I don't wanna hear sad songs anymore, I only wanna hear love songs

| Vardag
 
Hej alla! Här ovan kan ni se mina två nya tateringar. Den högra är gps koordinater till mitt landställe och den andra är två palmer. Har funderat på palmer i flera år, försökte övertala Hanna att göra en i asien med mig när vi var där. Så nu bestämde jag mig hyfsat spontant för att göra den. Är väldigt nöjd med båda två men önskar att det hade varit lite större utrymme mellan siffrorna men skit samma. 
 
Den på foten gjorde mest ont, fruktansvärt ont till och med haha men gick väldigt fort. Filippa och My följde med mig dit så vi tog en fika efteråt. I torsdags var jag, Filippa och Emelie inne i stan och åt middag. Sen gick vi till ballbreaker och spelade bowling och shuffleboard. Det var en försenad födelsedagspresent till mig så det var roligt! 
 
I fredags möttes jag och Sofia upp, vi gick och åt tapas på Caliente och sedan köpte vi med oss kaffe och kladdkaka till Rålis parken. Det var utomhus bio och Dirty dancing visades. Lite besviken över att de inte hade text för man hörde ingenting så vi gick därifrån ganska tidigt. Igår åkte jag, mamma och Jouni till Mall of Scandinavia. Kollade i affärer och åt lunch på Klang. Jag åt en helt fantastisk bagel med lax, avokado och creme cheese. På kvällen var jag, Annie och Fanny hemma hos mig och drack vin och pratade. 
 
Idag har jag jobbat på Espresso House så kom nyligen hem. Är helt slut nu så ska äta tacos med mamma och sen lägga mig i soffan. Hoppas alla får en fortsatt bra kväll. Kramis
elin

Härliga bilder och mums så god maten den såg ut!<3

Days by Johanna

Så fina tatueringar och maten ser super god ut.

MALIN

Vilka härliga bilder :) Kram

Ida - foto & häst

Så härliga bilder och fina tatueringar :)

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Så fina tatueringar! :)

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Verkligen så himla fina tatueringar :)

Pauline Hurtig

härliga bilder och saker!

Felicia

vilka underbara bilder



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: