It's not good enough for me, since I've been with you

| Vardag
Semestern börjar närma sig sitt slut och min ångest växer bara mer och mer. Den tredje augusti kom urval nummer två och jag trodde att jag äntligen efter flera veckors väntan och undran skulle få svar av skolan på Gotland. Men det fick jag inte.. Istället fick jag sitta i telefontid i 35 minuter och sedan få beskedet att de inte ens har börjat med sen anmälan ännu, men att jag förmodligen kommer att få svar om ca en vecka. 
 
Och det känns jätte jobbigt, har jag inte redan väntat tillräckligt? Jag behöver få veta hur jag ska göra med jobb till hösten, vad jag ska säga när rekryterare ringer mig för de jobb jag har sökt. Jag vill veta om jag ska leta boende på riktigt, för just nu skrollar jag mest runt. Sommaren har gått så himla fort och augusti kommer att bli hur stressig som helst om jag nu ska flytta till Gotland. 
 
Jag har väntat så länge nu att jag börjar få kalla fötter. Det skulle vara så mycket enklare om jag bara stannade här i min trygghet. Men jag vill ju plugga, men vågar jag verkligen flytta? Ja de gör jag nog. 
 
Mina sista spenderade dagar på landet var jätte mysiga. Fikade och hängde hemma hos farmor, ute och käkade, badade och solade på båten. Hade lite planer på att åka hem idag men åkte hem i onsdags istället. Annie fyllde år i onsdags så vi överaskade henne på tapas resturang. Sen gick vi till en uteservering och drack några glas, med tiden dök det upp mer och mer folk. 
 
I torsdags åkte jag och Daniel till Farsta centrum, handlade lite och sen skjutsade jag hem honom. Stannade och hängde ett tag innan jag åkte och hämtade Annie. Vi åkte hem till mig, lagade middag och kollade på film. Igår åkte jag in till stan runt ett och lunchade med Athina. Kollade runt lite i stan och sen gick vi hem till henne. Jag fick se hennes nya lägenhet medan hon packade inför Grekland. På kvällen åkte jag och Daniel hem till My, gjorde tacos och spelade spel. Faik kom förbi efter han slutat jobba också. 
 
Just nu ligger jag i soffan och väntar på att Daniel ska komma ner från sovrummet. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men ikväll är vi ett gäng som ska fira att Filippa fyller år imorgon så det ska bli riktigt roligt! Puss&Kram
sarah

tack ska du ha . ser myssigt ut =)

elin

Så härliga bilder!<3

Åh förstår dig med semestern känner precis lika :(. Vill inte att det ska ta slut på sommaren redan.

Carolina Thoor

Vilka härliga bilder! Riktigt surt att du aldrig riktigt kan få svar. Förstår att du får kalla fötter & man vill ju gärna ha ett boende och allt klart då man börjar plugga. Hoppas du inom kort får svar! <3

Sv; ja, det håller jag helt med om!

Amanda CL

Vad jobbigt att inte veta :/
Jag skulle bli sååå stressad av det!
Du har säkert skrivit det, men mitt minne är inte så bra just nu, vad har du sökt på Gotland? :)

MALIN

Vilka fina och härliga bilder :) Kram

Julia

Åh så mysigt!

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Nej usch så segt att du inte fått svar än! Förstår att det måste vara jättejobbigt :(

Celine

Ser ut som att du har haft det riktigt bra på bilderna!

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Mums vad gott med glass! :)

Jasmine

Vilka mysiga bilder från en sommardag! Kul att du delar med dig.

Amanda, jag håller tummarna för att du får glädjande besked från skolan på Gotland! Hoppas, hoppas, hoppas. Och hoppas att det löser sig med allt som behöver fixas inför en eventuell flytt.

(Sent) Svar: Tack, kul att du tycker att de amerikanska pannkakorna såg goda ut.

Kram

Pauline Hurtig

vad mysigt!



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: