Jag kom precis hemma och sitter just nu och dunkar musik. Egentligen var det meningen att jag skulle dra hem efter skolan för att plugga. Men påvägen hem träffade jag Svante, Joel, Wille, Tage och Viktor. Så jag stog och pratade med dom en stund och bestämde mig sen för att följa med till globen. Så vi drog till globen, lämnade tillbaks Viktors hörlurar och köpte hårfärg till mig. Efter det åkte vi tillbaks till Kärrtorp, Joel drog hem och vi andra gick till Wille. Där träffade vi även Emil och Leo som satt och spelade med Willes brorsa. Vi kollade lite på film och drog sen ut. Gick runt och så, efter ett tag drog Svante hem. Vi andra satt i centrum, träffade Filippa och följde med henne när hon skulle träffa Muffe och Matte. Vi stog i centrum en stund och sen drog jag och Viktor hem. Vi tog sällskap och cyklade på hans cykel så det gick snabbt. Snart kommer pappa och hämtar mig, så ska vi åka till Waxholm och hämta bilen och sen åka till mamma en snabbis för att hämta lite saker. När jag kommer hem får ni bilder, pussar

bild från förra sommaren'

Möjligheten förstörs

| Djupt
"Om vi låter mänskligt liv styras av förnuft förstörs möjligheten till liv"

svar på tal

| Svar på tal
Anonym om by amanda:
The runaways? Kristen Stewart är med i den. Rekomenderas om det inte var den du menade? ;)

Svar: Den har jag redan sett, den finns med på kategorin "film betyg" om du bläddrar ner lite. Jag tycker faktiskt inte att den var så bra, jag blev lite besviken .. Men nej det är inte den jag ska se. Jag ska se på Into the wild. Hoppas den är bra !

Anonym om Film betyg:
2:an är bättre ;)

Svar: Ja den är bättre än 2an, men jag tycker fortfarande inte dom är bra.


arkiv bild, tagen 2009

Film betyg

| Filmbetyg


 
5/5 hjärtan
Två knarkande vänner, en koreansk/amerikansk investerare och en indisk/amerikansk läkarstudentskanditat, går igenom sina livs resor under en kväll letandes efter en hamburgerresturang som heter White Castle.

tryck här för att se trailern.

Lite pajas på hela den här filmen. Jag tycker inte att den är speciellt bra. Fast den är rolig på flera ställen. Jag skulle inte rekomendera den från mitt håll, men jag vet att många av mina kompisar gillar sånna här typer av filmer så den får lite plus poäng.
Kolla på trailern, kanske gillar ni den?

 Bild lånad från google

by amanda

| Övrigt
Den här dagen har varit riktigt nice. När jag kom hem packade jag upp, kollade fredagens avsnitt av idol och hoppade sen in i duschen. Pluggade no galet i någon timme och satte sen på en ansiktsmask. Just nu dunkar jag musik och väntar på middagen som blir tacos. Jag ska nog snart sätta på en film, som Kristen Stewart är med i ! Men vi hörs senare, pussar amanda<3


Jag köpte det här armbandet på gotland för flera år sen. Men hade lagt undan det för att inte förstöra det. Jag hittade det nyss, och jag älskar det. Har alltid älskat sånna här handgjorda armband.
Vad tycker ni ? :D




by amanda

| Övrigt
Nu är jag hemma igen :D Och vi har verkligen haft roligt ! Fast vi missade en del saker som jag hade sett fram emot att göra. Men vi var trötta, frysna och ah .. Det började i allafall med att vi kom dit ganska sent. Åkte direkt ut med båten, åkte på vågor i sån hög fart så Filippa ramla ner från där man sitter ner på golvet :D Sen drog vi hem igen, bytte kläder och lagade mat. Pommes med något kött och bearnaise sås. Snackade om typ allt, diskade och sen drog vi ut. Gick till Ica och där träffade vi Hannas kompis Emma och någon kille. Vi satt och snackade och sen drog vi. Gick runt lite och sen träffade vi Emma igen. Och ah, vi var ute jätte länge. Sen drog vi hem och åt efterrätt, somnade någon gång runt halv 2 kanske? Vaknade vid halv 11, gick upp och åt frukost. Städade och packade och sen åkte vi hem. Dom skulle till grönan idag så därför åkte vi hem så tidigt. Jag själv ville inte följa med, det är såååå tråkigt ! Jag ska bara ta det lugnt idag istället. Men vi hörs senare, pussar amanda <3

Vi tog inte så många bilder som jag hade hoppats på, men det regnade och min systemkamera tål ju inte regn. Men förmodligen kommer fler bilder ikväll när Filippa lagt in dom hon tog :)



nääääärbiiiiild ? :o








Film betyg

| Vardag



5/5
Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo&Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som det handlar om brevet hon hittat.

Tryck här för att se trailern.


Jag har tjatat på Filippa sen somras att vi ska gå och se den här på bio. Men det blev aldrig av, men nu har jag äntligen sett den. Och jag älskar den ! Amanda Seyfried är en av dom vackraste personerna på jorden. Och alla hennes filmer är sååååå bra ! Jag ångrar mig inte.

 Bild lånad från google

by amanda

| Vardag

Det blev tyvärr aldrig något mer inlägg igår för jag gick faktiskt och la mig. Somnade inte fören någon gång runt 2, men var för trött för att sitta uppe. Så la mig i sängen och läste redan innan 12. Jag vaknade såklart tidigt men låg kvar en stund men gick sen upp när Filippa ringde någon gång runt 11. Hoppade in i duschen, packat och så. Nu sitter jag bara framför datorn och lyssnar på musik. Jag vet inte när vi ska åka, men jag ska försöka hinna med ett inlägg till. Hörs senare, pussar amanda <3

bild på mig & filippa från igår :D

by amanda/dagens outfit

| Outfits
Hej sötnosar. Den har kvällen har verkligen varit konstig. Efter skolan drog jag, Yosra, Amanda J, Hanna, Elin och Filippa till fyren. Efter en stund kom Muffe, Erik, Leo och Micke. Vi chillade och gjorde lite saker. Ida kom också :D Vi var där ganska länge men efter ett tag gick vi till centrum och stog där en stund. Fixade en massa och så. Efter det drog jag och Ida in till stan för att kolla på jackor. Och sen mötte vi Leo och Muffe. Vi drog till Kungshallarna och åt middag. Vi åt och åkte sen tillbaks till centrum för att möta Micke. Stog i centrum med några andra och så höll typ hela kvällen på. Fast på olika ställen hela tiden. Träffade massor och sk*t saker hända så det blev en ganska tråkigt, konstig, kall kväll. Fast den hade sina positiva saker på sitt egna sätt :D Nu sitter jag ensam hemma och försöker värma fötterna som bivit till isbitar. Ska kolla på någon film och svara på komentarer. Men jag uppdaterar nog snart igen.

Och föresten, imorgon åker jag, Hanna, Elin och Filippa till Hannas land. Vi kommer sova där så vi kommer hem på söndag någon gång. Vi har inget internet med oss, vilket innebär ingen dator. Men ni får försöka klara er en natt. Systemkameran är fulladdad och med, så ska bjuda på massor av bilderm. Pussar amanda <3


Idag har jag haft på mig:
tjocktröja - wezc
linne - bikbok
leggings - ginatricot

din kropp pressad mot min..

| Djupt
.. får mitt hjärta att skena. du är så varm, så öppen. så välkomnande och trygg.
jag älskar dig

by amanda

| New in, Vardag

Idag har det varit en riktigt bra dag för att vara en torsdag. Vi slutade ganska tidigt, så jag, Elin, Filippa, Natou, Amanda J och Yosra drog till fyren och chillade en stund, även Muffe, Erik, Matte och Emil kom förbi. Sen drog Amanda J och Natou och My kom så resten av oss tjejer gick till centrum. Jag och Yosra gick och mötte Tage och Wille. Vi satt och snackade ett tag och efter en stund kom dom andra, fast inte My. Vi satt och gjorde lite hemliga saker, hihi ! EFter ett tag drog Filippa och Elin så vi andra gick till Solariumet. Träffade Matte, Erik och Viktor. Men vi drog igen, hem till Wille. Satte på en film och efter halva filmen kom Filippa och Elin, Yosra drog. När filmen var slut drog Filippa och Elin hem så då var det alltså jag, Wille och Tage kvar. Muffe kom och vi alla gick hem till mig en snabbis för att jag skulle hämta en tröja. Emil kom efter en stund och vi gick runt, chillade och sen drog jag hem. Just nu sitter jag och äter middag. Men vi hörs nog senare, pussar amanda <3

Som några av er kanske vet så kom min pappa hem från Grekland för drygt 2 veckor sedan.
Och det här köpte han till mig, linnet + dolce gabbana tröjan.
Har inte hunnit ta bild tidigare så det fick bli nu.

svar på tal

| Svar på tal
Anonym om by amanda/dagens outfit:
var köpte du tröjan du har på dig på bilden? hur fick du ditt namn på? :)

svar: min pappas flickvän jobbade förut på teamwork, så tröjan kommer därifrån.
och det var även där hon hjälpte mig att göra trycket "amanda" på ryggen.
jag har även gjort en likadan till min vän angelica.
och jag har 2 stycken t-shirtar som det står "manda <3 tilda" & manda <3 tova"
men dom är gjorda för länge sen. och föresten, jag har en till som jag fick av
pappa i julklapp. "mandah <3 pappah" HAHA :D
men jag tror man kan beställa sånna på internet.
kram på dig !

det är inte tröjan på bilden !

by amanda

| Vardag
Tjohooooooooooooooo :)
Idag har det varit en riktigt nice skoldag, hade håltimme på flera lektioner och slutade ganska tidigt. Drog till Skärmarbrink och mötte Ida och sen drog vi hem till mig. Gjorde pannkakor och satte sen på en film. Jag skriver om den filmen sen. Jag vet inte vad vi ska göra nu, Ida ska hem runt halv 7 och då ska jag in till Söder för att hjälpa mamma med en sak så jag tjänar 100 kr :D Jag bloggar senare, pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
Klockan börjar bli mycket så jag ska snart göra mig i ordning för att sova. Inte än, men är riktigt trött. Fast jag kommer typ aldrig kunna somna, har fått jätte svårt för det på senaste tid. Imorgon kommer dagen att tillbringas med Ida om hon inte måste plugga. Vi får se, annars vet jag inte vad som händer. Men vi hörs imorgon. Pussar amanda<3

Jag älskar er från djupet av mitt hjärta

Du får mig må bra

| Vardag


Det känns som om vi glider ifrån. Jag vet inte varför, vi pratar nästan varje dag men träffas inte lika ofta längre. Det känns som om alla försöker ta dig ifrån mig. Jag vet, eller hoppas på att det aldrig kommer hända. Men det plågar mig och river sakta sönder mig inifrån. Min kärlek till dig blir bara starkare för varje dag. Jag önskar det var som förut, när det var förgivet att vi träffades minst 3 gånger i veckan. När jag fick frågan nästan varje dag "Ska du vara med Ida idag?" Precis, den här texten går ut till dig Ida. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig något otroligt. Jag vill finnas här för dig, när du än behöver mig. Jag lovar dig att alltid göra så gott jag bara kan för att få dig må bra. "När du inte orkar mer, ska jag orka för två." Oavsett vad som händer, kommer det alltid vara vi 2.
Ida Comstedt Centerlid - Du får mig må bra.







by amanda/dagens outfit

| Outfits
Hej sötnosar :) Skulle ha slutat 4 idag men vi hade ingen no så fick sluta 3 istället. Jag stannade kvar en stund men drog sen hemåt. Har legat i soffan och läst. Snart kommer mamma hem och då ska vi dra oss till biblioteket. Sen middag, och ikväll är det väl idol? I såfall ska jag se på det. Men vi hörs senare. Kisses

by amanda

| Vardag

Jag har kollat på ett Idol avsnitt från i fredags som jag missade, läst lite, lyssnat på musik och kollat bloggar denna kväll. Precis som de flesta kvällar. Nu ska jag hur som helst leta fram kläder till imorgon och sen göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Börjar 8 imorgon och slutar 4 så det blir en låååång dag ! Efter skolan ska jag hem och ta det lugnt, plugga lite. Men ska förbi biblioteket också för att leta efter en bok som en tjej tipsat mig om. Men vi hörs senare. Puss&Kram amanda <3

vacker bild på mig&hanna från idag :D

Ditt leende bländar mig

| Djupt

"Du får mig bli bländad av ditt fina leende.
Ögon som tindrar, ändrar mitt beteende.
Jag bara ser det, allt finns hos dig."

Film betyg

| Filmbetyg



5/5 hjärtan
Malcom Turner är en tuff FBI-agent som också är en mästare på förklädnader. Han får i uppdrag att skydda en ensamstående mamma, Sherry och hennes son från en förrymd fånge. För att dölja sin identitet tvingas Malcom klä ut sig till den otroligt stora damen Big Momma. Det hela blir ännu mer komplicerat när Malcom blir förälskad i Sherry, Malcom måste då komma på ett sätt att både fånga mannen och snärja sin kvinna.

Tryck här för att se trailern.

Jag har såklart sett de här filmen tidigare och även 2an. Och de är så roliga ! Man skrattar verkligen på flera ställen, åtminstonde gjorde jag och Filippa det =D Helt klart värd och se. Och för er som inte gjort det, ni ligger efter !

 bild lånad från google

svar på tal&dagens outfit

| Vardag

Anonym om Svar på tal:
förutom att du har push ;)

svar: inte speciellt, nästan ingenting. jag har inte direkt små bröst och det ser dessutom ut som om jag har mycket push up pågrund av att jag är blekare på brösten där bikini varit än resten av kroppen. men tack för din fina gulliga komentar :)


Hej sötnosar. Jag kom hem alldeles nyss faktiskt. Idag skulle jag och Filippa egentligen dragit hem till Erik. Men pågrund av spöregnet drog vi hem till Filippa istället, plus Hanna. Vi åt pannkakor och lyssnade på musik, och en stund senare kom Erik och Emil. Vi satte på filmen "Big mammas house" Efter halva filmen drog Hanna hem. Och när filmen sen var slut gick även jag hem. Mamma kom och hämtade mig hos pappa så nu sitter jag hemma hos henne. Vi ska strax äta middag, lasagne. Men vi hörs senare. Pussar amanda <3

tjocktröja - tiger jeans.
linne - bikbok.
leggings - ginatricot.

by amanda

| Vardag
Godmorgon :)
Inatt sov jag riktigt dåligt. Det var en sån natt när man var sk*t trött men inte kunda somna. Låg och vred och vände på mig tills lakanet var helt ihoprullat under mig -.- Idag börjar jag i allafall 08.20 så jag är klar för länge sen. Har packat lite så det blir enkelt sen när mamma och jag åker hit ikväll för att hämta mina saker. Efter skolan ska jag vara med Filippa och vi ska hem till Erik om han inte ändrar planerna. Vi får väl se, men nu måste jag dra. Pussar amanda <3

bild tagen igår

by amanda

| Vardag
Hello :) Jag och Filippa vaknade runt 12 igår. Gick upp, åt frukost och duschade. Gjorde oss klara och runt 3 drog vi hemifrån. Åkte till Kärrtorp och kollade på en lägenhet. Efter det gick vi hem till mig, kollade på en film jag skriver om senare. Åt middag och sen fixade vi oss lite. Drog ut och mötte Erik, vi gick till centrum och träffade Muffe. Vi gick till fattig parken, satt och snackade lite. Efter en stund kom Tage och Wille, dom drog men sen kom Tage tillbaks. En kort stund senare kom Emil. Vi drog till Bagis och träffade Matte. Och sen gick vi alla till ip, satt där och "hängde" Även Micke och Rikard kom. Runt 9 någon gång tog jag sällskap hem med dom. Jag har suttit hemma och pluggat lite, men nu ska jag göra mig i ordning för att sova. Vi hörs imorgon, pussar
snygg bild ? men min nya drömmjacka (a) 2299 kr -.-



Jag har inte gjort något fel, eller ?

| Vardag
Tack till er alla som berömt mig om min kropp och mitt mod. Men det finns en del som har klagat också. Inte klagat, men varnat mig för alla snuskiga därute. Och jag måste bara försvara mig lite. Meningen med inlägget var absolut inte provocerande, att jag ville visa upp mig eller något sånt. Jag skrev det för att jag ville nå ut till er andra, att ni ska acceptera er själva och inte skämmas för den ni är. Och det var på det sättet som jag kom fram till att jag kunde lägga ut en bild på mig. Jag redigerade även bilderna så man inte skulle se så mycket. Många missuppfattade det, men det var inte så jag menade. Jag tycker inte att jag gjort något fel, och jag kommer inte att ändra på min åsikt för tillfället heller. Men en vacker dag kanske även jag inser att det inte var så bra gjort, vi får se. Antingen straffar gud mig en dag eller så belönas jag. Vem vet ;)

Jag älskar dig tvilling

| Människor





Modeller: Jag&Filippa Foto: Självutlösare Kamera: Canon EOS 1000D

Svar på tal

| Svar på tal
Anonym om Att kunna älska sin kropp:
va äklig du e seriöst. nu vet alla hur din kropp ser ut . asso den e privat hallå!!! tänk alla killar i din klass eller skola som läser din blogg eller kanske andra som går på stan o sen ser "aha de e den tjejen som har visat sig naken eller nåt sånt" asso ja tycker de e bra att du står upp för dig själv. själv hatar ja min kropp o hittar fel överallt. men de e ändå dåligt att folk vet hur du ser ut utan kläder. själv skulle ja inte velat de...

svar: någon som inte kan stava or what ?
det är min kropp, jag gör som jag vill. men tack för informationen. jag är stolt över den jag är, vill jag visa upp min kropp så gör jag det ? det är precis samma sak som att lägga upp en bild i bikini, och det gör nog dom flesta. det är inte direkt miljoner som läser min blogg, så att någon känner igen mig är inte speciellt troligt, tack och lov. och naken, nej jag är inte naken. det ända jag visar är min mage ?
okej, nu kanske jag är lite hård. jag antar att du bara inte vill att något ska hända mig eftersom du varnar för alla snuskiga där ute. men i såfall skriver du det på helt fel sätt !
det är dags för dig att ta tag i saken så att du en gång kan våga lägga ut en bild på dig också. även om du inte skulle vilja så kan du i allafall våga göra det. tack och hej :)

by amanda

| Vardag

Dagen har faktiskt varit ganska bra. Inte bäst men absolut inte sämst heller. Dagen började med att jag & Filippa drog in till stan, testade lite jackor och åkte sen till Medis där vi kollade på bion. Efter det drog vi till Kärrtorp och träffade Emil och Erik. Vi drog till fyren parken och hälsade på några och sen drog vi igen. Satt och chillade på någon bänk som man kunde gunga på. Efter ett tag drog vi hem till Emil, lyssnade på musik och kollade lite på film. Även Muffe kom förbi. Vi stannade en stund men gick sen ut igen. Dom följde oss hem och nu sitter jag, Filippa och Emil hemma hos Filippa och kollar på någon film på 2an. Men jag bloggar nog inte mer ikväll, så vi hörs imorgon. Pussar amanda <3

by amanda/dagens outfit&facelook

| Outfits

Nu är jag färdig fixad, ätit lunch och ska bara borsta tänderna. Sen drar jag till Kärrtorp och möter Filippa, eller så hoppar jag på hennes tunnelbana. Vi åker in till stan och hämtar ut våra biljetter för bion börjar halv 3 på söder. Och som jag redan sagt så träffar vi nog Ida och dom efter. Filippas gullig mamma ska även bjuda mig på mat ikväll, tack Malin ! Jag sover hos Filippa ikväll, så vi hörs därifrån när vi kommer hem. Kisses


t-shirt från bikbok.
linne från bikbok.
jeans från ginatricot.

Att kunna älska sin kropp

| Vardag

Att kunna älska sig själv och sin egna kropp är något otroligt viktigt i dagens samhälle.
Jag har under längre tid hatat min kropp, jag har hittat fel överallt.
Men nu på senaste tid har jag lärt mig att acceptera min kropp.
Det finns fortfarande saker jag vill ändra på, förstora och förminska.
Men istället för att bry mig om dom har jag börjat koncenterar mig på de fina sakerna.
Man lär sig helt enkelt att gilla sin kropp med tiden.
Jag bryr mig inte om vad någon annan tycker om mig, dom får tycka vad dom vill.
Vad jag tycker är huvudsaken. Och jag älskar min kropp, mer eller mindre.
För hur ska någon kunna älska mig om inte ens jag själv gör det ?

by amanda

| Vardag
Godmorgon :)
Jag vaknade runt halv 9, gick upp lite över 9 för att slippa behöva äta frukost ensam. Sen dess har jag suttit framför datorn och kollat runt lite. Idag ska jag träffa Filippa. Vi ska se på bio, I rymden finns inga känslor. Hoppas den är bra :D Ikväll ska vi kanske träffa Ida och några av dom som var med igår. Vi får se efter bion helt enkelt. Kameran är med hela dagen så ska försöka ta massor av bilder. Pussar amanda <3

konstig bild, tack jag vet :)

by amanda

| Övrigt

Och nej jag har inte färgat håret mörkbrunt ;)
Föresten, ett stort grattis till Pavel & Melker som fyller fjortisar idag !


Hello :)
Jag kom hem för en liten stund sen, och ni alla ska veta att jag är riktigt trött !
Som Ida redan skrivit så drog jag, Ida och Conrad hem till mig och gjorde kladdkaka.
Vi kollade på tv och dunkade musik en stund också innan vi drog ut.
Gick till Kärrtorp där vi träffade Nisse, Vigge, Sigge o.s.v
Vi drog till fyren parken, satt där en stund och sen drog jag och Ida hem till mig för att äta.
Efter vi gjort det gick vi hem till Conrad där han, Nisse och Joel (tror jag han heter)
Sigge kom också efter en stund men då drog vi ut.
Träffade alla andra igen, stog i centrum och så.
Även Filippa och Hanna kom och gjorde oss sällskap.
Vi satte oss i fattig men efter en stund drog vi in till Slussen.
Skulle möta någon där mend det blev inte så.
Vi åkte tillbaks till Kärrtorp och sen drog jag hem.
Resten av kvällen ska jag bara chilla, kolla på någon film eller så.
Men vi hörs senare. Pussar amanda <3

japp, så här blev jag på min enskilda bild idag på skolfotot :)
bild lånad från stjärnstudio.se




ida den bästa skriver.

| gästblogg


HEJHOPPGUMMISNOPP. Sitter hemma hos Amanda med Conrad. Vi bakade för en liten stund sen, en väldigt... kladdig kladdkaka. MUMSFILIBABBA! Nu ska vi tagga ut. Puss på rumpan.

by amanda

| Vardag
Jag kom hem för inte så länge sen.
Har suttit och dunkat musik,
men nu ska jag gå och lägga mig.
Imorgon är det klassfoto, gillar inte sånna.
Man blir alltid så fuuuul !
Efter skolan ska jag träffa Ida älskling.
Hur som helst så har jag färgat håret, mörkbrunt :)
Vad tycker ni? :D

by amanda

| Vardag
Hej sötnosar :) Jag sitter hemma hos Filippa nu och vi ska alldeles strax äta middag. Vi ska laga mat själva, ris och chicken nuggets :D Innan, efter skolan slutat drog jag, Hanna, Filippa och Yosra hem till Hanna. Åt nudlar och dunkade musik. Efter det gick vi hem till mig en snabbis och sen ut. Drog till skolgården och satt där och pratade. Nu är vi hemma hos Filippa fast Yorsa har dragit. Senare ikväll blir det förmodligen idol och mys med brudarna. Hörs när jag kommer hem ! Pussar amanda <3

Hiss&Diss

| hiss/diss

* Halsdukar
Hösten & vintern är påväg och det har börjat komma in en massa mysiga halsdukar. Jag älskar halsdukar, det är snyggt och skönt. Jag har en jag köpte förra året men ska nog köpa en ny. Jag har nämnligen hittat en som kostar under 100 lappen, perfekt :)

halsdukar lånade från ginatricot.se

* Naturdiet Smoothie
Ni har väl inte glömt inlägget jag skrev förut om att jag föredrar Naturdiet's smoothie före godis. Och jag ändrar mig inte, dom är så otroligt goda. Så jag tänker till omed hissa dom. Man blir riktigt mätt på dom dessutom !


* Skoltrött
Det har varit skola i kanske en månad och jag håller redan på att bli skoltrött. En del saker är roliga och så, men vissa suger och får mig att vilja lägga mig ner och bara försvinna. Jag vill verkligen satsa på skolan nu när vi får betyg, men det är svårt. Måste komma på något sätt som gör att jag orkar mer ..

* Minnes förlust
Som idag på spanska, vi hade läxförhör och jag kom inte ihåg någonting fast jag satt och öva 30 min innan vi hade det. Jag har mycket att tänka på just nu och därför blir det så lätt att man glömmer bort skolarbetet. Och det suger rent utsagt. Tänk om man hade fotografiskt minne, underbart :D

"ljudet av din röst"

| Djupt

"Jag vet att ljudet av din röst kan rädda min själ"

Film betyg

| Filmbetyg



5/5 hjärtan
Evelyn Salt är en CIA officer som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt land. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.

tryck här för att se trailern.

Redan innan jag visste när den här filmen skulle komma ut, när det bara fanns reklam om den hade jag bestämt mig för att jag skulle se den. Har gått och suktat efter den i flera dagar eftersom den äntligen kommit ut. Men istället hittade jag den på tankafetast. Och jag lovar er, en av de bästa filmer jag någonsin sett. Den var verkligen grym. Tänk om jag kunde slåss som henne, fett coolt, right ? :D

 bild lånad från google

"Det känns som magi"

| Djupt
"Se på mig, jag står här framför dig
Det som händer nu känns som magi
Rör vid mig låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet finns bara vi"

by amanda

| Människor
Detta inlägg skulle ha publicerats för en timme sen.

Hello sötnosar :) Idag skulle ju jag har varit med Ulrika. Men hon kunde inte, det var någonting med henens praktik. Så efter skolan drog jag istället hem. Plockade äpplen (ruttna från marken) så nu är jag 50 kr rikare. Jag funderar på att plocka mer så får jag mer pengar men just nu orkar jag inte .. Resten av dagen ska jag kolla på någon film, duscha, plugga, fixa det sista i garderoben och sen idol. Men vi hörs senare. Pussar amanda <3


by amanda

| Vardag
Klockan börjar bli mycket. Jag har spenderat kvällen framför Idol med en eller två koppar te. Halva kvällen har också spenderats på fabulousrobertpattinson.se som jag har börjat blogga på. Har skrivit ett inlägg om mig själv, intressen och sånt + hjälpt till lite med små saker på designen. Så gå gärna in på bloggen för att kolla vad jag skrivit, eller om ni helt enkelt gillar Rob. Nu håller jag i allafall på att tvätta bort sminket och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag vara med Ulrika och vi ska förmodligen fika. Så kameran är med. Vi hörs imorgon.

bild lånad från google

Film betyg

| Filmbetyg



5/5 hjärtan
När mordutredaren Thomas Craven utreder hans egen aktivist-dotters död upptäcker han inte bara hennes hemliga dubbelliv utan även en mörkläggningsaffär på regeringsnivå. Han snubblar in i en FBI-historia som omfattar hemlighetsmakeri och undanröjande av bevis och händelser.

tryck här för att se trailern.


Syrran och hennes pojkvän hyrde denna film igår så passade på att se den när resten av familjen gjorde det. Först tackade jag nej eftersom jag inte brukar gilla "skräck" typen av filmer. Men jag läste på baksidan och den verkade bra. Och tror ni jag hade rätt ? Ja verkligen ! Den var verkligen spännande :)

bild lånad från google

by amanda

| Vardag
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Men kom hem ganska sent och var sjukt trött så gick och la mig ganska tidigt. Just nu sitter jag framför 2 dator samtidigt, dunkar musik och har otroligt ont i halsen ! Idag slutade jag klockan 4, tänkte gå hem och plugga men mötte pappa utanför huset och åkte istället med honom till Tyresö. Lämnade några båtsaker och åkte sen vidare till Jesses krog i Kärrtorp. Där åt vi middag, pasta carbonara. Och efter det åkte vi hem. Jag målade i min garderob och nu är den äntligen klar, eller nästan. Saknar lite inredning. Men nu ska jag dricka te och sen plugga lite. Vi hörs senare. Pussar amanda<3

snygg när man måla huh? :D



Och föresten, har ni hört Paow & Hugos låt ? Jag hade tänkt lägga in den igår men glömde.
Jag tycker att den blev riktigt bra fast det är en cover. Videon är ju grym tycker jag :)

by amanda

| New in, Vardag
Hallo :)
Dagen har varit riktigt mysig. Jag älskar att umgås med farmor =D
Filippa följde aldrig med idag så det blev bara jag&farmor. Jag kom lite tidigare till frisören och hon lite sent så jag var klar redan innan hon kommit. Så fick sitta och vänta i 2 timmar men det gjorde inget. Efter bar det av till Sickla. Vi åt på en Italiensk resturang, pasta såklart. Jag äter alltid där med henne och det är så otroligt gott ! Efter det kollade vi lite i affärer och hon köpte mig ett doftljus och en jätte gullig stickad kofta. När vi kommit hem igen så drog jag ut och träffade Annie. Vi åkte till Hammarbyhöjden där vi lånade en boll och spelade lite. Sen drog vi till Kärrtorp där vi stog och snackade lite med Lippa, Elin, Matte, Muffe, Leo och Emil. Men vi gick efter en liten stund. Men nu ska jag prata lite mer far min som precis kommit hem från Grekland. Pussar amanda <3

Resultatet, det kanske inte syns så mycket. Men det är några centimeter kortare och mer etapper.

den gulliga tunikan !



by amanda

| Vardag
Godmorgon :) Har ni sovit gott ? Det har jag gjort men är otroligt trött. Men som tur var börjar jag 8.20 idag så vi får hoppas på att jag piggnar till lite. Efter skolan runt 3 så ska jag möta farmor och sen åker vi till våran frisör. Filippa kanske också ska följa med men det är inte säkert. Efter vi klippt oss ska vi åka till en pasta resturang i Sickla som vi alltid äter på tillsammans. Så jag vet inte när jag kommer hem och kan blogga. Vi får se, ha en bra dag !

bild från i fredags'

Film betyg

| Filmbetyg


5/5 hjärtan
Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. När de talar ut inser de att de inte tål varandra men i samma veva råkar de vinna jackpoten på en enarmad bandit. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och samtidigt få pengarna för sig själva.

tryck här för att se trailern.


Sjukt bra film ! Jag fick ett gott skratt denna söndag pågrund av filmen. Det var mycket humor, kärlek och spänning i filmen. Jag kommer absolut att se den här flera gånger ! Och dessuton så är både Cameron Diaz och Ashton Kutcher 2 av dom snyggaste kändisarna i hela världen :)
What Happens in Vegas
bild lånad från google

by amanda

| Övrigt
Som jag redan sagt så har jag suttit hemma hela dagen. Kollat på 2 filmer som var sjukt bra. Duschat och så kom mormor över en stund så det blev fika och så. Nu har jag precis ätit middag, vilket blev kräftor. Så jag var självklart tvugen att ta bilder, här kommer dom :)


Den leder dig från natt till dag

| Djupt


"Det finns en sång som säger allt
som värmer när det blåser kallt
som lockar dej att gråta eller jubla
den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag"


"Den visar att vi hör ihop
som ett försiktigt glädjerop
förenar det oss i det bitterljuva
det liv vi måste klara av
och allt vi tog och allt vi gav"

Film betyg

| Filmbetyg



5/5 hjärtan
Amanda är en föräldralös, tuff och glad tjej som tas om hand av en socialarbetare, Diane. På ett sommarläger träffar Amanda Alyssa, dottern till lägrets förmögne bidragsgivare. Det otroliga är att de två tjejerna ser exakt likadana ut! De blir genast bästa vänner, trots sina vitt skilda bakgrunder. Som ett litet experiment byter de platser och kommer på att Alyssas pappa och Amandas fostermamma borde lära känna varandra bättre...

tryck här för att se trailern.


Den här filmen är verkligen bra. Olsens är så gulliga, tänk hur stora dom är nu :O Filmen är verkligen värd att se. Men den är gammal så många har nog redan sett den. Men om ni inte har det så måste ni göra det genast ! Lyckligt slut och allt, men det fattade man redan innan ;)

bild lånad från google

Obeskrivlig kärlek

| Djupt
Jag älskar dig mer än du tror.
I mina ögon är du den finaste på denna jord.
Hur ska jag kunna beskriva dig när det bara finns 29 bokstäver?
Det är omöjligt. Du kommer aldrig förstå.

by amanda

| Vardag
Godmorgon sötnosar :)
Jag gick och la mig ganska tidigt igår så därför skrev jag aldrig något mer inlägg. Imorse vaknade jag tidigt pågrund av mamma, igen så gick upp runt 10 för då orkade jag inte ligga kvar längre. Jag har städat lite i rummet, dammsugit och just nu sitter jag och äter frukost. Dagen ska nog spenderas hemma med film och mys. Jag ska även plugga lite, och ikväll ska familjen äta kräftor. Men vi hörs sen, pussar amanda <3

jag&hanna i fredags <3

by amanda

| Natur

Hello sötnosar !
Jag är hemma igen, och tack till dig Ellen som hjälpte mig, super snällt :)


Det var faktiskt helt okej där ute, det kändes som att vara tillbaks i sommaren. Visst var det otroligt kallt där ute när vi kom dit, men idag har det varit varmt och skönt. Det är som en befrielse att få komma ut dit, fast man lätt blir rastlös.

Vi kom ut dit någon gång vid halv 7 skulle jag tro, åt middag och sen satte jag mig och kollade på en barnfilm jag fick när jag var liten. Den var så lång så gick och la mig i mitten av den. Väldigt tidigt, någon gång vid halv 12. Jag vaknade imorse halv 8 pågrund av mammas hostande men lyckades somna om till 10 någon gång. Gjorde mig klar och sen blev det dags att åka till Simpnäs.

Tryck här om ni vill kolla in på deras hemsida.

Och som ni då kanske redan vet så skulle jag testa jobba på cafét för nästa sommars sommarjobb. Och det var riktigt kul ! Jag fick göra glasskulor, fixa med disken, servera mat, laga varma mackor, pyttipanna o.s.v Jag jobbade i 2 timmar så för det fick jag 90 kr. Vid 14 kom mamma och hämtade mig, fast vi fikade lite först och pratade lite om hur det gått och så, men efter det åkte vi hem igen. Jag kollade klart på barnfilmen, läste lite och sen åt vi middag.

Jag kom hem för en några timmar sen men har suttit och kollat på fångarna på fortet. Så det är andledningen till att jag inte bloggade direkt. Hur som helst så undrar ni säkert om jag fick jobbet eller inte. Och jag ska maila henne efter sportlovet och berätta om jag fortfarande är intresserad, när jag kan jobba o.s.v :) Men nu blev inlägget väldigt långt, så nu är det dags att sluta. Pussar


Gästerna börjar trilla in.

| gästblogg
nu kommer gästerna en efter en, och antar att det snart är middag, jag och jessica har lega och sovit, så vi håller på och fixar oss NU !? när gästerna redan har kommit ;) haha, så det kan bli.
Ska fortsätta göra mig klar, så man kan gå ut och börja hälsa :)

Hemma hos Jessica.

| gästblogg

Just nu sitter jag hemma hos jessica, äter middag här ikväll. Vi ska fira hennes bonus syster eller vad man nu säger ? Så vi ska hjälpa till lite med maten och sånt här ikväll. Det ska bli trevligt.
Efter middagen åker jag till joel, och sover där.

Jessicas pappa sprang precis ner till pizzerian för att köpa pizza till oss, så snällt av honom!
Nej, nu måste jag ta och hjälpa till att packa upp massa mat och sånt.
Ha det så bra sålänge!

Gästblogg!

| gästblogg

Hej alla amandas läsare ! :)
Jag ska hjälpa Amanda lite med att blogga medans hon är på landet, skulle börjat igår, men jag glömde det helt och hållet! Förlåt för det både till er läsare och amanda !

Ska kanske berätta vem jag är?
Jag heter Ellen Audelius och är 14 år. Och bor i stockholm, i sollentuna, alltså en förort ;)
Jag har blivit kompis med Amanda via Joel, som är min pojkvän, ni kanske vet vem han är !? :)
Mina favorit fäger är Vitt, Svart, och rosa. Jag älskar att äta på subway ;)
Jag har en egen blogg , http://ellenaudelius.blogg.se/ som ni gärna får kika på. hah, vet inte riktigt vad jag ska skriva.

När kommer amanda hem, någon som vet ? har nämligen glömt, men var det idag...eller imorrn !? Jaja, jag lär ju märka när hon kommer hem för hon lär ju börja blogga då! :) Idag ska jag bara ta det lungt, sen ska jag åka till joel, jag sover där inatt, vi får se vad vi hittar på. Jaja, ska vara lite social med Jessica nu, ha det bra !


peace !

by amanda

| Vardag
Klockan börjar bli mycket och det är dags för att göra sig i ordning och sen sova. Imorgon efter skolan åker jag till landet. Pappa har tyvärr internet så jag kommer inte kunna blogga. Men ska försöka fixa någon som kan hjälpa mig att gästblogga så länge ! Men jag kommer hem igen på lördag kväll så är inte ens borta ett helt dygn om man räknar ihop timmarna. På lördagen ska jag test jobba på ett café och om jag får jobbet så kommer jag sommarjobba där nästa sommar, så det är viktigt att jag åker dit :) Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Pussar amanda <3

by amanda

| Vardag
Hello :) Idag som jag redan skrivit så slutade vi ganska tidigt men jag och Filippa stannade kvar en stund. När vi sen dragit så åkte vi till Gullmarsplan. Köpte chailatte på Espresso house och mötte sen Matte och Emil. Vi 4 åkte hem till Filippa och kollade på Alvin och gänget 2. Har sett den förut och den är faktiskt ganska bra ;) När den var slut gick jag hem, åt middag och sen åkte jag och mamma in till Söder. Där hjälpte jag henne med en sak så nu har jag tjänat 100 kr, härligt ! Nu ska vi äta glass, dricka te och mysa. Så vi hörs om en stund igen, pussar amanda <3

by amanda / dagens outfit

| Outfits
Godmorgon sötnosar :) Jag har precis gjort mig helt klar så passade på att ta lite bilder på dagens klädsel. Jag ska alldeles strax gå hemifrån för att möta Hanna. Jag tänkte bara önska er en bra dag, så ha en bra dag ! Vi hörs någon gång ikväll när jag kommer hem. Pussar amanda

t-shirt från ginatricot.
kofta från bikbok.
jeans från puss&kram

by amanda

| Vardag

Jag är fortfarande hur trött som helst så jag tänker strax göra mig i ordning och sen gå och lägga mig. Sen Matilda gick har jag bara suttit framför datorn och kollat på fångarna på fortet. Fast har ätit och svarat på komentarer emellan. Imorgon börjar jag 9 och slutar ganska tidigt, vi har bara 3 lektioner, fast de är långa ! Så efter skolan ska jag vara med Filippa. Fast någon gång runt 7 ska jag hjälpa mamma med en sak så jag tjänar 100 kr =D Men vi hörs imorgon innan jag drar till skolan eller efter. Det märker ni. Pussar amanda <3

bild tagen i våras, jag älskar dig gumman !

Film betyg

| Filmbetyg



5/5 hjärtan
Allie Hamilton och Noah Calhoun träffas en sommar och inleder en romans. När sommaren är slut tvingas de skiljas åt då Allie börjar på college i New York och Noah stannar kvar i Seabrook. Efter några år korsas deras vägar igen, och trots att flera år har gått och Allie är förlovad med en annan man, så kan de inte släppa taget om varandra.

tryck här för att se trailern.


Jag blev tipsad av denna film och tyckte den verkade riktigt bra så självklart laddade jag ner den. Jag såg den igår och den var riktigt riktigt bra. Jag skulle verkligen rekomendera den till er. Den var fängslande och man ville hela tiden veta vad som skulle hända i slutet. Men den var lång, så passa på att se den när ni har gått om tid !

by amanda

| Vardag

Hello bitches ! Jag är så sjukt trött så jag vill f*n lägga mig för dagen redan nu. Men om jag gör det kommer jag vakna senare och det är ju inte bra :O Efter skolan drog jag och Matilda hem till mig. Åt galet och satte sen på filmen Sex and the City 2. Tryck på kategorin Film betyg om ni vill veta vad jag tyckte om filmen. Jag lyckades hålla mig vaken under halva filmen men resten av halva låg jag typ och halvsov (a) Matilda gick precis så jag ska plugga lite och sen kolla på fångarna på foret. Vi hörs senare, pussar amanda <3

jag och joel på södra teatern igår :)