by amanda

|
hej alla söta. sitter hemma och har precis läst minst 10 bloggar, faktiskt ganska intressant. matilda gick härifrån för ganska länge sen så jag satte mig direkt vid datorn. lyssnade på musik och läste som sagt bloggar.

idag efter skolan så gick jag elin och matilda hem till mig. åt lite av sockerkakan som jag och elin gjorde igår. kollade på mtv, lyssnade på musik och annat. elin behövde gå hem flera timmar senare av att hon skulle hämta sina nycklar. så precis när vi stog utanför mig och skulle bärja gå så kom elins pappa förbi utan att vi visste det så vi fick skjuss av honom. hon hämtade nycklar och sen tog vi tuben till min mamma och hämtade min locktong. och sen åkte vi tillbaka till elin för hon skulle äta. medans hon gjorde det lockade (krusade/vågade) jag håret och matilda plattade det. när elin hade ätit "lockade" jag hennes hår. efter det så åkte vi till kaninparken i skarpnäck och lite senare så kom benny, kenny och thrife dit. vi hade ganska kul faktiskt (a) elin och matilda höll på och kasta sand på kenny och han kastade på de. så jag och thrife kollade på medans benny stog en bit bort och verkade mest vara i sin egna värld .. "/ menmen, efter en stund hoppade jag och elin på hennes cykel (vi cyklade dit) och åkte iväg medans matilda sprang efter : ) haha efter en stund vart hon sur så jag gick av cykeln. men då åkte matilda och elin iväg för jag ville typ inte följa med. de försvann och jag stog och pratade med killarna tills de kom tillbaka. lucas och oliver var ute och cyklade så de stannade och sa hej och sen gick vi. när tjejerna kommit tillbaka verkade de sura så det gick i förväg skit snabbt medans vi andra gick skit segt efter. när vi väl var utanför elin igen så stannade killarna utanför. jag och matilda gick upp och hämtade min locktong och sen gick vi ut till killarna igen. elin stannade hemma för att hon skulle göra läxor "/ vi andra fortsatte till centrum och sen sa kenny att jag var skolans största fjortis -.- jag vart skit sur så jag sa hejdå till benny och thrife och sen skulle vi låtsas gå. men de var fullt seriösa så de drog till skarpnäck. men ringde direkt efter och ville att vi skulle komma tillbaka. men vi skulle hem till mig och äta så de sa att de skulle komma till mig. när de hade gått typ 20 minuter så var de fortfarande i skarpnäck och vi skulle snart vara hemma så vi sket i det. och sen gick jue matilda hem.


imorgon ska nog jag och elin träffa killarna från haninge. men det är lite svårt att bestämma med dem. för ena killen svarar konstigt nog inte på sms längre och den andra är ganska osäker och brukar oftast ta dagen som den kommer. de sa att de skulle komma till oss men de ändrar sig lite vart och vartannat. och elin säger kanske så vi får se. jag och elin ska i allafall ha lockigt hår, likadana kläder på ett ungifär och speciella mössor. outfiten kommer imorgon : ) jag slutar som ni kanske redan vet halv 4 så vi har bett killarna komma till oss men vi får se. jag och elin ska kanske sova hemma hos henne med filippa om de var okej. så vi kanske inte kan åka till dem eftersom det är en bit bort. menmen, nu ska jag ringa elin och sen ta ett snack med pappa. jag skriver väl kanske senare. pussar amanda <3


Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: