by amanda

| Resor
Mobil blogg igen bitches! Idag är det vår sista kväll här för imorgon natt åker vi hem. Vi har solat och badat vid poolen på dagarna och sen festat hela nätterna. Vi har lärt känna jätte mycket nytt folk och träffat en hel del vi känner sen innan. En resa som sent kommer glömmas, jag ångrar inte en krona! :) 
 

Film betyg

| Filmbetyg
 
 
4/5 hjärtan
Pat, en före detta lärare har precis släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för återförenas med sin motvilliga ex-fru. På en brokig väg dit möter han mystiska Tiffany som har en hel del egna problem.
 
Tryck här för att se trailern.
 
Den här filmen var lite speciell, lite små konstig faktiskt. Jag hade högre förväntningar. Men den var ändå bra, jag älskade speciellt slutet. Jag förstod att Tiffany skulle vara den person som skulle hjälpa Pat att bli bättre, att de skulle hjälpa varandra. Jag älskade deras små bråk och hur konstiga de var mot varandra och i varandras sällskap men ju längre man kom i filmen ju bättre blev de. Det var även super att få se fler filmer med Jennifer Lawrence, hon var så duktig i The hunger games. 
Bild lånad från google
 

by amanda/svar på tal

| Resor, Svar på tal, Vardag
terese: kan du snälla förklara hur man laddar upp flera bilder samtidigt! det går inte.. tack<3
Svar: När du ska lägga in en bild på bloggen så trycker man ju först på "Välj bilder från din dator" och när du har gjort det så kommer du antagligen in på en mapp där du har bilder. Och då markerar du, alltså drar med musen över de bilder du vill publicera eller så kan du hålla ner Ctrl knappen på tangentbordet medan du väljer vilka bilder du vill lägga upp. Det är väldigt enkelt, jag hoppas att beskrivningen hjälpte och om den inte gjorde det så får du höra av dig igen. Kramis ♥

Hej vänner. Jag befinner mig fortfarande i Rhodos. Det här inlägget är tidinställt men förhoppningsvis har jag det jätte bra i utlandet med tjejerna. Jag kommer hem på onsdag igen, då kommer det att bjudas på massor med bilder. Jag hoppas ni har det super bra. Kramis

#rhodos

| Resor
Hej! Jag tänkte blogga igår från Arlanda men jag hittade inget wifi och jag har jätte dåligt internet själv. Igår var vi ute och röjde stan och idag har vi legat vid poolen och solat. Jag och My har tagit en promenad och nu sitter vi på en resturang och chillar. Vi ska snart tillbaka till hotellet och sen ikväll blir det röööj!
 

by amanda

| Övrigt
Jag ber om ursäkt för uppdateringen, men något har varit fel på blogg.se och kommentarerna. Men i söndags åkte vi ut med båten, vi åkte till Sandhamn och där stannade vi även över natten. Vi sov alltså i vår båt. Det var ganska mysigt, vi såg Eric Gadd uppträda, åt middag på Dykarbaren och njöt av solnedgången på kvällen. Dagen efter blev det en hel dag på sjön innan vi äntligen kom till Stockholm, vi åt middag på thaibåten och sen mötte jag Hanna. Vi köpte varsin chai latte och tog sen en promenad inne i stan. 
 
Idag har jag varit på ungdomsmottagningen med Lisa och sen så knallade vi runt inne i Nacka forum och tittade. Jag åkte hem efteråt för att sätta igång och packa. Imorgon åker jag till Rhodos med tre tjej kompisar, Lisa, My och Victoria. Vi kommer att vara borta i en vecka. Jag har med mig mobilen så jag kanske kan blogga om jag har wifi annars så har jag tidinställt två inlägg. Jag hoppas ni får en bra vecka och jag hoppas att min resa blir riktigt lyckad. Första gången jag åker utomlands utan föräldrar. Wihooo!

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne.
 
 
Det här var en film helt i min smak. Det fanns så himla många fina, sorliga scener. Ibland var det lite oklart, som varför Katie flydde. Men man får svar på allt med tiden. Det är det som gör filmen så bra också, att de som gjort filmen fångar vårt intresse genom att väcka tankar som man vill ha svar på, den är inte alls förutsägbar som så många andra filmer är. Slutet var dock lite oklart, jag tror att man får skapa sig en egen uppfattning om slutet. Både Katie och Alex är så snygga. Grym film!
 Bild lånad från google

by amanda

| Natur
Igår kväll drog jag hem till Helena, hängde där en stund innan vi åkte till Linus där han, Matte, Eje, Erik, Viktor och en till kille var. Vi krökade, spelade kort och hade det trevligt bara. Jag och Helena drog vid 2 på natten och så sov hon hemma hos mig. Idag började jag jobba vid 12 och fick gå lite tidigare idag från jobbet. Kom nyss hem, har huvudvärk ännu en gång men försöker få i mig lite mat. Ikväll är det spelning på mitt jobb så jag ska dit igen vid 8 för att sitta vid inträdet och ta betalt. Det känns lite halv kul för kommer jobba till 23 men det är bra med pengar :) Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Puss&Kram

by amanda

| Vardag
Jag har precis kommit hem från jobbet, har lite små huvudvärk igen men det går nog över snart. Jag var på resturang igår med farfar och Carin och sen tog jag det bara lugnt, precis som jag sagt att jag skulle göra. Och ikväll har jag planer på att hänga med folket här ute på landet men det blir senare ikväll eftersom Helena slutar halv 9.
 
Förresten så dog min mobil helt plötsligt idag, utan att jag gjort något speciellt med den. Den har legat och vibrerat konstant hela dagen och haft massa färger som bakgrund hela dagen. Efter det dog den för att den inte hade batterier och nu har jag fått igång den igen men kolla skärmen! Telefon problemet fixar sig nog när jag kommer hem till stan på söndag. Någon som varit med om liknande?
 

by amanda

| Vardag
Hej vänner. Igår började jag jobba klockan 3 så jag tog en sovmorgon, duschade och tog det lugnt här hemma innan. När jag sedan slutade vid halv 9 åkte jag hem till Helena, där var även Johanna. Det var jätte kul att träffas alla tre igen eftersom vi umgicks nästan varje dag för två somrar sedan. Vi satt ute på altanen och pratade, spelade kort, yatzy och så. Började 9 imorse och slutade för en timme sen. Har haft så himla ont i huvudet hela dagen så jag ska nog bara ligga hemma och ta det lugnt resten av dagen, har börjat få ont i halsen också :( Jag hoppas att ni mår bra i alla fall. Kramis 

by amanda

| Natur
Foto&Redigering: Jag Kamera: Canon EOS 600D
 
Jag ber ännu en gång om ursäkt för att jag har uppdaterat så dåligt men täckningen hemma hos mamma var så otroligt dålig. Det tog typ 30 min för mig att uppdatera min feed på instagram, helt värdelöst. Nu är jag i alla fall tillbaka på pappas landställe. Men jag tänkte berätta lite om vad som hänt de senaste dagarna.
 
I lördags hämtade mamma mig efter jobbet, vi grillade till middag och tog det bara lugnt. I söndags åkte vi in till Norrtälje, fikade och kollade i butiker. På kvällen myste vi framför film med massa godis. Och igår så åkte vi med Ålands båten fram och tillbaka, på kvällen åt vi tårta och myste med ännu fler filmer. 
 
Nu tänkte jag sätta mig och kolla ikapp avsnitten på mina serier som jag har missat. Jag hoppas ni har haft det bra och får en fortsatt bra dag. Puss&Kram

by amanda

| Natur
Godmorgon! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min brist på bloggande. Men i förrgår så slutade jag ganska sent och efter följde jag med syster, Sebbe och Matte för att fiska. När vi var klara åkte vi till skolan och körde lite basket och sen vidare till Helena för att umgås en stund. Vi kom hem vid 2-3 på natten. 
 
Igår så slutade jag halv 4, hängde med Matilda och Evelina en stund, åt middag hemma och sen tillbaka till Simpnäs för att hänga med de igen. Vi spelade kort och senare på kvällen åkte jag och hämtade Matte och sen åkte vi till Helena. Där satt vi ute på hennes altan och pratade bara, min syster kom lite senare. 
 
Idag så börjar jag jobba om en 30 min så jag ska strax åka hemifrån. Jag är ledig imorgon och på måndag så jag ska åka till mammas landställe för att passa på att träffa henne. Hennes landställe ligger bara 30 min pappas så det är ganska nära, skönt det för annars hade jag inte träffat henne på nästan hela sommaren. Jag tar med mig dator dit men det är så dålig täckning där så vet inte om jag kommer kunna blogga. Men ni får ha det så bra tills vi hörs igen, puss&kram

by amanda

| Vardag


Bilder från min tumblr, amandalindstrand.tumblr.com
 
Jag började jobba halv 11 idag och slutade halv 4. Åkte hem direkt efteråt och sedan dess har jag bara tagit det lugnt hemma. Kollat på Hart of Dixie och läst lite noveller. Jag har även hunnit med att baka en äppel paj med lillebror. Jag jobbar imorgon också men börjar inte fören klockan 3 så om det är bra väder så hinner jag följa med familjen ut på sjön med båten. Nu ska jag kolla några fler avsnitt. Puss&Kram

by amanda

| Natur
Foto och redigering: Jag Kamera: Canon EOS 600D
 
Hej kompisar. Jag slutade jobba klockan 3 idag, Matilda kom ner till jobbet och vi satt utanför på servering och pratade en stund. Max dök oförväntat upp och hängde med oss en stund utanför kiosken med Filip. Sen gick jag och Matilda hem till henne, spelade yatzy och så. Sen gick vi ner till kiosken igen och handlade lite och sen tillbaka till Matilda. Där åt vi grillat till middag och sen spenderade vi resten av kvällen med kubb och en massa kort spel. Jag kom hem för 45 minuter sen ungefär. Imorgon är jag ledig så då ska vi ut med båten om det är bra väder. Puss&Kram

by amanda

| Natur
Godkväll kära vänner. Igår åkte jag ner till Simpnäs för att träffa Matilda, vi satte oss på piren och efter en liten stund kom Christian, Gurra och Jonte. Vi satt och pratade en stund innan jag och Matilda gick hem till henne, spelade kort och hade det trevligt med hennes mamma. 
 
Jag började jobba klockan 2 idag så har legat och solat i någon timme. Sen åkte jag till jobbet och nu har jag nyligen kommit hem. Tänkte sätta på några avsnitt av Pretty little liars som jag har missat och sen bänka mig framför Hart of Dixie. Har inte alls någon lust tilll att göra något annat ikväll. Men jag hoppas ni har haft en toppen dag, kramis

by amanda

| New in, Vardag
Här är min nya klänning, vad tycker ni? :)
 
Hej vänner. Jag stängde caféet igår så när jag kom hem var jag väldigt trött, låg hemma och kollade på Hart of Dixie hela kvällen. Idag började jag 12 och slutade 17, nu är jag hemma och tänkte kolla några fler avsnitt medan jag väntar på middagen. Vad som händer ikväll är väldigt oklart, men jag hoppas ni har haft en jätte bra dag ♥

Film betyg

| Filmbetyg
2/5 hjärtan
Brit, Candy, Cotty och Faith drömmer om att åka på Spring Break, amerikanska collegeungdomars årliga festvecka, men har inte råd. De bestämmer sig för att råna en restaurang för att finansiera sin resa och snart är de på väg till Florida för att parta loss.
 
 
Den här filmen var inte alls bra och jag hade mycket högre förväntningar. Under hela filmen satt jag och tänkte "what the fuck?" Jag är förvånad över att den ens visas på bio, måste vara för att det är så många kända personer i den. Handlingen var konstig, filmen var inspelad konstigt, den var helt enkelt oklar, det var hackigt och jobbigt inspelat, de repeterade samma repliker flera gånger och de spårade ur lite för mycket. Men jag gillade Candy och Brit i slutet.
 Bild lånad från google

by amanda

| Vardag
 
Godmorgon kompisar. Igår var en bra dag i kära Stockholm, jag träffade först Filip och Sofia. Vi köpte en glass i Gamla stan, och sen åkte vi in till T-centralen där vi kollade i lite butiker. Sen träffade jag Hanna en snabbis. Efter det blev det grekisk resturang med familjen. Efter det träffade jag Annie och Emelie, även Lucas och Marcus kom dit. Jag gick efter ett tag för att åka in till stan och ta en fika med Sofia, inte samma Sofia som jag träffade tidigare på dagen. Nu är jag i alla fall uppe med tuppen för om bara 25 minuter ska jag gå hemifrån. Jag tar bussen tillbaka till landet idag och när jag kommit dit börjar jag jobba direkt. Vi hörs när jag är tillbaka i skogarna. Kramis

by amanda

| Vardag
 Blandade bilder. 
 
Igår åt jag och familjen på en resturang i Norrtälje och imorse väckte pappa mig runt 6 på morgonen för att åka hem till Stockholm. Jag somnade om när vi väl kommit hem. Några timmar senare mötte jag Cecilia inne i stan och vi käkade lunch tillsammans. På eftermiddagen åkte jag och mamma till Farsta centrum, fick med mig en klänning hem som jag visar senare. Sen åt även vi på en restaurang. På kvällen mötte jag My och vi gick på bio, såg på Spring breakers som jag tänkte skriva om senare. Tog en snabb fika efter innan vi åkte hem. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Puss&Kram