Det är en ganska viktig detalj att jag inte känner som du

| Vardag
Min studentmössa har äntligen kommit! Nu är det bara 68 dagar kvar. Ska erkänna att jag trodde färgen på texten skulle vara ljusare men den är fin ändå :) 
 
 
I fredags var jag och Filip på bio, vi såg på Gentleman som var lite skev men ändå bra. Efteråt åkte jag och mamma en snabbis till Sickla Köpcentrum och spenderade resten av kvällen med att plugga matte, kolla på Let's Dance och äta Ben&Jerry's. Igår gjorde jag högskoleprovet som var helt brutalt svårt, har gjort det en gång förut fast 2012 och jag kan inte direkt påstå att det var enklare den här gången. Drog hem och duschade efteråt och mötte sen upp Elin. Vi gick hem till mig, åt middag och sen kom Fanny. Vi fixade oss och förade, åkte till The Central Bar och sen vidare till Klubb Göta. Riktigt lyckad kväll!
 
Idag har jag varit i stan en snabbis med Hanna för att försöka komma på någon utklädnad till min studentskiva imorgon. Det gick så där. Nu är jag hemma och ska äta lite sen lunch innan jag sätter igång med pluggandet. Hoppas alla har en bra söndag ♥

This is never going to work if I have to guess what's on your mind

| Vardag
Bilder från konserten i måndags, förband var Charlie XCX. 

 
Katy Perry!
Fler bilder kommer.
 
I måndags efter skolan träffade jag Elin på en fika en stund innan jag drog till gymmet och körde ett Body Pump och ett CX pass. Umgicks med Hanna resten av kvällen. I tisdags var jag med Hanna en stund efter skolan, gick sedan hem och åt middag och tog det lugnt resten av kvällen. Igår åkte jag och Hanna hem till Felix med Rickard. Vi pluggade och åt våfflor. Idag har jag varit med mamma efter skolan, åkte in till Söder en snabbis, lagat middag och så. Om en stund kommer Hanna hit för att hjälpa mig att plugga matte. Jag har även fått hem min studentmössa men den visar jag en annan dag! Puss&Kram

Rabattkoder till tusentals onlinebutiker

| Samarbeten
 
"Letar du efter en rabattkod till din favoritbutik online? Då har du kommit rätt! Hos rabattkoda.se hittar du nämligen nätets största utbud av aktuella rabattkoder och erbjudanden. Genom att samla alla de bästa rabattkoderna och kampanjerna ger vi dig alltid bästa möjliga pris på den varan du letar efter."

 

Rabattkoda.se (klickbar länk) kan du hitta rabattkoder till hur många olika internet butiker som helst. Till exempel Nelly, Zalando, Apollo, Hotels och CDON. Om man klickar in på till exempel Nelly.com's rabattkoder (klickbar länk) så kommer det upp både rabattkoder och erbjudanden. Till exempel 10% på hela sortimentet - ej rea, eller till exempel 15% på köp över 600 kr.  

Hemsidan är otroligt enkel att använda, allt är väldigt tydligt och under rubriken "Alla rabattkoder" är det uppdelat i alfabetisk ordning vilket gör att du snabbt kan hitta rabattkoder till de butiker du är intresserad av. Jag rekomenderar hemsidan starkt, vem vill inte ha rabatt på sina köp? 

You really fucked me up this time, maybe I'm scarred for life

| New in, Vardag
New in. 
 
I lördags åkte jag och Filippa in till stan vid 2 tiden, jag köpte en sjal/halsduk och hon smink, sedan tog vi varsin chailatte på Espresso house. Åkte sedan hem igen, hämtade mina grejer och mötte henne och Annie i Bagis centrum. Vi köpte mat och gick sedan hem till Filippa, en kort stund senare kom Elin och Hanna. Vi lagade mat, fixade oss och förade. Senare på kvällen mötte vi upp Marcus och Joseph, vi satte oss på The central bar innan vi drog vidare till Göta. Avslutade natten hemma hos henne med Marcus och Rickard. 
 
Igår degade vi mest hemma hos Hanna, åkte vid 2 in till stan och betalade handpenningen på vår resa till Kos i sommar. På kvällen var jag och Filippa på Katy Perry's konsert, hon var så sjukt grym! Bilder osv kommer så fort jag får tid. Puss&Kram

Ingen annan rör mig som du

| Vardag
Bilderna är tagna från amandalindstrand.tumblr.com
 
Igår gick jag och Marcus till Kungsträdgården där vi tog varsin öl på en uteservering. Någon timme senare åkte jag hem till Hanna där jag spenderade resten av kvällen. Vi åt middag, smälte choklad och doppade i frukt och så träffade vi Yones och hängde med honom. Sov även över där. 
 
Idag slutade jag halv 12, stannade kvar en stund och pluggade matte. Sen åkte jag hem, tog en powernap och mötte sen Filippa. Vi köpte mat och gick hem till henne. Nu har vi precis ätit middag och om en stund ska vi kolla på Let's dance, tror att Annie och Fanny kommer hit också. Hoppas alla får en bra kväll ♥

I can’t hold on much longer now it seems, feels like I'm drowning

| Natur, Vardag
Vårtecken ♥
 
Hej vänner! Bra uppdatering o.s.v, som vanligt.. I tisdags åkte jag hem efter skolan och pluggade, på kvällen hängde jag, Hanna, Rickard och Felix hemma hos mig. Igår efter jag till pappas jobb efter jag slutat och sen drog vi till gymmet. Körde ett Body Pump pass, åkte hem och duschade och åt innan vi åkte till Länna för att köpa en lampa till mig. Hittade ingen så åkte vidare till Farsta centrum men hittade tyvärr ingen där heller. Satt resten av kvällen och kollade på Revenge. Idag ska jag antagligen träffa Marcus efter skolan, hoppas alla får en bra dag! 

Mina födelsedagspresenter

| New in, Vardag
Dubbla påslakan och 8 champagne glas. 
 
Ögonskuggspaletter från Isadora och Smashbox. 
 
4 ansiktsmasker, 2 tights, 500 kr och en bok. 
 
Träningshandskar, torrshampoo och två vinglas. 
 
Stövlar från Johnny Bulls. 
 
Vita jeans från Dr.Denim, bärbar mobilladdare, trosor och nagellack. 
 
Rosor, neccesär, tjuvalarm, nagellack, nagelolja och läppbalsam. 
 
Topp från Bikbok och kappa från Zara. 
 
500 kr på Zara och Salt, bakbok och sovtröja. 
 
Påskliljor och mousserande vin. 
 
Jag har även fått en mousserande vin flaska och jag ska få välja en lampa till fönstret hemma hos pappa. 
 
Tack så hemskt mycket för alla presenter och för alla som varit med och firat med mig. Är så himla glad och lycklig över hur fina mina vänner och min familj är. Hela helgen har bestått av firande och den har varit riktigt bra. ♥
 
Idag har jag varit ledig från skolan, var där en halv timme på utvecklingssamtal. Efteråt åkte jag, Hanna och Annie till stan för att kolla på resor. Förmodligen ska vi plus My och Filippa åka till Kos i sommar men inget är bestämt ännu. Åkte till gymmet och gick på ett CX och ett Body Pump pass efteråt. Resten av kvällen har jag pluggat på ett bokföring och boksluts prov. Det är riktigt svårt men jag kämpar på. Kramis

Idag fyller jag 19 år!

| Vardag
Det är den 15de mars och idag fyller jag 19 år! Stort grattis till mig själv och alla andra som fyller år idag. Började dagen med att bli väckt på sängen av familjen med sång, frukost och presenter. Har än så länge inte gjort så mycket, fixat mig och så. Om en timme kommer släkten hit för att fira mig. Hoppas alla har en bra dag! 

There is only one key to my heart

| Vardag
 
Meningen var ju att jag skulle slänga in ett inlägg igår innan mina gäster kom men det blev aldrig av så det får komma ett nu istället. Jag slutade halv 12 igår så åkte direkt hem, åt lunch, duschade och plockade undan små saker i huset. Tog en powernap och sen kom Elin. Vi tog en öl i solen och sen började vi fixa allt inför vår middag vi skulle ha för att fira oss.
 
Vid 7 tiden kom Olivia, Annie, Hanna, Filippa, My, Lisa, Emelie och Höglund. Vi åt middag, efterätt, satt och pratade, körde drickspel och dansade innan de flesta av oss rullade vidare mot Klubb Göta. Mötte även upp Rickard och Felix innan vi gick in. Dansade och så resten av kvällen, det blev en riktigt lyckad kväll. Tack till alla som kom och tack för alla presenter ♥
 
Ligger just nu i soffan med huvudvärk och bara tar det lugnt. Halv 6 ska vi hem till mina kusiner för att fira mig och kusin Emma. Om det blir utgång efteråt eller inte är inte riktigt bestämt ännu, så vi får se. Hoppas alla får en bra dag. 

I want to be the one to take you home

| Inspiration, Vardag
 
Untitled #45
 
 
I förrgår åkte jag hem till henne efter skolan, gjorde pannkakor och bara umgicks. Pratade i telefon med tjejerna om resor och allt möjligt resten av kvällen. Igår fick jag sluta vid halv 2 istället för 4, så mötte Filippa och gick hem till mig. Efter en stund kom Annie, vi satt på min altan i solen och snackade skit. Åkte sedan till gymmet och gick p ett body pump pass. 
 
Jag har precis slutat skolan och ska alldeles strax åka och möta mamma, vi ska köpa skor som jag ska få i födelsedagspresent. Sedan ska jag hämta Elin för att åka och handla mat inför vår tjejmiddag imorgon. Hoppas alla får en grym fortsatt dag ♥

Filmbetyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Sutter Keely är en självupptagen festprisse som älskar sitt jobb i en klädbutik. Sutter lever för stunden och har inte några framtidsplaner, men allt förändras när hans flickvän dumpar honom. Sutter super sig full och vaknar på en gräsmatta där han får syn på den skötsamma tjejen Aimee. Trots att de är så olika dras de till varandra på ett speciellt sätt.
 
Tryck här för att se trailern. 
 
En ganska så klyschig film. Hur många gånger har vi inte sett filmer om badboyen som blir förälskad i den duktiga, töntiga tjejen? I ett x antal filmer. Men jag tycker om den i alla fall. Den är fin och kärleksfilmer funkar i alla lägen. Det roliga med Aimee som är lite annorlunda till skillnad från många andra filmer är att hon faktiskt säger ja och vill delta när han drar med henne på fester och andra saker som hon inte är van vid. Hon är så himla positiv. I de flesta andra filmer brukar inte tjejen vilja eller våga. Dock kan jag inte sluta tänka på Hazel och cancer i "The fault in our stars" när jag ser Shailene i den här filmen, hon kommer föralltid vara förknippad till den filmen för mig. 
Bild lånad från google.

I can be the one to call when you're all alone

| Vardag
Blandade mobilbilder. 
 
När pappa kommit hem igår åkte vi till en italiensk resturang och åt middag. Så himla mysigt. Gjorde ingenting speciellt resten av kvällen, kollade klart på säsong 2 av Revenge. Idag träffade jag Hanna när jag slutat skolan vid 2. Vi åkte hem till mig, kollade på tv och somnade i varsin soffa. Vid 4 drog jag till gymmet och gick på ett Body pump pass. Tog en dusch och åt middag när jag kommit hem. Nu kollar jag på Realitystjärnorna på godset. Hoppas alla har haft en grym start på veckan ♥

Hold back the river, let me look in your eyes

| Vardag
Bild på mig och Becca på Göta förra helgen. 
 
I fredags var jag och lunchade med Filip på Pizza hut, kollade även lite snabbt inne i Port 73 innan vi åkte hem till mig igen. Sofia kom och vi bakade chokladmuffins. När de dragit hem kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till Skärholmens centrum, köpte en stundentklänning till mig och sen åkte vi vidare till Ikea. Där åt vi middag och kollade lite innan vi åkte till Nacka forum där vi köpte en kappa som jag ska få i födelsedagspresent. Resten av kvällen myste jag och mamma framför Let's dance med glass och godis. 
 
Igår på dagen var jag och Filippa inne i stan en snabbis, skulle köpa skor men de var slut. Åkte hem, åt lunch och sen mötte jag Annie. Vi satt utomhus och bara umgicks sen drog jag hem. Åkte lite senare och hämtade Hanna, vi köpte mat och sen hem till henne igen. Åt, kollade på Melodifestivalen och doppade frukt i smält choklad. Vid elva på kvällen träffade jag Marcus, tog en promenad på Söder och sen mötte vi Joseph. Vi gick till Hellströms, tog en öl och så kom jag hem vid 1 någon gång. 
 
Idag har jag och Hanna återigen doppat frukt i choklad, tog en promenad och så. Jag har även spenderat en 1 h och 30 min åt att tvätta min bil. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Revenge medan jag väntar på att pappa ska komma hem. Hoppas alla har haft en grym helg! 

I need you right in front of me

| Inspiration, Vardag
 
Untitled #44
 
Den 15 mars fyller jag 19 år och här ovan kan ni se en del av min önskelista.
 
Igår fick jag sluta 2 timmar och 45 minuter tidigare. Drog hem, åt nudlar och tog en powernap innan jag åkte till gymmet. Körde ett body pump pass med pappa och sen åkte vi hem. Spenderade resten av kvällen med att plugga på gymnasiearbetet och kolla på Revenge. 
 
Idag hämtade mamma mig när jag slutat. Vi åkte först till Sickla köpkvarter och sen till Nacka forum. Kollade på skor och jacka till mig men hittade tyvärr inte det vi letade efter. Senare på kvällen åkte jag hem till farfar och Carin för att fira Carin som fyller år, grattis på födelsedagen ännu en gång ♥ Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det äntligen helg och jag har bara 80 mins lektion på hela dagen. Puss&Kram

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Litteraturstudenten Anastasia Steele går med på att intervjua miljardären Christian Grey för att göra sin rumskompis en tjänst. Intervjuoffret visar sig vara en man som är både vacker och intelligent, men också en aning överlägsen. Den naiva Ana och den reserverade Christian dras ohjälpligt till varandra. Hon kan inte motstå honom och han vill ha henne, men på sina egna villkor. Ana tvekar när hon under den framgångsrike Christian Greys yta, anar en man som har ett kontrollbehov på gränsen till besatthet. Men ju närmare de kommer varandra, desto mer upptäcker Ana inte bara av Christian hemligheter, utan även sidor hon själv inte visste hon hade.
 
Den här filmen har fått så himla blandad kritik. Vissa har sagt att den till och med är bättre än boken medan vissa är otroligt besvikna. Jag själv tycker att den var jätte bra och jag tyckte om slutet. Om jag inte redan hade läst böckerna hade jag blivit tokig av slutet. Filmen/serien är möjligtvis alldeles för förutsägbar vilket jag inte alls tycker om egentligen, tyckte också att det var lite klyschigt att hon såklart skulle vara oskuld. Dock tänkte jag inte alls på det när jag läste böckerna men blev mycket tydligare i filmen. Jag måste även erkänna att jag är lite besviken över vem som spelar Anastasia, Christian däremot är super snygg. Scenen när han ska visa henne precis vad han tycker om däremot är fan obehalig. Vad tycker ni om filmen? :) 
 Bild lånad från SF.se

Recept på amerikanska chokladrutor

| Recept
 
Ingredienser:
100 g nötkärnor
150 g smör
3/4 dl kakao
3 ägg
3 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 150 grader. Smöra och mjöla ett bakplåtspapper och lägg det sedan i en form/långpanna. Hacka nötterna. Smält smöret och tillsätt kakaon, rör om tills smeten är slät. Låt den svalna. Blanda sedan ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt sedan chokladblandningen, mjölet och bakpulvret. Tillsätt nötterna och bred ut smeten i formen. Grädda i cirka 25-30 min, låt det svalna en aning och skär sedan i rutor. 
 
Tips
- I receptet står det nötkärnor, jag använde mig utav hasselnötter men t ex valnötter går lika bra. 
- Pensla på lite smält blockchoklad och valnötter för att få mer brownie stuk. 
- Grädda mer eller mindre beroende på hur kladdig du vill ha chokladrutorna. 

There may be lovers who hold out their hands but they'll never love you like I do

| Inspiration, Vardag
Untitled #43
 
Igår efter skolan åkte jag hem och sen tog jag bilen till pappas jobb. Vi åkte efter ett tag till Stockholmsmässan där det var båtmässa. Kollade runt lite och åt hamburgare till middag. Spenderade resten av kvällen framför datorn med en kopp te. Idag fick jag sluta lite tidigare så åkte direkt hem. Har planerat hur och när jag och Elin ska styra upp ett firande tillsammans vilket har varit lite knepigt men det ska nog lösa sig. Vad som händer resten av dagen vet jag inte men hoppas på en god middag för jag är riktigt hungrig. Kramis

Litenleker.se

| Samarbeten
Privat bild på min elefant från Litenleker.se (klickbar länk).  
 
"Litenleker.se är en leksaksbutik på nätet. Vår förhoppning är att du som kund ska kunna handla dina leksaker, barnsängar och presenter eller dyligt när det passar just dig. Litenleker.se är leksaksbutiken som vill presentera leksaker som älskas av såväl barn som vuxna. För oss är kvalitet och säkerhet det allra främsta men vi värdesätter även designen och det praktiska i de produkter vi har t.ex. barnsängar från troll, hoppborgar från happyhop och fantastiska dockskåp från Kidkraft i sortimentet. En leksak med god kvalite följer förhoppningsvis ditt barn under många år framöver." 
 
Hemsidan är tydligt uppbygd, den har en grym design och det är lätt att hitta det man letar efter. Man kan enkelt sortera efter åldersgrupp och vilken prisgräns man har om man skulle vilja göra det. De har ett väldigt stort utbud och erbjuder allt möjligt. 
 
Bild lånad från deras hemsida. 
 
Till exempel erbjuder de ett antal otroligt fina dockskåp (klickbar länk). Ett dockskåp kan följa med i många år och är en leksak som står många väldigt nära. Dockskåpen finns i flera olika varianter, storlekar och stilar. Ta chansen och kolla igenom deras fantastiska utbud för att inte gå miste om vad som skulle kunna vara en av de bästa presenterna någonsin! 
 
Jag fick välja ett gosedjur från deras hemsida och jag valde en riktigt söt och gosig fuddlewuddle elefant från Jellycat. Den är så otroligt mysig och trots att jag nästan är 19 år så är det aldrig fel med lite fler gosedjur. Jag hade från början tänkt att ge bort elefanten men den är så mysig att jag bestämt mig för att behålla den själv :) För att hitta den, klicka här! 
 
Jag tycker absolut att alla borde kolla in på hemsidan och ge den en chans! De flesta har en anknytning till yngre barn på ett eller annat sätt och på grund av det är den här hemsidan för alla målgrupper. Det tog dessutom bara 1-2 dagar innan jag fick hem elefanten efter att jag valt ut den, finns det något bättre än snabb leverans när man beställer hem från internet? Nej det gör det inte. Så gå in och kika nu nu nu! 

I can be the one to light up your way

| Natur, Vardag
Godkväll kompisar! I fredags efter jobbet åkte jag hem, tog en powernap, duschade och fixade mig innan Annie kom. Vi åkte sen till The central bar där vi förade och sen mötte vi upp Lisa och drog vidare till Klubb Göta. Kom hem vid 4 någon gång. I lördags tog jag det bara lugnt på dagen och sen vid 6 åkte jag, Annie, Fanny och Alicie till en kinesisk resturang på Söder. Vi åt middag och firade Fanny i förskott. Efter det drog vi till The central bar igen där vi träffade Madde och Joseph. Vid elva någon gång drog vi vidare till Göta. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, ätit pizza med Annie och bara tagit det lugnt. Är så himla trött så ska gå och lägga mig. Imorgon så är det dags för att gå tillbaka till skolan efter en veckas lov. Små ångest över det men bara 96 dagar kvar till studenten. Godnatt på er ♥