I dance through the blisters at night and I laughed 'til I cried and cried

| Vardag
Halloj!
I fredags var vi ett gäng som åkte hem till My för att fira att hon fyllt år. Hon bjöd på middag och mousserande, spelade lite spel och umgicks. Åkte in till stan vid 22 tiden och satte oss på Neverland. Kom lite fler kompisar och när uteserveringen stängde åkte vi till centralen. Planen va att testa Estelle men det var alldeles för varmt och trångt så vi gick till Tank istället. Där hängde vi resten av kvällen och kom inte hem förrän halv fyra på morgonen. 
 
I lördags var det äntligen dags för pappas 50 års fest. Hela dagen gick åt till att fixa sig, raka benen, duscha, måla naglarna, välja skor osv. Filippa kom och hjälpte mig med smink och fransar. Jag, Daniel, Karro och Mårten tog taxi in till Strandvägen. Ronja, Novali och Rodan kom efter en stund, vi satte oss på en resturang där vid vattnet och drack en drink. 
 
Pappa och hans kompis Micke hade hyrt en båt som skulle gå från Strandvägen. Vi var ca 70 personer så det var riktigt trevligt. Vi stog på däck i solen och drack mousserande. Det bjöds på buffé, några tal och musik. Vi var ute med båten några timmar och när vi kom tillbaka plockade de bort borden så vi fick dansgolv. Det var en riktigt bra kväll och jag är så lyckligt lottad som har så fina människor omkring mig. 
 
I söndags tog vi det lugnt, åkte till Ikea en sväng och sen bjöd vi över farmor och Perre för äppelpaj. Idag har jag varit på jobbet, åkte direkt därifrån till Huvudvärkskliniken. Vi har haft uppehåll under sommaren men får se om jag ska gå tillbaka dit lite då och då nu i höst. Kom hem vid halv sex, lagade mat och nu ska jag kolla på Idol. Puss&kram
Netti Starby

Vad kul med en massa festligheter! :-D Kramis

Tove

Fin blogg, hoppas du får en grym dag :)

Celine

Låter som en jättebra helg!

Ida

Så himla fina bilder!

Julia

Kul med 50 års fest!

Alva Berg

Fina bilder!<3 kramar

MADDISENJ.SE

Fina bilder och vad trevligt det lät!

Photo by E M E R E L L A

Vilka härliga bilder :)

NICOLE

Men vad mycket du hunnit med och så mycket kul med :)



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: