Filmbetyg

| Filmbetyg
 
4/5 hjärtan
Lucy är en amerikansk student i Taipei som tvingas till att smuggla droger efter att ha blivit satt i en prekär situation av sin pojkvän. Hon är en av fyra som får den nyuppfunna drogen inopererad i sitt innandöme i syfte att smuggla den till Europa. Efter att ha misshandlats av en av knarkkungen Jangs män läcker substanserna ut i hennes blodomlopp, vilket förvandlar henne till en metamänniska som gradvis får tillgång till större och större del av den mänskliga hjärnan.
 
Tryck här för att se trailern. 
 
Den här filmen var ju lagom sciene fiction, till och med lite överdrivet. När jag läste om den eller bestämde mig för att se den så förstod jag inte riktigt det så jag blev faktiskt smått överraskad. Scarlett Johansson som spelar Lucy ser väldigt bra ut och jag tycker om henne som skådespelerska. Den makten som Lucy har är helt otroligt och kan ni tänka er hur coolt det hade varit för någon dag? Hon kunde utan att lyfta ett finger byta både frisyr och kläder. En annorlunda film där det händer saker exakt hela tiden. 
 Bild lånad från google.

Spanien - Alicante

| Resor, Vardag
I fredags morse klockan 04.15 klev jag och familjen upp för att åka till Arlanda. Hämtade upp syster på vägen och några timmar senare klev vi av på spansk mark. Hyrde bil och åkte sedan till vårt två våningshus med egen pool. Käkade lunch, solade och badade och sen kom våra kusiner. På kvällen var vi ute och åt på en resturang så det var trevligt. Nu ska vi åka till någon marknad, puss&kram

I live my day as if it was the last, live my day as if there was no past, doin' it all night all summer

| Vardag
 
I söndags käkade jag, familjen och några familjevänner på en thailändsk resturang på landet. Vi satt i solen och hade det trevligt. Efter det skjutsade de hem mig och sen åkte de tillbaka till Stockholm. Jag spenderade resten av kvällen med att prata i telefon och kolla på serier. I måndags jobbade jag till halv sju, lagade middag och matlåda, kollade på serier och målade om mitt skoställ. Idag slutade jag jobbat vid fyra och sen åkte jag direkt hem till Stockholm. Har nu på kvällen varit inne i stan med Filippa och Elin och ätit på resturang, drog sen vidare till Vapiano där vi tog varsin drink och en efterätt. Kom ganska nyligen hem och nu sitter jag och försöker fixa mitt nya simkort.
 
På fredag åker jag till Spanien så imorgon ska jag sysselsätta mig med att packa och så. Hoppas alla har haft en grym tisdag. Puss&kram
 

I tripped and I stumbled, watched my world crumble

| Vardag
Här kommer äntligen lite bilder från min student. 
 

Det har varit ett par hektiska dagar här på landet och jag har haft fullt upp hela tiden. Jag har jobbat varje dag sen i onsdags och efteråt har jag hängt med vänner och gäster. I onsdags hängde jag, Alicia och Matte hos Linus. Spelade kort, beerpong och krökade. I tordags efter jobbet gjorde vi samma igen, spelade även kubb och grillade. Massa andra vänner kom ut och på kvällen krökade vi hos Linus igen.
 
I fredags, på midsommarafton jobbade jag till 3 och sen åkte jag hem till våra gäster. Gick tipsrunda, spelade gissa ögat och massa mer. Åkte över till Matte och hängde där en stund innan vi drog hem igen för att äta middag. På kvällen var vi ett helt gäng hos Linus och festade. 
 
Igår åkte en hel del hem så jag, Matte, Alicia, Linus och Marcus hängde först hos Matte och sedan drog vi till Linus. Spelade återigen kort, beerpong och bara umgicks. Kvällen slutade tidigt och jag måste bara få passa på att säga hur glad jag är över de fina vännerna jag har här ute och för alla som varit här under midsommar. Ni förgyller min sommar varje år och jag har alltid lika kul med er ♥ Bilder från veckan kommer senare. 

I've been thinking of sunshine through the pain and strife, through the coldest days of life

| Natur, Vardag
I lördags när Klubb Göta stängde drog vi på efterfest med några vänner i Huddinge. Blev hämtad strax efter 12 därifrån på söndagen. Var så himla bakis så låg i soffan resten av dagen tills jag skulle möta Emelie. Hon, jag och Elin skulle ha taco-söndag så vi handlade mat och gick sedan hem till de. Det var en super mysig kväll med massa gott och film. 
 
Igår tog jag det mest lugnt, mötte Emelie i stan när hon slutat vid 4. Gick till banken och köpte sen med oss pizza hem. Låg resten av kvällen hemma hos de i soffan och kollade på serier. Idag har jag varit i stan med Hanna, Annie och Filippa. Betalat vår resa till Kos, ätit lunch och så. Idag åkte jag även upp till landet för att jobba så kom precis hit, åker hem till Stockholm igen på onsdag nästa vecka. Hoppas alla haft en bra start på veckan ♥

Från söder till norr, det är samma vind känn luft under vingarna och bara andas in

| New in, Vardag
New in. 
 
Dagarna efter min student har varit helt fantastiska och jag njuter fult ut innan jag åker till landet nästa vecka. Tyvärr har jag fortfarande inte fått bilderna från min student så de får vänta. Förra lördagen var i alla fall jag, Annie och Hanna på Klubb Göta. Det var roligt som vanligt. I söndags var jag på Söder och tog en öl med Lisa och kollade en fotbollsmatch. Kom hem vid 22-tiden någon gång. I måndags följde jag och Annie med Hanna till hennes skola för att lämna sin dator och några böcker, sen åt vi middag på en resturang. Drog till Annie efteråt och sen gick jag hem till Elin och Emelie för att umgås med de. 
 
I tisdags tog jag, Lisa och My en öl på en uteservering på Söder. När Lisa drog stannade vi kvar och en stund senare kom Sebastian och Victor. Hängde med de på The central bar tills sista tunnelbanan skulle gå och då drog vi hem. I onsdags var jag på Filippas utspring, åkte hem och fixade mig och mötte sen Emelie och Höglund. Vi satte oss på Neverland och tog en öl medan vi väntade på att allas mottagningar skulle börja. Hanna kom efter en stund och joinade. Drog till Filippas mottagning vid 5 och några timmar senare drog jag och Annie till Elins. Där hängde vi till halv 12, då mötte jag upp Hanna och hon och jag drog till Klubb Göta. 
 
I torsdags träffade jag Sebastian vid 4 någon gång. Gick runt i stan och tog en öl på Hellströms. Mötte upp Emelie efteråt, åt middag med henne och kollade film resten av kvällen. Igår var jag och solade med Emelie, åt lunch och kollade på serier. På kvällen kom Emina, Alicia och Matte över för lite grillkväll. Karro och några av hennes vänner var också här. Så vi satt ute på altanen i solen och åt en mysig middag, spelade kubb, kort och bara umgicks. Kvällen slutade med att jag, Elin och Emelie stod och dansade till gamla klassiker i mitt vardagsrum. 
 
Idag har jag, Filippa och Emelie varit på Flatenbadet och solat. Låg där i någon timme innan vi drog vidare till Farsta centrum en snabbis. Efteråt åkte jag och Filippa hem till mig, åt lunch och kollade något avsnitt av Orange is the new black. Ska alldeles strax gå över till Hanna för att äta middag och föra innan vi drar ute. Det lär bli klubb Göta som vanligt. Hoppas alla får en grym kväll! 

Studentpresenter

| New in

Halsband och klocka. 
 

Två presentkort på H&M. 
 
En resväska.
 

Några fina gratulationskort. 


Thomas Sabo armband och berlocker, fick alla berlockerna separat men har satt på de på bilden. 
 

En halsbands berlock från Thomas Sabo. 
 
En guldring. 
 
Jag fick även en resa, 3 buketter blommor, 2 till mousserande vin flaskor och min Macbook air skoldator utköpt.
Tack så hemskt mycket för alla fina presenter, jag är så nöjd! 

Student 2015

| Vardag
I fredags tog jag studenten och det är nog den bästa dagen i mitt liv. Glädjen, lyckan, nervositeten, förväntningarna. Det finns inga ord. Champagne frukosten med klassen var hur mysig och rolig som helst. Utspringet och flaket var nog det bästa. Hur kan det vara så kul att stå dygnsur på en flak med öl överallt haha? Kom 45 min sent till min mottagning så där hade jag jävligt bråttom. Det var bara att hälsa på mina gäster och sen springa in i duschen. Mottagningen var också hur bra som helst. Jag är så glad och lycklig för alla fina människor jag har omkring mig, och så tacksam för alla fina presenter jag har fått. Kvällen avslutades på Göta och Collesseum. 

Drömresan

| Samarbeten
I augusti kommer jag och 6 av mina närmaste vänner åka till Kos. Vi kommer att vara borta i en vecka och vi bokade vår resa via Apollo rabattkod där man kan hitta flera olika rabattkoder och kampanjer. Det kommer att bli en av mina roligaste resor någonsin. Det ska bli så himla roligt att åka bort med tjejerna, festa hela nätterna, dricka goda drinkar, åka på äventyr, sola och bada och så mycket mer. Det här är en resa jag verkligen ser fram emot. 
 
Rabble har en kategori på sin hemsida som heter resor. Där kan man hitta de populäraste butikerna online som erbjuder hotell och resor. Till exempel finns rabattkoder till Booking.com rabattkod som är en av de största aktörerna inom hotellbokning. Varför skulle man inte vilja passa på att göra en bra affär och nyttja rabatter om man kan? Kolla in Rabbles rabattkoder för resor innan du bokar din nästa resa! 
 
 
I samabete med Rabble.

Baby, with you I can never lie so don't go chasing all the headlights

| New in, Vardag
Bronzer från Dior och lösögonfransar från Kicks. 
Trosor från H&M och ballerina strumpor från Lindex. 
Ballerina från Skopunkten. Sämst kvalité men glömde kameran hos pappa. 
 
I fredags satt jag, Elin och Sofia på Neverland och tog några öl innan vi drog vidare till Vapiano. Köpte en efterrätt och en latte där innan vi tog en till öl på The central bar. Gick sedan tillbaka till Neverland efter Sofia åkt hem. Precis när jag och Elin skulle åka hem stötte jag på Matte, Alicia och Miranda. Jag stannade kvar med de när Elin åkte hem och sen drog vi vidare till Klubb Göta. 
 
På lördagen firade vi Hanna på kvällen hos henne, åt middag och så innan vi drog vidare till Klubb Göta. Det var en lyckad kväll, kom hem vid 4 någon gång. På söndagen bjöd jag mammis på morsdag middag och senare på kvällen träffade jag Annie och Hanna en stund. 
 
Igår stannade jag hemma från skoldagen. Drog istället och solade, handlade massa saker inför studenten och sen på kvällen mötte jag upp Alicia, Matte, Miranda, Stina och Kim. Vi satt på Hellströms till de stängde och då drog vi vidare till Neverland. Kom hem strax efter 1. Idag i skolan har vi skrivit på vårt lakan till studentflaket sen ska vi till datoravdelningen en snabbis innan vi slutar. Då ska jag till stan med Filippa. Puss&Kram