hissar&dissar

| hiss/diss

* twilight
filmen är verkligen så sjukt bra, jag kommer nog aldrig att tröttna. och inte tal på skådespelarna, jacob, bella och edward är så söta ! edward passar verkligen för sin roll som vampyr. håller ni inte med mig ? :)

bild lånad från google
* vintern
jag vet att jag har dissat det förut men nu har jag ångrat mig lite grann. det är kul att leka i snön och det är så vackert när ett vitt täcke sveper sig överallt. synd bara att det är så sjukt kallt, jag har tröttnat lite på vintern. vi har nog inte haft så här mycket snö på år så det är faktiskt mysigt. innan julen så gav det en bra julstämning. fast såklart inte nu längre, julen är ju slut !


* torra läppar
det är så obehagligt. jag hatar att ha torra läppar plus att det ser äckligt ut. för er som har det, skaffa vaselin, idomin, läppsyl eller något. det lönar sig i slutet :)

bild lånad från google
* näsblod
jag har en riktigt känslig näsa och nu för tiden kan jag börja blöda näsblod hur lätt som helst. vilket är riktigt obehagligt. det kommer också alltid när det verkligen inte passar, när jag precis ska gå ut eller när jag är med någon kompis. det kommer så otroligt mycket också .. jag önskar att näsblod inte fanns :)
Anna

SV: Okej :) Nja inte gjort så mycket så rätt lugn dag :) Kram



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: