I'm the one you wake up thinking about

| Inspiration, Vardag
 
Untitled #39
 
 
Har suttit och pysslat med ett collage så här på första advent. Nu är det bara 3 söndagar kvar till julafton. 
 
Jobbade från 10-18 igår på julmarknaden. Efter det åkte jag och Filippa hem till henne, lagade pasta carbonara till middag och sen myste vi med film och te. Kom hem strax efter tolv. Idag har vi jobbat igen, kom hem vid halv 7. Har ätit middag och kollat på serier. Hoppas alla har en mysig söndag, puss&kram

You're more than worth it, but I don't feel like I deserve it

| Vardag
Jag ber om ursäkt för sämst uppdatering, skulle blogga innan jag gick hemifrån igår men sen fick vi bråttom så hann inte. Igår var jag i alla fall ledig så började dagen med att plugga. Sen hämtade jag mamma och vi åkte till Sickla. Vi gick på bio och såg Dum och Dummare 2, både jag och mamma tyckte tyvärr att filmen var sämst. Sen åkte vi hem, Annie och Hanna kom till mig. Följde med Hanna hem en snabbis innan jag mötte Theo. Vi åkte hem till honom, kollade på idol och så. 
 
Idag är jag uppe med tuppen, känns det som i alla fall.. Ska äta frukost nu och fixa det sista innan jag åker till jobbet. Hoppas alla får en riktigt bra dag ♥

Save your advice 'cause I won't hear, you might be right but I don't care

| Natur, Vardag
Bild tagen i förrgår, det börjar bli kallt nu.
 
Hej kompisar! Igår drog jag, Annie, Hanna och Fanny till Nype. Där träffade vi Filippa, Julia, Jennifer, Frida, Annie, David och massa andra roliga människor. Det blev en lyckad kväll och vi rullade därifrån vid 1 för att dra vidare till Collage. Tyvärr kom vi aldrig dit, istället åkte jag och Hanna hem vid halv 3. Idag har jag frisk som en nätkärna varit i skolan, drog därifrån vid 3. Annie följde med mig hem, vi somnade båda två i soffan. Jag och pappa åkte senare och köpte en ny julstjärna till mig. Nu ska jag kolla på The walking dead, puss&kram

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan

En reporters dröm om att bli ett nyhetsankare äventyras efter att ett one-night stand lämnar henne strandad i Los Angeles utan telefon, ID och pengar - och endast åtta timmar att ta sig till den viktigaste jobbintervjun i hennes liv.

Tryck här för att se trailern. 

Den här filmen har ett väldigt bra budskap. Det är helt sjukt hur lätt man kan bli dömd på grund av vad man har på sig. Hur kan alla ta för givet att hon är prostituerad på grund av en tight, halv-kort klänning? Det gillas inte! Men jag tycker absolut om filmen, den var riktigt rolig och det var kul att se allt möjligt man skulle kunna råka utför. Scenen med killarna Scrilla och hans gäng får ett extra plus i kanten. 

Bild lånad från google.

There’s nothing I could ever do to make you see what you mean to me

| Vardag
Några mobilbilder från de senaste veckorna. 
 
Hej kompisar! Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Jag träffade Filippa i Gamla stan vid halv 4, kollade Stortorgets julmarknad. Trots att jag jobbat där i 3 år har jag aldrig tagit mig tiden att kolla runt där själv. Sen gick jag och Filippa till Tcentralen, kollade runt i flera butiker. Köpte varsin latte och så där. Jag fick med mig en ögonbrynspenna och en kofta/jecka hem men kommer inte få koftan förrän i julklapp. Är hemma nu, har nyligen ätit middag och ska kolla på något serie avsnitt innan Paradise hotel börjar. Puss&Kram

Baby this is not an illusion, there's magic between you and me

| Vardag
Bilder från pinterest.
 
I fredags slutade jag redan halv 11, åkte till Skärholmens centrum med mamma och Hanna. Sen åkte jag och Hanna hem till henne, kollade lite på tv och umgicks bara. På kvällen var jag, Filippa, Theo och Simon på Vapiano i Skrapan, efter det åkte vi hem till mig och softade sen vid halv 11 skiljdes vi åt. 
 
För er som följt min blogg under en längre period minns att jag brukar jobba på julmarknaden i Gamla stan under några helger. Det gör jag även i år och igår var första jobbdagen så jag och Filippa befann oss på Stortorget klockan 11 redo för jobb. När vi slutat vid 18 åkte vi till Pizza hut och åt middag och sen kollade jag på serier resten av kvällen. 
 
Jag har jobbat idag också, kom hem vid halv 7. Åt middag, duschade och träffade sen Hanna på en promenad. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Breaking Bad. Hoppas alla haft en bra helg ♥

I'm not trying to deceive you, I promise falling for me won't be a mistake

| Vardag
Godmorgon! Jag satt framför datorn i stort sätt hela kvällen igår och väntade på ork till att blogga. Sen glömde jag helt bort och gick och la mig. Hamnade i säng tidigt igår om man jämför med de senaste veckorna så det var skönt. Är dock lika trött som vanligt idag. Ska snart gå hemifrån men slutar skolan halv 12. Då ska jag möta Hanna för att åka till Skärholmens centrum. Vi hörs senare, kramis

Nobody loves you baby the way I do

| Inspiration, Vardag
 
Untitled #38
 
Tips på några klänningar till Nyårsafton. Klicka på bilden och sedan på den klänningen du är intresserad av för att se var den kommer ifrån. 
 
Idag slutade jag tidigare så åkte till stan och mötte Filippa. Vi gick runt och letade efter något att ha på oss på jul och nyår men tyvärr utan lycka. Vi tog en fika på Espresso house och sen kollade vi runt lite mer innan vi åkte hem. Sedan dess har jag sovit och kollat klart på serien Drop dead diva. Nu kollar jag på Paradise hotel och sen ska jag gå och lägga mig. Puss&kram

Trust and respect is what we do this for

| Vardag
Igår släpptes One Directions nya album FOUR. Har ni haft tid att kolla in det? Här är mina 4 favorit låtar från albumet :)  
Igår var jag ledig. Var endast i skolan i 45 minuter för utvecklingssamtal. Annie och Hanna kom till mig vid 3, vi gjorde lite mat och hängde bara innan jag gick hem. Mötte de senare på kvällen igen innan jag träffade Theo. Kom hem vid halv 12 kanske och då pratade jag i telefon med Filippa innan jag gick och la mig.
 
Idag efter skolan åkte jag hem till Hanna. Vi har bakat chokladmuffins, kollat på fredagens avsnitt av Idol och bara tagit det lugnt. Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Paradise hotel så jag ligger i fas när det sänds på tv ikväll. Ha en fortsatt bra kväll ♥

Rabble har en ny hemsida!

| tips
Jag har flera gånger tipsat er om olika rabatter och erbjudanden genom appen Rabble. Nu har de gjort en hemsida som gör det ännu tillgängligare att ta del av deras erbjudanden. Hemsidan är stilren och lätt att använda. De har grymma erbjudanden och rabatter som man bara måste ta del av. 
 
Klicka er in på hemsidan och välj vilken butik du vill ha rabatt i, vilka topp 20 erbjudanden som finns, lokala erbjudanden eller kanske de erbjudanden som bara är tillgängliga i några dagar till. Glöm inte att du även kan använda deras app som visar vilka erbjudanden som ligger i närheten av var du befinner dig. 
 
Just nu har de till exempel ett erbjudande som gör att man får 50 kr rabatt på H&M. Hur perfekt är inte det nu när det börjar bli dags att beställa hem både en klänning till julafton och en till nyår? Jag ska faktiskt gå direkt in och kolla om jag kan hitta någon som jag kan klicka hem! 
 
Klicka här för att komma till Rabattkoder Online!

Don't worry if I'm not there when you wake up, I'm not looking for another mistake

| Vardag
Bild från igår på Marquise.
 
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen under helgen! I fredags var i alla fall jag, Hanna, Fanny och Micke på Hellströms och förade. Sen drog vi vidare till Klubb Göta där vi spenderade natten. Minns inte när jag kom hem men runt 2-3 tror jag.
 
Igår på dagen åkte jag och Hanna till Fittja där hennes klasskompis bor, Hanna gjorde sina naglar och sen åkte vi hem igen. Fixade oss för ännu en utgång. Jag, Hanna, My, Micke, Oscar och Viktor drog till Nype. Där träffade vi en massa folk som David och Oliver, några timmar senare drog vi vidare till Marquise. Jag och Hanna kom hem kvart i 6 imorse. Nu ska jag börja fixa mig för om ett tag ska vi åka till Norrtälje på middag, puss&kram

Ed Sheeran ♥

| Människor
Det var Ed Sheerans konsert i onsdags och han var helt otrolig. Jag hade förväntat mig att han skulle stå framme vid scen och sjunga med sin gitarr, och det gjorde han men han gjorde så mycket mer. Han var helt ensam på scenen men lyckades ändå bjuda på sig själv och en riktigt bra konsert. Han gjorde även många av sina låtar lite snabbare så man blev ännu mer taggad och han lyckades verkligen få med sig publiken. Jag är så glad över att jag tog chansen att se honom live och jag ångrar mig inte för en sekund 

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Bonds lojalitet till M sätts på prov när hennes förflutna plågsamt gör sig påmint. När MI6 utsätts för en attack måste agent 007 hitta och förgöra hotet, oavsett vad det personligen kommer kosta honom.
 
 
Jag kom att tänka på att jag nog aldrig sett en James Bond film, i alla fall inte medvetet. Kanske sett någon snutt på tv eller så men aldrig liksom satt mig framför tvn eller datorn och satt på filmen med vilja. Därför bestämde jag mig för att se den senaste filmen Skyfall. Och jag gillar den verkligen, tyckte den var riktigt bra. Bond är på något sätt både the bad och the good guy. Jag älskade slutet av filmen. Tyckte även lite synd om Silva när han berättade om sin historia och vad som hänt efter M lämnat honom. Hur många av er har sett den här filmen? :) 
 Bild lånad från google

Jag kommer skrika högst av oss, tills hela staden hör mig

| Vardag
Bilder lånade från printerest. 
Imorse tog det verkligen emot att gå upp, ville helst av allt bara ligga kvar och sova hela dagen. Kan tänka mig att det blir ännu jobbigare imorgon då jag börjar halv 9 och faktiskt började 10 idag. Är så himla trött, men måste ju kolla på Paradise hotel innan jag går och lägger mig. Fick sluta tidigare idag i skolan också, mötte Hanna och gick hem till henne. Pluggade lite och powenapade innan vi åkte till gymmet. Hoppas alla haft en bra dag! 

The heart wants what it wants

| Inspiration, Vardag
Untitled #37
Resturangen igår var ganska dålig. Vi hade en otrevlig och ouppmärksam servitris och maten var inte heller bäst men hade mysigt med familjen i alla fall. Åkte hem efteråt och tog det lugnt, var så himla trött. Idag har vi med skolan varit på Södertörns tingsrätt och deltagit i två rättegångar med skolan. Åkte hem till Hanna efteråt och umgicks med henne. Pappa hämtade mig, vi handlade mat och så. Nu ska jag kolla på Paradise hotel, kramis

I'm drinking to suppress devotion with our fingers intertwined

| Vardag
Igår umgicks jag och Filippa med Theo, vi var hos honom och hängde bara. Gick och la mig när jag kommit hem och vid 1-2 idag mötte jag Hanna. Pratade om det senaste som hänt och sen gick jag hem. Jag och mamma har precis kommit hem från en pw och nu ska jag fixa mig för att gå hem till pappa. Jag och familjen ska på resturang för att fira farsdag, så grattis på farsdag världens bästa pappa! Vi hörs senare, puss&kram

There's a million reasons why I should give up on you but the heart wants what it wants

| New in, Vardag
New in. 
 
Igår åkte jag och Filippa ned till Enköping när hon slutat skolan. Har varit och hälsat på Frida, Jacob och alla andra trevliga människor där nere som vi lärt känna. Vi hade förfest hemma hos Jacob, drog sen ut och klubbade och så avslutade vi kvällen hemma hos Jacob igen. Idag valde jag och Filippa att åka hem igen så nu ligger vi hemma hos henne, har precis ätit middag och funderar på vad vi ska göra ikväll. Antingen utgång eller bara chilla med några vänner. Vi får se men vi hörs imorgon, kram

There's something behind those eyes that you can't disguise

| Vardag
Det är väldigt dåligt med bilder jag själv tagit på senaste tiden, mina mobil bilder räknas inte riktigt. Men det är ju kolsvart när jag kommer hem från skolan så vad ska jag fota liksom? Det blir alltid så här på vintern, all inspiration försvinner likt vinden. Men det är okej, för inspirationen kommer alltid tillbaka.
 
Idag efter skolan åkte jag hem, tog bilen, hämtade Hanna och sen till pappa för att hämta mitt nya sl kort. Skjutsade hem henne igen och sedan dess har jag legat i soffan med en filt och kollat på serier. Jag är så himla trött men ska snart ut, antingen hjälper jag Hanna att plugga eller så hänger jag med Annie. Vi får se, men vi hörs imorgon. Kramis ♥

Film betyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Thomas vaknar upp instängd i en gigantisk labyrint. Han är inte ensam och den enda chansen att ta sig ut levande är att samarbeta och pussla ihop de ledtrådar de hittar, som verkar leda till en organisation som kallas W.C.K.D.
 
Den här filmen har lite The hunger games stuk i sig. Det tycker jag är perfekt då jag älskar The hunger games, fast vem gör inte? ;) Den var så himla spännande. Jag var både nervös och hjärtat gick i hundra åttio när de sprang runt där i pyramiden, jagade av allt möjligt. Det kommer att komma två filmer till och jag är så sjukt taggad på de! Slutet måste jag säga var något mindfuck men det är ju på grund av att det kommer fler filmer. Annars diggar jag att Thomas stack sig själv eftersom det gjorde att vi fick reda på mer. Rekomenderas starkt! 
 Bild lånad från google.

Rösta på Bärande Hjälp UF

| Vardag

För några veckor sedan bad jag er gå in och gillat mitt UF företags bild på instagram. Nu har tävlingen gått över till att man ska rösta på ett bidrag på Kickstartcupen.se. Så det skulle vara jätte snällt om alla kunde gå in och rösta på oss. Bläddra ned, sök på barandehjalpuf och klicka på hjärtat. Tack på förhand! ♥

Igår var jag, mamma och syster på massage i Nacka. Det gjorde ont men var helt klart välbehövligt. Jag hade tydligen jätte många muskelknutar och spänd i skulderbladen. Efter det åkte vi och käkade och sen spenderade jag resten av kvällen med serier. Idag har dagen känns otroligt lång. Jag har väldigt ont i ryggen, vilket jag hade redan innan massagen så det är jobbigt att sitta stilla. Åkte till gymmet efter skolan och har nästan precis kommit hem. Funderar på om jag ska gå ut och möta Annie och Hanna eller om jag ska kolla på serier. Vi får se, hoppas ni haft en bra dag! 

I know I'm not the only one

| Djupt
Lovet är över och vi är tillbaka i skolan. Jag brukar aldrig ha problem med att ta mig tillbaka till skolan efter ett lov eftersom jag brukar vara så taggad på att livet ska gå framåt. För varje dag som går kommer vi närmare studenten och allt roligt jag planerat. Men efter det här lovet har det känns tufft. Det känns som om det är så himla långt kvar till jullov och de två månaderna som ska komma innan det lovet är inom räckhåll.
 
UF företaget är roligt men kräver så sjukt mycket tid och energi, jag känner mig stressad. Även gymnasiearbetet känns otroligt jobbigt, jag har inte kommit längre än ämne och frågeställning. Stora, långa projekt är alltid de jobbigaste. Därför känns det här året mer energikrävande än de andra. 
 
Men jag har så mycket att se fram emot så det är bara att kämpa på och se det positiva i allt. Det är trots allt inte långt kvar nu. Förhoppningsvis får jag tillbaka lite av min positiva inställning och blir mer taggad på livet igen om några dagar eller veckor. Kämpa på alla ni som har det jobbigt i vintermörkret! 

I know I took the path that you would never want for me. I know I let you down, didn't I?

| Vardag
Jag är så himla sugen på en ny tatuering, antingen på insidan av vänstra armen, låret eller högra sidan av låret upp mot magen. Ungefär som bilden längst till vänster. Synd bara att jag inte vet vad jag vill ha för motiv. 
 
Hola friendos! Sorry för att jag inte bloggade igår men satte mig aldrig vid datorn. Jag sov hos Hanna med Annie i fredags, vi kom hem 6 på morgonen och vaknade vid 12 ungefär. Åt frukost vid 3 och sen gick jag hem. Tog en powernap och vid 18 tiden kom våra gäster. Umgicks och åt middag innan jag drog till Hanna. Jag och tjejerna var på Nype igår igen, drog hem rätt tidigt eftersom min syster kom och hämtade mig. Har varit på Skogskyrkogården idag, fikat och kollat serier. Ska snart möta Hanna och kanske Annie för en promenad och deep talk. Kramis