by amanda

| Vardag

jag behöver skriva av mig och det ända stället att göra det på är här.

jag har så mycket energi inuti mig, så mycket kraft. men jag har inte användning för den. jag försöker vara modig, göra mitt bästa men det fungerar inte. jag har slutat hoppas för det slutar alltid med att jag blir besviken. jag har ingen lust att bry mig längre, jag har ingen ork. min energi ska användas på ett bättre sätt än den här skiten.

jag är en person som man lätt kan bli sur på, i mångas ögon är jag bitchig och irriterande, kräsen och negativ. jag kan inte göra något åt saken, det är den jag är. jag önskar att jag kunde vara den tjej som alltid var glad och possitiv, rolig och modig av mig. men det är jag inte alltid.. ibland är jag negativ och bitchig men det är alla. jag är den jag är för att jag blivit uppfostrad så. jag är rädd av mig pågrund av saker som hänt mig tidigare, saker som tyngt ner på mig och mitt självförtroende.

jag tror att det finns en del som är vän med mig för att ..
som utnyttjar och fjäskar men egentligen inte bryr sig ett skit.
en del som skrattar bort mina känslor.
jag kanske är den med det stora fina blåa huset, den som har föräldrar som tjänar mycket pengar och bla bla .. men pengarna är inte allt ! man kan inte köpa till sig lycka och kärlek. det krävs så otroligt mycket mer.

jag är rädd, rädd för vad andra ska tycka och säga om mig. jag bryr mig alltid om vad andra ska säga och jag hatar det. jag hatar att visa mig svag men alla har sina dåliga dagar och ibland har man för många.

det finns alltid någon som älskar dig, det finns alltid någon som hatar dig, du kommer alltid att bråka med någon och det kommer alltid finnas någon som tycker illa om dig och snackar skit. man kan inte vara sams med alla men får ta en dag i taget för att reda ut det. folk får snacka hur mycket skit som helst, det är bara du som vet vad som egentligen är sant. folk måste inse sanning, hur livet är. att leva i nuet, det är verkligheten.

jag har äntligen bestämt mig. det ska bli en ändring ! jag ska ta vara på mitt liv. jag ska leva upp till mina egna förväntningar ! jag lever bara en gång och måste ta vara på det. livet är underbart.

C E C I L I A ♥

Svar: Ja sant =)

Jag tycker jag uppdaterar ganska bra, så :P

emma

Jätte söt blogg du har ♥

Cornelia

Läs & kommentera

http://klumpigt.blogg.se

Nikki

SV: Tack, ja det tycke rjag också! :)

my elfstrand

åh vad gulligt inlägg gumman!

du är bra som fu är, jag älskar dig för den du är - inte för den du vill vara.

men jag kommer finnas för dig vad du än bestämmer dig för .

jag älskar dig!

Stora Syster Karro

Du vet vem som ALLTID ställer upp när vännerna sviker. Familjen går före allt. Okej, syster? <3



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: