Mösspåtagning imorgon

| Vardag
Imorgon är det äntligen dags för mösspåtagning och det ska bli riktigt roligt. Att mösspåtagningen är samma dag som valborg krockar lite grann men jag har löst det på bästa sätt. Jag, min klass och många andra vänner ska till Josefinas på Djurgården på dagen. På eftermiddagen ska jag, My, Tove, Johanna och Joselyn hem till mig för att grilla och kröka ännu mer innan vi drar vidare till antingen någon hemmafest eller någon klubb. Vi får se men kul kommer det bli alla fall, ska försöka ta massvis med bilder som jag kan bjuda på sen ♥

Min blogg fyller 7 år idag!

| Vardag
 
Idag har jag bloggat och haft den här bloggen i hela 7 år. Det är verkligen helt sjukt och tiden går så himla fort. Även om jag det här året bloggat otroligt dåligt så är jag fortfarande inloggad på bloggen varje dag och jag försöker så gott jag kan att få upp minst ett inlägg om dagen. I den här bloggen kan man hitta så otroligt många minnen, i stort sätt hela min tonårstid och lite till finns med här. Jag är så himla glad över att jag började blogga den där dagen i april 2008. Grattis på 7-års dagen bloggen ♥

Filmbetyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Filmen om den fantastiske olympiern och krigshjälten Louis ”Louie” Zamperini som, tillsammans med två besättningsmän, överlevde 47 dagar i en flotte efter att deras plan blivit nedskjutet under andra världskriget – bara för att därefter bli tillfångatagna av den japanska flottan och skickade till ett interneringsläger.
 
Filmen är verklighetsbaserad vilket är bland det bästa jag vet. Unbroken är gripande, hemsk, vacker och helt otroligt på en och samma gång. Till en början påminde filmen lite om "Berättelsen om Pi" men efter att de blivit tillfångatagna av den japanska flotten påminner den mer om "12 years of slave". Jag skulle vilja säga att den är en blandning mellan båda filmerna. Jag älskade att Louie stod på sig trots allt hemskt som hände med honom, hur han efter varje slag reser sig igen och accepterar nästa. Filmen är även väldigt sorglig och ibland mycket jobbig att kolla på men den är sevärd till hundra procent! 
 Bild lånad från google.

I'm starting to forget what it felt like when you held me

| Vardag
Filips skiva i fredags var lyckad och vi hade riktigt roligt. Åkte inte hem allt för sent, runt halv 3 tror jag. Somnade någon timme senare och vaknade upp fortfarande trött vid 9. Låg och degade i soffan till 3 då jag åkte in till stan och mötte Sebastian. Vi tog en promenad i stan och ungefär 3 timmar senare åkte jag hem igen. På kvällen var jag och Hanna hemma hos mig, kollade på The blacklist och åt glass. 
 
Idag har jag och Hanna umgåtts en stund, åkte in till stan en snabbis och sen hem igen. Har powernapat och ätit grillat till middag. Iikväll är det dags för Hannas skiva så jag och My förar tillsammans innan vi drar dit. Hoppas alla får en fin kväll ♥

Nothing compares to all the memories you gave me

| New in, Vardag
Välkommen hem till mig, mitt 10e par converse ♥
 
I onsdags slutade jag runt 1-2, mötte upp Hanna för en powerwalk på 7,3 km och senare på kvällen åkte vi in till stan. Köpte varsin chai latte, gick till Kungsan och sen vidare mot Gamla stan. Promenerade runt en hel del och tog några fina bilder på solnedgången. 
 
Igår slutade vi skolan runt 1 igen så jag och några från klassen drog till Söder och tog en öl på en uteservering i solen. Det var super mysigt och sen mötte jag upp mamma i Farsta för att köpa skorna ovan ↑ 
 
Idag slutade jag halv 12 men stannade kvar i någon timme och pluggade matte. Träffade sedan Marcus i stan, han köpte jeans och sen gick vi mest runt och pratade. Mötte efter det upp Max en snabbis innan jag gick hem. Ikväll ska jag, My och Sofia på Filips studentskiva så tänkte ta en powernap nu för att vara pigg till ikväll. Hoppas alla får en grym fredag ♥

Pluslogo.se

| Samarbeten
 (Klickbar bild)
 
Pluslogo.se är en leverantör av profilprodukter till företag. De erbjuder det bästa urvalet av presentreklam, profilkläder, gåvor och gåvokort. De har erfarenhet sedan 1986 och de jobbar ständigt med att förbättra sitt sortiment. Kvalité och design är något som Pluslogo tycker är väldigt viktigt.
 
Man kan välja mellan till exempel jackor, t-shirts, tjocktröjor, skjortor, väskor, paraplyer, pennor, muggar o.s.v. De leverarer med tryck, brodyr eller gravyr. "Pluslogo erbjuder kända varumärken inom gåvosegmentet som Eva Solo, Stelton, Rosendahl, Holmegaard, Newport, Firephant, Le Creuset, Maglite, Contigo mfl."
 
Pluslogo.se kan man designa sina egna produkter direkt på skärmen, snabbt och enkelt. Då kan man placera sin logotype, få korrektur och beställa sina produkter online. 

Hold my hand baby, cause I don't want to walk alone

| Vardag
 Här är de sista bilderna från Katy Perry's konsert. 
 
Igår började jag halv 11 och slutade klockan 2. Jag åkte direkt hem för att hinna äta och sova lite innan det var dags att åka till gymmet. Jag körde som vanligt ett CX och ett Body Pump pass. Senare på kvällen tog jag en powerwalk med Elin och Annie, träffade även Hanna en liten stund sen påvägen hem. 
 
Godmorgon vänner! Jag börjar skolan om cirka en timme och sen slutar jag vid 4 om vi ska gå heldag. Då ska jag åka direkt hem för att plugga, har en hel del den här veckan. Önska mig lycka till när jag idag ska hålla en helt egen lektion. Kramis

Put your arms around me and tell me that everyting's okey

| Natur, Vardag
Igår åkte jag och familjen in till Kungsträdgården för att fota de fina blommorna och så åt vi lunch på TGI fridays. Super mysigt, tog en promenad efteråt innan vi åkte hem. På kvällen åt jag och Annie middag hemma hos Hanna. Vi fixade oss och förade, en stund innan vi skulle dra kom Stina, hennes kompis, Yones, Rickard och Felix förbi och hälsade. Vi tjejer drog sen vidare till Klubb Göta där vi mötte upp Rikard, Tage, Martin o.s.v. 
 
Idag har jag varit på Ikea med familjen. Kom hem några timmar senare och pluggade en stund. Filippa kom sedan över på middag och hjälpte mig med en skoluppgift. Har även varit på en powerwalk nu på kvällen på 8,5 km. Nu ska jag kolla på Vampire Diaries, puss&Kram

Innan jag dör vill jag:

| Vardag
 
- Gå på konserter
- Resa jorden runt 
- Inreda mitt eget hem 
- Åka på road trip
- Tatuera mig ännu mer
- Få en son som ska heta Liam 
- Lära mig att surfa 
- Gifta mig 
- Bo i ett annat land
- Äga en riktigt snygg, lyxig bil

I was a king under your control

| New in, Vardag
Igår åkte jag hem efter skolan, kollade några avsnitt av The blacklist och efter Annie slutat jobbet mötte jag upp henne i centrum. Vi gick hem till henne, chillade en stund innan vi drog vidare till Elin. Där var även Emelie och Höglund, vi gjorde inte så mycket utan umgicks bara. 
 
Idag har jag gått i skolan mellan halv 9 och halv 12. Åkte hem till mamma efteråt och sen åkte vi till stan. Åt lunch på Vapiano och kollade några butiker. Jag fick med mig en bikini och en ögonbrynspenna hem. Vad som händer ikväll är väldigt oklart men blir förmodligen myskväll med Hanna. Hoppas alla får en bra fredag ♥
New in, bikinin är mer neon färgad än ljusrosa. 

They say it's easy to leave you behind but I don't want to try

| Vardag
 Jag hade helt glömt bort bilderna från Katy Perry's konsert, så här kommer några fler! 
 
Igår hade vi nationella prov i svenska så jag slutade runt 11. Jag och Rickard åkte en snabbis till Globen innan vi åkte vidare till stan. Han köpte ett par byxor och jag kollade på en jacka. Sedan åt vi en snabb lunch på Jensens bofhus. Efter det åkte jag hem, kollade på The blacklist och efter pappa kommit hem åkte vi till Ikea. Jag fick med mig nya lakan och en hylla till mina klackskor hem. 
 
Idag har jag haft studiedag så har spenderat dagen med att föra över bilder och dokument från min dator och mobil till min externa hårddisk. Jag har även varit på gymmet och kört ett Body pump pass. Har resten av kvällen kolllat på The blacklist. Hur många av er följer den serien? Den är så himla spännande!

Filmbetyg

| Filmbetyg
 
5/5 hjärtan
I den 7:e delen av succéserien dyker en ny karaktär upp, Ian Shaw, som ska hämnas på de som är ansvariga för hans brors död - Dominic Toretto och hans gäng.
 
Jag älskar alla Fast & Furious filmer och den här filmen var inget undantag. Ibland är den väldigt orealistiska men vem bryr sig om det när man har ögongodis, action, spänning och romantik genom hela filmen. Vem vill inte ha en sån där goding till racerbil efter att ha sett filmen? Jag kan gärna ta en. Haha jag älskar scenen när Dom kör en bil genom flera glashus och Biran skriker "Cars don't fly", exakt som han sagt till sin son tidigare i filmen. Och hur skön är inte Roman när de ska köra baklänges ut ur flygplanet? Ett tips är att kolla igenom senaste filmen, eller varför itne köra ett helt maraton innan man ser den här filmen. Jag hade inte sett någon av filmerna, eller 6an på hur lång tid som helst när jag såg 7an vilket gjorde delar av filmen lite oklara eftersom jag inte kom ihåg vissa saker. Inga ord för slutet på filmen ♥ 
Älskade, fina Paul Walker. Rest in peace. 
 Bild lånad från google
 
Här kan ni hitta mina andra inlägg om filmerna. 

It's been a long day without you my friend and I'll tell you all about it when I see you again

| Vardag
Först av allt vill jag ägna en tanke åt min vän Emelies pojkvän som gick bort i fredags natt. Vila i frid Linus ♥
 
I lördags var jag på Långbro värdshus med familj och släkt för brunch. Det var jätte trevligt och mycket god mat! Efteråt åkte jag hem till Hanna, senare kom Annie, Emelie, Elin och Höglund. Vi grillade, umgicks och så. Senare på kvällen drog jag och Hanna ut. Vi mötte upp Rickard, Felix och Sanna. Drog till Lion bar och någon timme senare kom deras vänner dit. Vi allihopa drog vidare till Marquise där resten av kvällen spenderades. 
 
I söndags pluggade jag lite innan jag gick hem till Hanna igen. Annie var redan där så vi käkade lunch och lite senare kom Emelie, Höglund och Linn. Vi gjorde inte så mycket, umgicks mest. 
 
Idag åkte jag hem till Hanna efter skolan. Efter en stund kom Annie och Fanny. Vi åt lite mellis och sen åkte jag till gymmet. Körde ett Body pump och ett CX pass. Kändes riktigt tungt eftersom jag inte varit där på ett par veckor på grund av sjukdom o.s.v. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Kramis

Ta mig tillbaka till den sommar som aldrig tog slut, för vi levde varenda minut

| Inspiration, Vardag
Untitled #46
Igår kväll träffade jag Hanna, Rickard och Felix en stund. Hängde lite utomhus och så. Idag har jag hjälpt mamma att tvätta bilen och sen åkte vi och käkade lunch. Mötte Hanna efteråt och åkte till stan. Kollade i butiker och åt kulglass. Har precis kommit hem till henne, nu ska vi laga middag. Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt och mysa, vi ska kolla på Let's dance och säkert någon film/serie, doppa frukt i choklad och så. Hoppas alla får en grym kväll!

Nu står vi här, vad fan gör vi nu när våra lögner är slut?

| Vardag
Uppdatering är på topp som vanligt, haha. Jag var i tisdags hos läkaren och fick antibiotika men det framgick aldrig om jag hade bihåleinflammation eller bara en kraftig förkylning. Hängde hemma hos Hanna efteråt, solade lite och åkte sen in till stan. Köpte en latte och satte oss i Kungsträdgården. På kvällen drog vi till Treat med Rikard, Tage, Martin och Zacke. Vid 23 tiden drog vi vidare till Hellströms där vi mötte upp bland annat Rickard, Felix och Linnea. Drog sen till Opal en stund innan vi åkte hem igen.
 
Igår åkte jag, Hanna och My till Ungdomsmottagningen i Nacka. Väl klara där åkte vi hem igen, tog en powernap och senare på kvällen möttes vi upp igen hemma hos Hanna. Fixade oss och drog till The central bar. Mötte upp Rikard, Martin, Wille och Simone innan vi drog vidare till White Room. Kom hem vid 5 imorse. 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt än så länge men ska snart gå hem till Filippa för att äta middag innan vi möter upp Simon. Vi ska på bio ikväll och se Fast & Furious 7. Varit så himla taggad på den länge så ska bli jätte kul! Hoppas alla har en grym torsdag! ♥

Jag vet att du inte är bra för mig men jag tror att jag behöver dig ändå

| Natur, Vardag
I söndags var vi uppe i Älmsta och kollade på möbler och så. Påsklunch hos farfar och Carin vid 1 och sedan påskäggs jakt med lillebror. Vid halv 7 tog jag bussen hem, kom hem vid 9. Gick hem och åt middag sen hem till Elin där hon, jag och Annie chillade resten av kvällen. 
 
Idag har jag varit på ett naturreservat i Tyresö med mamma och Jouni och fikat. Träffade Annie efteråt, hängde hemma hos henne innan vi åkte till Skarpnäck och träffade Fanny. Någon timme senare åt vi på grillen och sen till Kärrtorp igen där vi mötte upp Emelie och Elin. Vi drog hem till Elin och satt där och pratade om allt möjligt innan jag gick hem. Kom nyss hem och ska kolla ett avsnitt av Revenge innan jag går och lägger mig. Det är så himla skönt med påsklov och jag ska passa på att njuta till max! 

Glad påsk!

| Vardag
2 av mina 4 påskägg jag fått :) 
 
Hej allihopa och glad påsk! I torsdag var jag, Hanna, My och Kasper på Marquise. Innan dess förade vi på The Central Bar där även Lisa hängde med oss ett tag. Det var full moon party på Marquise så vi flängde runt med neon färg överallt. I fredags åkte jag upp till landet och ska vara här tills imorgon eller på måndag. Har idag varit på påsk lunch hos farmor. Vad som händer resten av kvällen är oklart men kanske bara ta det lugnt och kolla på serier. 
 
Jag har som pricken över i:et förmodligen fått bihåleinflammation också. Har varit sjuk sen i julas till och från. För någon vecka sedan blev jag jätte förkyld igen och har sedan dess haft ont i huvudet varje dag och känt ett tryck vid bihålorna. Ska boka en läkartid på tisdag för att kolla upp det där, trött på att känna mig hängig och ha huvudvärk. Hoppas alla har en super bra påsk helg! 

Filmbetyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
Rosie Dunn och hennes bäste vän Alex har känt varandra sedan de var sex år. De bestämmer sig för att för att plugga i Boston, men ödet vill att framtiden ska se annorlunda ut. På en fest blir Rosie gravid med pluggets hetaste kille och Alex får åka till USA själv. Under de följande tolv åren har de fortfarande kontakt, men kan deras vänskap överleva tiden och avståndet?
 
Det här var en super mysig, romantisk film. Rosie och Alex har en otroligt fin vänskap och trots allt som händer lyckas de aldrig riktigt gå vidare från varandra. Men de har även en sån himla otur och det händer så mycket under alla år som skulle fått vem som helst att ge upp. Den här filmen har så många bra budskap, som att aldrig ta något för givet, ta vara på tiden, kämpa för vad du vill ha och ge aldrig upp om dina drömmar. 
 Bild lånad från google.

Can't you just forgive me? At least temporarily

| Vardag
Bilder från min studentskiva i måndags. Temat var film :)  
 

I måndags var jag ledig från skolan, sov ut ordentligt och mötte Hanna i stan vid 2. Vi köpte Batman tröjorna som ni kan se på bilderna ovanför och sen åkte vi hem till henne och började fixa sminkningen som ni också kan se här ovan. Blev hämtad av pappa och han, jag och min syster åkte till studentmiddagen som alltid hålls före själva skivan börjar. Det var super trevligt och vid 22 drog de flesta föräldrar hem och eftersläppet öppnade. Festade tills jag tog en taxi hem vid halv 3 på natten. 
 
Igår stannade jag hemma från skolan, satt och pluggade matte och naturkunskap från 12 till halv 11 på kvällen. Har haft mitt matteprov nu på morgonen, så himla skönt att det är över men är skeptiskt till om jag klarade det. Matte är verkligen inte min starka sida. Men vi får hålla tummarna! Efter skolan ska jag till gymmet och köra ett pass Body pump. Ha en bra dag! ♥