Come out of the dark and join the light

| Vardag
Dagen är kommen och imorgon är det äntligen dags för högskoleprovet. Det är blandade känslor. Jag vet att jag under mina 10 timmar med Study buddy har lärt mig en hel del som kommer hjälpa mig under provet, samtidigt så känner jag mig också 90% säker på att jag inte kommer att nå tillräckliga höga poäng för att komma in på juristprogrammet. 
 
Jag känner mig otroligt duktig som har lagt ner så mycket tid och energi det här året i jämförelse med vad jag gjort de tidigare proven. Samtidigt som det känns så himla hopplöst och jag har prestationsångest. Det ska bli fruktansvärt skönt att det är över så jag slipper tänka på det längre. Ni får önska mig lycka till och så får jag helt enkelt bara göra mitt bästa. Livet går ju inte under bara för att jag inte klarar målet. 
 
På söndag har jag och Daniel varit tillsammans i ett år. Det firade vi förra helgen genom att ta in på Djurönäset spa och hotell på Värmdö. Vi fick ett super mysigt litet rum och så hade jag bokat en rygg- och nackmassage som var helt underbar. Vi åt en helt fantastiskt 3-rätters middag och sedan gick vi ner till poolen en stund. Tog en drink efteråt. Vi ska nog hitta på någonting nu på söndag också. Antingen så går vi ut och äter eller så lagar vi någon middag hemma tillsammans. Jag är så himla glad, lycklig och tacksam som har honom och jag ser fram emot ännu fler år tillsammans. Min prins ♥
 
Igår var jag och mamma på teater på Göta Lejon och såg på Bullets over Broadway. Ibland var den riktigt rolig och ibland jätte konstig. Men kvalitetstid med mamma var uppskattat. Vi åt en mysig middag på Söder innan också. Nu ska jag kolla vem som åker ut ur Idol innan jag går och lägger mig. Kollar ni? Vem hejar ni på?

Turister i Göteborg

| Resor, Vardag
Några bilder från våra dagar i Göteborg i somras när vi åkte Paddan, sprang runt i Haga och letade efter XXL bullarna och bara njöt av god mat och trevligt sällskap. 
 
Hur är det med er? Har ni haft en bra start på helgen? Min mamma fyllde år igår så först bjöd jag henne på fika efter jag slutat jobba och sedan åkte vi hem, bakade en maltesers paj och väntade in resten. När de kom åt vi god mat, öppnade presenter och så. Jag och Daniel åkte in till Söder någon timme efteråt och drack en drink med My och Ebba. Det var så sjukt kallt, vi envisades med att sitta utomhus. Idag jobbar jag mellen 12.30-17.30 så vi får se vad som händer efteråt, är lite sugen på att spela bingo lotto haha för de firar 25 år. Nu måste jag börja göra mig i ordning. Kramisar ♦

Autumn ♥

| Inspiration, Vardag
Lånade bilder från pinterest.
 
Hösten är här och jag kan inte låta bli att älska det. Jag älskar färgerna och de fina löven, den friska luften, förväntningarna och alla serier som har börjat igen. Det har däremot blivit så himla kallt på kort tid. Egentligen är det väl inte så kallt om man jämför med vintern men det är riktigt kallt om man jämför vad man är van vid efter sommaren. Jag har köpt en ny fin kappa som passar bra just nu i alla fall så jag är nöjd.
 
Var det någon mer än mig som tyckte Justin Biebers konsert var under förväntan? Trots att det var en bra konsert med ett bra upplägg och mycket dans så såg Justin trött och lite grinig/ledsen ut. Han bjöd typ bara på ett enda leende under hela konserten. Men man fick mycket feeling, hela arenan sjöng och det var så vacket. Jag är så nöjd över att jag trots allt var där och ångrar inte en krona.  
 
Annars har det nog inte hänt så mycket mer. Jag jobbar väldigt mycket och är ledig ca en dag i veckan om ens det. Jag kämpar på och pluggar inför högskoleprovet. En av de nya kollegorna har redan slutat och den andra har sagt upp sig och slutar om ungefär en vecka. Det verkar även som att en tredje av mina kollegor funderar på att byta coffee shop på grund av ett nytt erbjudande så det är inte mycket ljus i mörkret just nu. Jag får hålla tummarna på att det blir bättre. Känns inte som att jag kan göra så mycket mer än det just nu. 
 
Jag var på bio i lördags med Daniel och såg på Bad moms. En helt fantastisk film, så sjukt rolig. Girl power alltså! Hur många av er har hunnit se den? Vad tyckte ni? Den får 5/5 av mig.

Flyttahemifrån.nu

| Samarbeten
Bild lånad från deras hemsida.  
 
Flyttahemifrån.nu är en hemsida som hjälper en med allt nytt som händer när man ska flytta hemifrån. Det är så mycket mer att tänka på än vad man tror. När jag tänker på hur det ska bli när jag flyttar hemifrån så tänker jag på fin inredning, hur nöjd jag är med allt mitt porslin jag har samlat på mig under åren, hur mycket god mat jag ska lära mig att laga. Helt enkelt hur fint och mysigt det ska bli. 
 
Men helt plötsligt slås man av att det man inte själv orkar eller kan göra, det gör faktiskt ingen annan åt en. Man får ta tag i precis allting själv. Hur vet man vilket elleverantör man ska välja? Hur kan man lägga upp en budget för att få pengarna att räcka? Hur 
 
Flyttahemifrån.nu hjälper dig med allt möjligt som ekonomi och husmorsknep. In och kika! 
 
 
 
Sponsrat inlägg.