by amanda

|
hej darling, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit upptagen både igår och idag. jag ska ta allting från början så det kommer ta en stund (a)<3


gårdagen började med skolan som vanligt. sista lektionen hade vi orientering så vi fick sluta kvart i 3 istället för halv 4. när jag slutat åkte jag elin och elins syster emelie hem till de i älta. när vi kommit dit så skulle vi träffa några killar så vi fixade och sminkade oss tydligen ganska länge. så precis när vi var klara så skulle elin och emelie på träning -.- så vi hann gå ut och säga hej till dem och sen åka där ifrån. vi vart skjussade av elins pappa till kärrtorps ip. när deras träning börjat bad jag venne komma till planen för han var också på ip fast en bit bort. så han, max, alex, olivia och emelie (en annan emelie) kom till mig. vi stog där och pratade tills olivia och emelie skulle hem. när de gått gick vi in i kafeterian och satt där och gjorde ingenting. sen ringde tilda så jag alex och venne gick och mötte henne medans max stannade kvar på ip med några andra. alex vart sur på vägen så han drog. så jag och venne mötte matilda och gick hem till henne. vi kollade en liten stund på film och sen gick vi ut och mötte max + fredrik. fredrik skulle hem och äta så han drog. jag max tilda och venne gick till kärrtorp för att köpa något men alex hade tjallat på något hemligt så max och venne vart fett ledsna. så de vart tvugna att gå hem för max pappa ville prata med dem. jag och tilda tog tunnelbanan hem till henne.
hemma hos henne hämtade vi pengar och sen gick vi til affären och köpte godis. när vi vart klara så gick vi hem till tilda igen. hemma hos tilda bytte vi om och sen gick hon jag och hennes brorsa emanuel till planen utanför henne och spelade fotboll. jag orkade inte vara ute länge till så vi gick in igen. matilda ringde tim och pratade med honom och jag pratade först med venne och sen med andre , skit kul : ) klockan vart mycket så vi la på, gjorde oss klara och sen gick vi och la oss i sägen och somnae (a) när vi vaknade vid 9 låg vi kvar till halv 10 då vi gick upp och gjorde oss klara. vid halv 11 gick vi till bakomaten och tog ut pengar och sen åkte vi till t-centralen. tog bussen till grönan. men bussen gick någon konstig väg den här gången så vi fick gå av och gå lite mer än halva vägen. vi pratade med andre i telen hela vägen tills vi skulle gå in. när vi kommit in och åkte vi lite, och sen kom annie lippa och elin så vi mötte de och åkte tillsammans med de. men innan vi mötte de så mötte i allafall jag och matilda oliver och ivar. vi åkte en massa och hade fett kul hela dagen. jag såg 2 killar som jag nästan blev kära i, så söta : ) menmen, vid 5 drog oliver och ivar. och vid 6 drog annie tilda och elin. jag och filippa stannnade kvar en liten stund men det vart så otroligt mycket folk så vi drog. vi tog bussen till t-centralen och sen tunnelbanan. när vi kommit till skärmarbrink åkte tunnelbanan på fel sida. sen den mot skarpnäck kom på farsta strand sidan och tvärt om. så vi fick byta tunnelbanan den egentligen farsta strand tåget. annie och tilda var också där konstigt nog fast de åkte före oss så vi tog sällskap med de. filippa hade sin väska hos annie så hon och annie gick hem till annie och hämtade den medans jag och tilda åkte hem till henne och hämtade min väska. när jag var klar mötte jag filippa vid tunnelbanan i bagis. vi gick hem till henne och åt middag + lämnade våra väskor och sen drog vi ut igen. vi åkte till kärrtorp och träffade venne tage matthew och emil. vi stog bara där och gjorde ingenting tills alla skulle hem förutom tage så de drog. venne hade lippas sl kort och han hade ju dragit så vi fick springa ända till santa fe och hämta de och det var en bit :p menmen, sen gick vi till päron parken för att säga hej till philip och svante men när vi kom dit var de inte där. så vi mötte de ungifär vid mig. fast oliver joel och fredrik var också med. vi sa hej till de och sen stack dem. jag och filippa gick hem till henne. nu sitter jag framför datorn och bloggar medans filippa kollar på tv. jag tror att hon också ska blogga snart satt. jag tror jag skriver senare men gör jag inte det så skriver jag imorgon. pussar amanda.


Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: