Kroatien och så mycket mer

| Resor, Vardag
Halloj! För några veckor sedan kom jag åt min tekopp som stod bredvid datorn vilket resulterade i te överallt, min dator kraschade och jag fick nyheterna att det var billigare att köpa en ny dator istället för att laga den. Min Macbook kostar ungefär 11 000 kr så det känns riktigt positivt... Lånar för tillfället Daniels dator medan jag försöker bestämma mig för hur jag ska göra. 
 
Annars så var min vecka i Kroatien på Makarska rivieran helt underbar. Vi hade lite otur med vädret och vissa dagar var det fint hela dagen och andra dagar blev det sämre väder efter lunch. Men jisses vad vackert det var där! Vi gjorde en båtutflykt och besökte Hvar och Brac som också var hur fint som helst. Det var riktigt bra mat och vi bodde på ett bra hotell. Längtar tillbaka något fruktansvärt. 
 
Förra söndagen bjöd jag Daniel på brunch på Långholmens värdshus. Det var uppskattat och riktigt bra mat. I måndags var jag, Filippa och Emelie på spa på Clarion hotell i Skanstull. Vi har gett varandra live it upplevelser i födelsedagspresent så det var på tiden att vi utnyttjade de. Det var bra mat, mysigt och skönt att få spendera tid tillsammans. 
 
Idag sa jag även hejdå till Filippa, Emelie och Höglund på Arlanda som ska plugga spanska i Barcelona under ett halvår så dagen har varit riktigt ångestladdad. Önskar på något sätt att jag följde med samtidigt som jag faktiskt tackade nej när de frågade på grund av att det var för lång tidsperiod. Men jag och My har planer på att åka dit och hälsa på i början på december om vi bara får ledigt från jobbet. 
 
Jag har varit ledig under helgen så jag jobbade stängning i fredags och sedan stod avskedsfest/överraskningsfest för Emelie på schemat. Så jag tog mig till en lokal i Skarpnäck efter jobbet, super kul! Var dock inte alls där speciellt länge, ville hinna spendera tid med Filippa också så när hon drog därifrån följde jag och My med henne till Söder. Vi tog ett glas på Vapiano och sedan vidare till Neverland. Sov med Daniel sen på kvällen. 
 
I lördags åkte vi till Siggesta gård på Värmdö. Åt lunch och bara njöt av vädret. Åkte vidare till Värmdö centrum, kollade lite och sen tog vi en fika på Systrarna Delselius som för övrigt var riktigt mysigt. På kvällen gick vi på bio och såg War dogs och sen träffade vi Dennis en stund. Idag efter vi varit på flygplatsen åkte vi till Mall of Scandinavium och kollade lite, jag fick med mig två kjolar hem. Har spenderat nästan resten av kvällen med näsan i Högskoleprovets bok så nu tänkte jag alldeles strax gå och lägga mig. Ännu en vecka av jobb väntar. 
 
Jag har köpt en Study Buddy också som planen är att jag ska börja med redan imorgon. Han ska hjälpa mig att plugga matte. Det går inte alls framåt när jag sitter hemma själv så det är helt klart värt att betala för hjälpen. Hoppas alla får en fin kommande vecka! ♥

Who knows the secret tomorrow will hold? We don't really need to know

| Vardag
Lite fler bilder från Gotland.
Högan, lågan, kärringen & plågan ↑
 
Krusmyntagården ↑
 
Lickershamn ↑
 
Hej på er! Semester heter mitt senaste inlägg och det är nästan exakt en månad sedan. Mina två semester veckor var hur bra som helst förutom lite sämre väder andra veckan. Det var blandade känslor att komma tillbaka till jobbet efteråt på grund av att  jag skulle få tre nya kollegor och tre skulle sluta. Men det känns faktiskt bra! Det går även toppen på Fryshuset trots att jag nu för tiden jobbar ensam.
 
Vad har hänt annars då? Jag håller på för fullt att plugga och förbereda mig inför högskoleprovet. Justin Biebers konsert väntar runt hörnet och det är 59 dagar kvar tills jag och Daniel har ett år tillsammans. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Det känns som att vi har varit tillsammans betydligt längre än så. Förutom det så åker jag, mamma, Daniel och Jouni till Makarska rivieran i Kroatien på lördag. Det kommer att bli hur härligt som helst. Det står dock att det ska regna i ungefär tre dagar men jag hoppas att prognosen hinner ändras. 
 
En annan lite rolig grej var att jag sms parkerade utanför My för några veckor sedan. Trots det kom jag tillbaka till bilen och hade fått en böter. Blev jätte arg och mailade de. Några dagar sedan berättade de att jag hade skrivit fel reg nummer i min sms parkering. Jag hade alltså skrivit reg numret till min egen bil men jag hade parkerat med Daniels bil. Inte helt lätt alla gånger de där haha. 
 
I måndags åt jag kräftor med mamma och syster. Jätte gott! I tisdags följde jag med mamma på synundersökning efter jobbet och sen åkte vi hem och lagade mat. Igår jobbade jag nio timmar och sedan pluggade jag matte i två timmar tillsammans med min pappas kollega som även hjälpte mig med matten på gymnasiet. Åkte till Daniel efteråt, var helt otroligt trött! Började jobba 12 idag och slutade 19.30, sedan dess har jag ätit middag, packat och kollat på ett serieavsnitt. Tänkte gå och lägga mig nu. Ha det så himla bra alla fina!