Det brister i rösten varje gång jag säger ditt namn

| New in, Vardag
New in - klänning från Bikbok och bronzer från Bahama Mama. 
 
Haha har inte uppdaterat om min vardag sen i söndags... det går bra nu. I måndags var jag i skolan en liten stund och sen träffade jag Filippa och Simon. Hängde hos Filippa, åkte till Nacka forum och degade efter det hos Filippa resten av kvällen. I tisdags var jag ledig så då jobbade jag hos pappa sen träffade jag Elin på kvällen. Vi tog en powerwalk och så. I onsdags var jag också i skolan en liten stund sen åkte jag och Annie till stan. Lagade hennes mobil och köpte present. Vid 5 åkte jag, mamma, pappa och Karro till en indisk resturang för middag innan jag och mamma åkte till Sickla och Nacka för att köpa en varsin klänning. På kvällen drog jag, Annie och Lisa ut. Fick sällskap av en hel del på The central bar innan vi tjejer, Rickard, Simon, Lucas och Ruben drog vidare till Hellströms och sen till Klubb Göta. Fick skjuts hem av snällla Max sen! 
 
Igår var jag ledig så hängde först med tjejerna en stund sen träffade jag Sebbe i stan. Efter det drog jag till Emelie där hon, Annie, Lisa och Filippa var. Vi drog och käkade middag på en asiatisk restaurang sen hem till Emelie igen. Låg och kollade film resten av kvällen. Var ledig idag också så jag, Annie, Lisa och Filippa drog och solade. Sen åkte vi till Farsta centrum, köpte present och lunchade. Åkte till mig efteråt och kollade på film. Nu ska jag åka in till stan och möta Elin, typ ta en öl eller så. Hoppas alla får en grym kväll ♥

Filmbetyg

| Filmbetyg
 
4/5 hjärtan
En snöstorm tvingar två människor att ofrivilligt umgås efter ett one-night stand.
 
Tryck här för att se trailern. 
 
Jag tyckte om den här filmen, men den får ett minus på grund av att nästan hela filmen utspelades i hans lägenhet. Det är ju dock poängen med hela filmen men kändes lite segt ibland. Jag tycker om Megans personlighet, hon verkade så härlig och jag gillade hennes inställning trots omständigheterna. Filmen hade ett jätte fint avslut, ganska lätt att förutspå men ändå. Haha älskade scenen när Megan låtsades att hon sovit hela tiden fast hon legat vaken och väntat på honom. Absolut en se värd film :) 
 Bild lånad från google.

Everyone’s got their problems but tonight we ain't gotta solve them, for now let’s leave them all behind

| Vardag
Bilder från amandalindstrand.tumblr.com

 
 
 
I fredags drog jag, Annie, Lisa och Fanny till The central bar. Hängde där i några timmar innan jag och Annie drog vidare till Klubb Göta. Där spenderades resten av kvällen med många kuliga vänner. Igår var jag och lunchade med Jouni i Farsta centrum, träffade Annie efteråt och gick hem till Emelie. Umgicks med henne några timmar innan vi drog hem till Annie. Kollade på Eurovision där och sen gick jag hem. 
 
Idag har jag mest legat och degat i soffan. Kollat på serier och pluggat. Drog till Elin nu på kvällen med Lisa och kom nyligen hem därifrån. Nu ska jag gå och lägga mig. Puss&kram

Nu vaknar jag upp ensam och det är som att leva död

| Vardag
Först och främst vill jag fråga er om det är någon som vet hur man lägger in låtar på bloggen från spotify efter att de uppdaterat sin musiktjänst? 
 
Oj vad länge sedan det var jag berättade om min vardag. Jag jobbade som sagt torsdag-söndag förra veckan och åkte hem från landet på söndag eftermiddag. Umgicks med Annie en stund på kvällen och träffade Hanna en snabbis. I måndags satt jag mest och pluggade inför nationella och tog fästing sprutan. På tisdagen hängde jag med en kompis innan jag mötte Annie för att plugga.
 
Igår hängde jag och Stina hemma hos Hanna, pluggade och bakade chokladmuffins. Idag träffade jag Filippa efter skolan, fikade i stan och kollade i butiker. Åkte hem till henne efteråt och sen kom Annie. Åt middag, pluggade och umgicks. Nu har jag precis kommit hem och ska kolla kvällens avsnitt av Robinson. Puss&Kram

Tips på serier x6

| tips
The blacklist

Raymond "Red" Reddington är en av FBI: s mest efterlysta rymlingar. Han hävdar att FBI och han har ett gemensamt intresse av att bli av med farliga brottslingar och terrorister, och att han han har ovärderlig information, men att han enbart kommer att tala med Elizabeth Keen, en nykläckt FBI-profilerare. Efter att FBI använt Reddingtons information för att hitta en terrorist, avslöjar Reddington att denna terrorist är bara den första av många brottslingar som han kommer att hjälpa dem att neutralisera. Under loppet av sin egen kriminella karriär har han gjort en lista över globala brottslingar som han tror är riktigt farliga för samhället, varav de flesta är okända för FBI. Reddington kallar den "The Blacklist".

 

Min åsikt:

The Blacklist är en väldigt spännande serie som man inte kan få nog av när man väl har börjat kolla. Tyvärr finns det bara två säsonger än så länge men jag ser fram emot fler. I de flesta avsnitt är det ett nytt fall men det finns en röd tråd genom hela serien och man får ny, spännande information. Elizabeths koppling till Red är fortfarande ett mysterium trots den nya informationen i varje avsnitt vilket gör det hela ännu bättre. Man får lätt en "wtf" eller "vad fan händer" upplevelse när man kollar men det är alltid positivt. Red är så himla skön och han gör i stort sätt hela serien. Cred till hur snygg Elizabeths man Tom är! 

 
 
The following
Den före detta FBI-agenten Ryan Hardy tas till nåder av sin gamla arbetsgivare när seriemördaren Joe Carroll, som dömts till dödsstraff, rymmer från fängelset. Hardy känner Carroll bättre än någon annan men han är också en spillra av sitt forna jag med både fysiska och psykiska problem.
 
Min åsikt:
Jag har än så länge inte sett speciellt många avsnitt av serien. Jag är inte ens färdig med säsong ett men än så länge tycker jag verkligen om den. Det är ett ständigt letande efter Joe och Joey vilket kan bli lite uttjatat men det händer nya saker hela tiden så man blir aldrig uttråkad. Jag tycker om att man får tillbaka-blickar som gör att man lättare förstår varför saker är som det är och hur vissa personer hamnat Carrolls kult. Det ska bli riktigt spännande att få se hur fortsättningen lyder. 
 
 
Revenge

Emily Thorne, vars riktiga namn är Amanda Clarke, flyttar tillbaka till The Hamptons för att utkräva hämnd på de som orsakade hennes far Davids död och splittrade hennes familj. Då hon var liten dömdes hennes far för ett terroristbrott och avled i fängelset. Amanda hamnade på ungdomsfängelse, men då hon var 18 blev hon fri och ärvde pengar från ett företag som fadern investerat i. Hon bytte namn till Emily Thorne och flyttade till Hamptons för att utkräva hämnd. 

 

Min åsikt:
Det här är helt klart en av de bättre serierna jag har sett. När jag började kolla på serien höll de fortfarande på att släppa nya avsnitt på sista säsongen men nu är serien tyvärr avslutad och det är riktigt tråkigt. Serien består av drama, intriger, romantik och mycket mer. Många karaktärer i serien har försvunnit genom säsongerna vilket är hur tråkigt som helst men det har även kommit in många nya, härliga skådespelare. Jag älskar verkligen Emilys/Amandas engagemang och passion för det hon gör trots att det ibland går lite för långt. Det gömmer sig så otroligt många hemligheter bakom huvudpersonerna i serien vilket gör allting så mycket bättre. All eloge till hur många, snygga klänningar vi får ta del av i serien. En serie verkligen alla borde kolla på!

 
 
Suits

Serien utspelar sig i New York och handlar om Harvey Specter, en av New Yorks främsta advokater som nyligen blivit befordrad till senior partner på den prestigefyllda fullservicefirman Pearson Hardman, och tvingas av företagets policy att anställa en biträdande jurist. Efter en oavsiktlig intervju med Mike Ross - ett geni med fotografiskt minne - är Harvey imponerad av den yngre mannens intelligens och kvicka tänkande, hans juridiska kunskaper, och hans genuina önskan att bli advokat, och anställer honom. Men på grund av det faktum att Mike saknar juristexamen, och eftersom företaget föredrar Harvardalumner, blir de båda tvingade till att låtsas att Mike har en Harvardexamen. 

 

Min åsikt:
Först tar vi en tyst minut för hur snygga och välklädda alla är i serien, framför allt Harvey och Mike..... 
Serien handlar som sagt om advokater och olika fall vilket jag personligen tycker är väldigt spännande eftersom jag själv funderar på att gå jurist programmet. Att Mike är anställd jurist utan examen gör allt lite extra roligt och att försöka behålla hemligheten visar sig bli väldigt knepigt efter ett tag. Rachel är dessutom en riktigt pingla och att få lära känna henne mer genom säsongerna tycker jag om. Vilka av er har sett Suits och vad tycker ni?
 
 
Klicka på kategorin tips för att se mina tidigare, 16 serie-tips. 

Det brinner i bröstet varje gång du ser på mig

| Inspiration, Vardag
Untitled #47
 
Hej kompisar! Jag åkte upp till landet i onsdags eftermiddag med familjen och stannar här till på söndag. Jag jobbar nämnligen torsdag till söndag. Både i onsdags och igår hängde jag med Alicia och Matte efter jobbet. Tror att vi kommer att ses ikväll också men vi får se vad som händer. Jag måste försöka plugga så mycket som möjligt också inför matte nationella på torsdag. Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla något avsnitt av The following. Började kolla på serien i söndags eller i måndags, någon av er som har sett den? 

Storasyster - min andra tatuering

| Vardag
Jag och min syster gjorde som sagt varsin syster tatuering igår. Det stor storasyster på min och lillasyster på hennes fast hon har ett annat typsnitt. Jag är väldigt nöjd med min trots att jag redan kan se saker som jag hade gjort annorlunda om jag hade sett det tidigare. Detta är i alla fall min andra tatuering och jag kan meddela er att det gjorde pissont. Helt sjukt haha men nu är den äntligen på plats. Vad tycker ni ? :) 

De säger att tiden läker alla sår men livet lämnar alltid spår

| Vardag
Två jävligt oklara bilder från igår när vi var på studentskiva. 
 
I fredags åkte jag och Annie upp till mitt landställe. Jag jobbade i lördags och i söndags på mitt sommarjobb som ligger där ute. För er som inte vet är det ett café precis vid vattnet och det är min 5e sommar jag jobbar där. När jag inte jobbat har jag och Annie grillat, myst med massa filmer och ätit gott, träffade Frida, Jonatan och Gurkan en stund i lördags också. Så det har varit en super mysig helg. 
 
Igår var jag i skolan i typ 1 h och 30 min sen åkte jag, My och Lisa till stan. My köpte en keps och så. På kvällen var vi på The central bar och förade innan vi drog till Påhlmans studentskiva på Josefinas. Blev sen hämtad av snälla Max vid halv 2. 
 
Idag har jag än så länge bara degat hemma med My och kollat film. Om ungefär en halv timme ska jag möta upp syster för att sen åka och tatuera oss. Vi ska göra en syster tatuering, är så himla spänd. Jag visar såklart upp en bild efteråt. Puss&Kram

Sponsorer - Q/A

| Svar på tal
Annika: Tjänar du pengar på din blogg? Svara gärna i ett inlägg för jag ser ej annars :)
Svar: Nej jag tjänar inte pengar på min blogg. Däremot skriver jag inlägg ibland åt företag och så får jag någonting tillbaka. Vanligast är biobiljetter men har även fått hem produkter som gossedjur och armband för att kunna visa upp de i mitt sponsrade inlägg sen. 
 
Jag fick även frågan häromdagen om jag kunde göra ett inlägg där jag beskrev hur man får sponsorer. Det är för mig väldigt svårt att svara på då det oftast är företagen som kontaktar mig och inte tvärtom. Men när jag däremot har haft tävlingar på bloggen så har jag kontaktat företaget och frågat om de vill göra ett samarbete i form av en tävling med mig. Lycka till! 
Fick hem denna söta nalle när jag skrev ett inlägg åt litenleker.se

Alla verkar tävla men jag skiter i vem som vinner

| Vardag
Godmorgon! Förlåt för den dåliga uppdateringen, måste försöka förbättra mig! I lördags var jag och Annie på Klubb Göta och hade kul som vanligt. I söndags träffade jag Cecilia i Globen, åt lunch och tog en glass i solen. På kvällen åt jag och pappa på en Kina buffé till middag. I måndags tog jag en powerwalk efter skolan och sen pluggade jag resten av kvällen.
 
I tisdags träffade jag Annie och Emelie efter skolan, drog hem till mig och kollade film sen somnade vi allihopa. Träffade Hanna några timmar senare och åt middag och umgicks med henne. Igår slutade jag jätte tidigt så låg och solade på altanen och kollade på The blacklist. Vid halv 7 gick vi över till farmor för att fira Perre som fyllde år. Super trevligt! Sen gick jag hem till Elin där hon, Emelie och Annie var. Vi kollade på film och bara tog det lugnt. 
 
Idag börjar jag skolan strax efter 10. Oklart när jag slutar eftersom vi får sluta tidigare nästan varje dag så här nära studenten. Jag ska i alla fall träffa Emina efter skolan så det blir trevligt. Hoppas alla får en grym torsdag ♥

Bosch - invented for life

| Samarbeten

Bosch är ett välbekant varumärke och ett av världens största teknikföretag. Bosch har cirka 260 000 anställda som bidrar till en om sättning på 400 miljarder kronor. Företaget grundades av Robert Bosch 1866. Företaget erbjuder hushållsapparater, elverktik, värmeprodukter m.m.

 

Varje år lägger företaget 30 miljarder kronor och 25 000 anställda på forskning och utveckling. De c:a 3 000 patent vi registrerar varje år är en försäkring om fortsatt framgång i framtiden.

 

Bosch hemsida kan du hitta allt möjligt som vilka produkter de har, information, nyheter, för installationen och om du har svårt för att hitta det du letar efter finns en sök-ruta uppe i höger hörn. 

(Klickbar länk)

Sponsrat inlägg. 

Deras slag blir mina sår, du får mig gråta diamanter

| Vardag
Mösspåtagningen i torsdags var riktigt rolig. Vi kom till Josefinas ungefär 10.40 och kom in strax före 12. Kön var helt brutal, sjukaste jag sett i mitt liv typ. Man träffade så himla många man kände där och det kom bara mer och mer folk. Jag, My och Tove drog därifrån mellan 16-17 och sen åkte vi hem till mig. Grillade till middag och krökade. Senare på kvällen drog jag, Annie och Lisa till Klubb Göta. Där blev det en riktigt lyckad kväll, hur var eran valborg? 
 
Igår på dagen låg jag mest och degade i soffan, kollade på serier och sov till och från. Träffade Annie lite senare på kvällen, köpte vindruvor och glass innan vi gick hem till mig. Vi tog det mest lugnt och kollade på filmer hela kvällen. Planerna för idag är oklara men det pratas om utgång ikväll. Puss&Kram