Make this dream the best I've ever known

| Natur, Vardag
  
 
 
Godmorgon! I måndags jobbade jag på Sickla låsteknik istället för Haninge lås på grund av att jag inte kunde fortsätta mitt jobb i Haninge för tillfället. Så jag gjorde lite nycklar, graverade de, frankerade, beställde varor, la cylindrar och så. Efter jobbet åkte jag och pappa till gymmet och gick på ett CX och ett Body pump pass, sedan dess har jag haft en helt otrolig träningsvärk. På kvällen sen drog jag hem till My och kollade på Paradise hotel. 
 
Igår jobbade jag halva dagen på Sickla och eftermiddagen i Haninge. Jag kan återigen fortsätta mitt jobb i Haninge så ska dit idag också. Efter jobbet igår drog jag hem till My, Filippa och Emelie kom så vi åt en mysig middag och sen kollade vi på serier tills Paradise hotel började. 
 
Just nu sitter jag och äter frukost och ska åka hemifrån om cirka en kvart så nu måste jag skynda mig. Puss&Kram

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air

| Vardag
Godkväll kära vänner :) Jag har jobbat 8-16 hela veckan förutom i fredags då jag bara jobbade 8-10. I onsdags var jag och Filip och käkade på Vapiano och sen drog vi till Bara enkelt och tog en öl. Vid 21 tiden någon gång åkte jag hem för att kolla på Paradise hotel. I torsdags åkte jag hem till Filippa efter jag slutat, vi åt middag tillsammans och vid halv 7 hämtade jag mamma från jobbet. Vi bakade äppelpaj och kolla på tv sen på kvällen. 
 
I fredags jobbade jag bara i två timmar på grund av att jag skulle börja på ett nytt moment och inte kunde påbörja det förrän pappa hjälpte mig och just då hade han inte tid. Så vid 12 åkte jag, Filippa och Emelie in till stan. Vi åt lunch på Espresso house och sen kollade vi runt i stan. På kvällen mötte jag och Annie upp Danne och Tisse, tog några öl och sen drog vi vidare till Klubb Göta, as usual. 
 
Igår åkte jag, mamma och Jouni till Sickla köpkvarter. Vi käkade lunch och sen drog vi till Nacka forum där vi gick runt i några timmar och kollade i butiker. Åkte hem vid 3, tog en powernap och sen på kvällen gick jag hem till Hanna. Annie kom också så vi åt middag, förade och drog sen till Göta. 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, degat och har för övrigt precis börjat kolla på Supernatural. Himla spännande serie de där, hur många av er har sett den? :) Imorgon blir det jobb igen, hoppas alla har haft en grym vecka. Puss&Kram

Filmbetyg

| Filmbetyg
5/5 hjärtan
När två kompisar klär ut sig till poliser på en maskerad så blir de hyllade i kvarteret. Men när våra hjältar lyckas trassla in sig med riktiga gangsters och korrupta poliser så är de på god väg att bli av med sina falska polisleg.
 
 
Den här filmen var väldigt roligt trots att det kändes konstigt att se Jake Johnson och Damon Wayans Jr i någon annan film/serie än New girl. Men de gjorde ett bra jobb. Kan ni förstå hur roligt det skulle vara och testa vara poliser för en dag, precis som de gör? Haha jag älskar scenen när Justin ska klä ut sig till Pupa. En komedi helt klart värd att se för er som inte redan gjort det. 
Bild lånad från google.

I thought that I'd been hurt before but no one's ever left me quite this sore

| New in, Vardag
New in.
 
I fredags kväll drog jag och Filippa till The central bar i någon timme innan vi mötte upp Kosmas och Eddie. Vi drog vidare till Retro och där hängde vi tills de stängde och sen skiljdes vi alla åt och åkte hem. I lördags drog jag till Filippa vid lunchtid, lagade mat, kollade på idol och somnade i soffan. På kvällen sen mötte jag upp Pontus inne i stan, käkade middag och tog någon öl. Mötte sedan upp Cecilia och Saga och efter en stund även Annie, vi drog till Klubb Göta och hängde där resten av kvällen. 
 
I söndags degade jag mest hemma i soffan, tog en powerwalk och på kvällen kom Emelie till mig. Vi spelade lite kort och sen mötte vi upp Hanna och Annie. Igår började jag jobba på Haninge lås. Där gör jag ett kontorsarbete, går igenom register och stämmer av. Efter jobbet igår mötte jag upp mamma i Haninge centrum, köpte skor och åt italienskt till middag. Nu har jag precis kommit hem från jobbet, tänkte kolla lite serier så får vi se vad som händer senare ikväll. Puss&kram

You told me the ending, right at the start

| Vardag
Hej vänner! Äntligen fredag och helgen är mer än välkommen. I onsdags så jobbade jag och 4 andra i en monter där vi turades om att gå runt bland gästerna för att bjuda på kaffe och juice m.m. Tyvärr fast det inte så mycket att göra så mer än halva tiden satt vi mest och hängde. Fick sluta en timme tidigare så det var skönt. 
 
Igår var jag halva dagen i montern igen och andra halva var jag så kallad runner, den som springer runt och hämtar varor, plockar skärp och så. När jag slutat åkte jag hem och käkade sen drog jag till Filippa. Emelie var där så vi kollade på Idol och onsdagens paradise hotell avsnitt. 
 
Idag jobbade jag mitt sista pass på Stockholms mässan och även mitt sista pass för Majola eftersom jag på måndag ska börja jobba heltid hos pappa istället. Jag och Diddi har under hela dagen gjort lite allt möjligt, vi har rensat, kastat skräp, fyllt på drick maskiner, gjort rent espresso maskiner osv. Just nu sitter jag och äter, jag har precis duschat och ska strax åka och hämta en klänning hos mamma och sen Filippa. Ikväll ska vi ut och ta någon öl så det blir trevligt. Hoppas alla får en grym kväll!

From the day that I met you, I knew that I would love you till the day I die

| Vardag
Jag har tyvärr ingen före bild men här är i alla fall bild på efter jag vart hos frisören. Jag har gjort ljusare slingor, fått bort utväxten, klippt topparna och fått det lite mer uppklippt.
 
Godmorgon! Denna vecka jobbar jag på Stockholms mässan. Jobbade 10-17 i måndags med lite allt möjligt, sprang runt i en grupp på olika konferanser och fanns där när de hade paus från en redovisning till exempel och berättade vad som var vad, fyllde på o.s.v. Igår jobbade jag 7-18 som monter catering. Jag stod alltså i ett rum igår hos några som ställde ut, hämtade dit deras beställningar, fyllde på, städade och så. Idag jobbar jag också 7-18 så antingen kommer jag att få göra samma som igår eller så kommer jag att få stå i en monter och brygga kaffe åt deras kunder. Om det är någon som är intresserad så handlar mässan just nu om forskning om diabetes. Nu måste jag springa till jobbet, puss!

When you feel like you've had enough and you've wasted all your love, I'll be here for you

| Natur, Vardag
Hej allihopa! Eftersom jag inte skrivit om min vardag på en vecka så kommer här ett snabbt men halvlångt inlägg om vad jag har gjort.  
 
I tisdags var jag hos Emma och slingade håret och klippte mig, blev av med utväxten och fick en aning ljusare hår. Åkte till Haninge efteråt och besökte pappas nya firma som jag ska börja jobba på näst, nästa vecka. På eftermiddagen sen var jag och Emelie på bio och kollade på Southpaw, åkte till My och Filippa efteråt och såg på Idol och Paradise hotel. 
 
I onsdags var jag också ledig så Emelie kom till mig, tog det lugnt och kollade på film innan vi åkte och köpte nytt sl kort. Svängde förbi Hanna en stund på vägen hem och senare på kvällen mötte jag upp Emelie igen för att åka till Filippa och My. Kollade Idol och Paradise hotel innan jag åkte hem igen. 
 
I torsdags jobbade jag på Plusgymnasiet, var där i 5 timmar och sen åkte jag hem igen. Sov hos Hanna sen och i fredags vaknade vi upp, bakade scones och sen gick jag hem. Köpte indisk till lunch med mamma och sen mötte jag upp Hanna igen, åkte till stan en snabbis och sen hem till henne. Annie kom och vi åt middag, fixade oss och förade innan vi drog till Klubb Göta. 
 
Vi allihop sov sen hos Hanna, Danne och Tisse följde med oss också så igår hade vi bakishäng, köpte thaimat och så. Drog hem vid 3-4, sov i typ två timmar innan jag skjutsade tjejerna till affären. Drog hem sen igen och spenderade resten av kvällen i soffan med serier, glass och te. 
 
Idag vid 2 drog jag till Hanna där även Annie var, vi har inte gjort så mycket. Bara umgåtts, gjorde en skaldjurspasta till middag och nu har jag precis kommit hem. Tror att Hanna kommer hit om en stund. Hoppas alla har en fin kväll ♥

Spanien i bilder, del 3

| Resor

Hate will make you cautious, love will make you glow

| Resor, Vardag
Här kommer de sista bilderna från helgen på Gotland. 
 
I fredags jobbade jag 10-15. Filippa kom till mig så åt vi raclette till middag med min familj. Drog sen hem till henne för myskväll, vi doppade frukt i choklad och kollade på Johan Falk. Lite senare kom även My hem så vi umgicks ett tag innan jag gick hem. I lördags jobbade jag på ett hotell i Hammarby Sjöstad i deras frukost, slutade vid tolv så åkte direkt hem. Hanna kom någon timme senare, vi åt lunch och kollade på film. På kvällen drog jag till Annie, förade och sen fick vi skjuts av Max in till stan. Plockade upp Lisa på vägen och drog sen till Klubb Göta. Kvällen avslutades vid tre någon gång. 
 
Bakis söndag, regn och shopping. Var med familjen i Länna och Farsta centrum för lite shopping, degade i stort sätt resten av kvällen i sängen framför serier när vi kommit hem. Idag jobbade jag återigen på Sweco så gick upp halv sex imorse och slutade vid fyra. Har nu på kvällen varit hos Annie med Emelie och kollat på Idol och Paradise hotel. Kom precis hem så tänkte gå och lägga mig snart, puss&kram

Tips på höst/vinterjackor

| Samarbeten
Hösten närmar sig och snabbare än vi tror är även vintern här. Är det någon mer än jag som varje vinter funderar på vilken vinterjacka jag ska använda, om jag ska använda den jag hade förra året eller om jag ska köpa en ny? Helst av allt vill man ju köpa en ny för vad är roligare är nya kläder? 
 
8848 Altitude erbjuder både höst och vinterjackor som är hur snygga som helst! Jag har själv en som jag köpte för något år sedan som fortfarande ser ut som ny trots att jag använt den en hel del. Deras jackor är otroligt snygga, praktiska och dessutom sköna. Jag rekomenderar alla att kika in på deras hemsida - där det finns något för alla - som ni kan hitta här.
 
 
 
Inlägg i samarbete med Noga.

It's our time to make a move, it's our time to break the rules so let's begin...

| Vardag
I tisdags satt jag och pluggade inför högskoleprovet. Spenderade resten av dagen hemma hos Emelie och Elin, vi åt både lunch och middag och så kollade vi på film. Drog på kvällen till Annie för att kolla på Idol och Paradise hotel med Hanna. Igår jobbade jag på Sweco i deras cafeteria, åkte hem vid tre när jag slutat, tog en powernap och när jag vaknade började jag fixa mig för utgång. Drog till Annie, Hanna kom dit och vi åt middag, förade och sen kom Lisa. Vi fick skjuts av Max in till Klubb Göta vid halv tolv och kvällen avslutades vid 03-03.30 hemma hos Lisa. 
 
Idag efter vi vaknat gick vi till Annie där även Hanna var. Har legat och degat i soffan hela dagen. Kom precis hem och tänkte plugga lite och sen kolla på serier. Imorgon ska jag jobba på Sweco igen, puss&kram