If I lose myself I lose it all

| Inspiration, Vardag
 
Untitled #48
 Hej vänner! I fredags var jag och mamma på bio och såg The maze runner 2. Den var jätte bra, tog en öl efteråt och sen kom Emelie. Hon och jag mötte upp Danne och sen drog vi till Ribben där även Tisse var. Hängde där resten av kvällen, krökade, spelade spel o.s.v. 
 
I lördags tog jag det lugnt på dagen och åkte vid fyra till mormor. Vi firade henne som fyllt 80, åt god mat och umgicks. Åkte hem halv 9, hann in och byta skor innan jag var tvungen att gå igen. Mötte upp Matte och Alicia, vi gick till Bara enkelt och tog en öl. Kvällen avslutades hyfsat tidigt. 
 
I söndags åkte jag och mamma till Café Lyran, tog en promenad, fotograferade lite och fikade. Käkade sedan middag hos My och Filippa. Danne hämtade mig på kvällen och så sov han hos mig. 
 
I måndags åkte jag och Hanna till stan efter jag slutat, vi var hos Kilroy och frågade lite om vår Asien resa. Sen mötte jag upp Emelie och vi gick till Jensens. Åt tre-rätters och sen hem till mig för att se Paradise hotel. 
 
Igår tog jag det lugnt hela kvällen efter jag slutat. Lagade mat, kollade på serier, plockade lite hemma och så. Nu måste jag skynda mig till jobbet, puss&kram

Spanien i bilder, del 4

| Resor

I only see my goals, I don't believe in failure

| Natur, Vardag
Godmorgon! I måndags drog jag från jobbet vid halv 3, mamma hämtade mig och vi åkte till Nacka forum. Köpte presenter och sen vidare till Sickla köpkvarter, där åt vi middag och handlade mat. Tog det bara lugnt på kvällen sen och kollade på serier. 
 
I tisdags slutade jag strax efter lunch, åkte hem och kollade på några serie avsnitt. Skjutsade Hanna och Annie till Sköndal en snabbis sen hem igen. Vid 18-16.30 kom runt 20 personer för att fira pappa och Tessan. Grattis i efterskott till min förebild, pappa och grattis till fina Tessan. Stort grattis till min mormor som fyllt 80 också ♥ Vi åt middag, tårta, sjöng och umgicks. 
 
Igår var en dålig dag. Jag var på dåligt humör, arg, ledsen och fick ont i huvudet senare på kvällen. Men körde ett grymt Body pump pass på gymmet och sen CX efter jobbet. Låg i soffan och halvsov resten av kvällen. Nu måste jag skynda mig till jobbet, puss&kram

Lamp24 - mer än 30 000 drömlika lampor och ljuskällor online

| Samarbeten
Lamp24.se är en nätshop där man kan hitta allt möjligt inom ljus och belysning. Just nu har hemsidan upp till 70% höstrabatt på ett x antal produkter. Hemsidan är dessutom jätte bra uppbyggt där man lätt kan ta sig fram, hitta det man letar efter och de erbjuder all information som man behöver. Det finns över 30 000 lampor online och man har 30 dagars öppet köp. Lamp24 har även en del halloween inspirerad belysning till grymma priser som kan vara roligt att ha nu när det inte är långt kvar till halloween.
 
"Med rätt lampor och ljuskällor känner du dig mer hemma och kan spara pengar och energi med energisnåla ljuskällor. Ljus skapar atmosfär - för både hemtrevnad och avkoppling och arbete. Rätt lampa eller ljuskälla sätter våra rum i fokus, skyddar våra ögon mot att snabbt bli trötta och höjer komforten. Gestalta ditt hem på ett stämningsfullt, idérikt och energisnålt sätt med nya ljuskällor från Lamp24."
 
 
Sponsrat inlägg.

Jag kommer aldrig kunna dö med dig

| Vardag
 
Godkväll mina vänner. I fredags drog jag hem från jobbet vid två någon gång, tog en promenad och knäppte några bilder, kollade på serie och powernapade. Vid åtta åkte jag till Emelies jobb och sen åkte vi till Söder. Mötte upp Danne, Tisse, Ribben, Moe och Patrik. Vi drog till Neverland, satt på deras uteservering och drack och umgicks fram till tolv och sen drog vi till Klubb Göta och stannade där till strax innan stängning. 
 
I lördags låg jag mest och degade i soffan, sov till och från och kollade på serier. På kvällen sen åkte jag hem till Cecilia där hon och Jesper var. Vi satt och drack och pratade, Danne kom några timmar senare och då mötte vi upp Max och drog till The flying dog. Hängde där till stängning sen tillbaka till Cecilia. Vi fortsatte att dricka lite och sen gick vi och la oss. 
 
Idag har vi kollat på film, sovit och så. Åkte hem vid tre-fyra och har sedan dess bara tagit det lugnt hemma. Tänkte sätta mig nu och kolla klart ett avsnitt av Supernatural och sen ska jag se det senaste avsnittet av The blacklist. Hoppas alla har haft en grym helg! ♥

We're running out of time & every day a small piece of you dies

| Vardag
  
  
Godkväll! Har haft lite strul med bloggen de senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen men nu är det avfärdat. Jag har jobbat som vanligt den här veckan. I måndags var jag och pappa på gymmet, gick på ett Body pump och ett CX pass sen åkte vi och storhandlade. Efteråt stod jag för middagen. 
 
I tisdags slutade jag vid halv 2 så träffade Filippa. Kollade på film, powernapade och lagade mat. Igår fyllde mamma år så jag sjöng för henne på morgonen med frukost på sängen. Grattis världens bästa mamma på din dag, jag älskar dig ♥ Hon hämtade mig efter jobbet och så åkte vi hem, lagade mat och bakade en tårta. Sen kom Danne och efter en stund kom de andra gästerna så vi åt middag, fikade och så. 
 
Efter det åkte jag och Danne till honom, kollade på Paradise hotel och sen skjutsade han hem mig. Idag gick jag från jobbet strax före 3. Mötte Filippa och Emelie inne i stan, åt på Vapiano och sen åkte vi till Filippa och kollade på den sista Johan Falk filmen. Träffade Elin och Annie en stund innan jag mötte upp Hanna på en promenad. Nu ska jag gå och lägga mig, puss&kram

Don't be so hard on yourself, learn to forgive & learn to let go

| Inspiration, Vardag
Inspiration - bilder lånade från Hemnet.
 
I torsdags efter jobbet kom Danne hem till mig. Vi kollade på tv en stund innan vi åkte till Sickla köpkvarter, åt middag på ett pasta ställe och sen åkte vi till mig igen. Degade och kollade på tv resten av kvällen. I fredags slutade jag vid tre så åkte hem och tog en powernap. Fixade mig efter middagen och mötte sen Annie en snabbis innan Danne och Ribben kom och hämtade oss. Vi åkte till Danne där även Tisse och Teddan var. Vi krökade, körde några dricklekar och så. 
 
I lördags när vi vaknade så kollade vi på fredagens Idol och sen åkte vi och köpte mat. Vid halv 6 åkte jag hem till My, handlade och lagade middag tillsammans innan jag drog hem. Annie kom till mig någon timme senare och vi fixade oss, Max kom och hämtade oss och körde oss till Klubb Göta. Vi var där till ungefär ett, var alldeles för trötta för att orka stanna längre. 
 
Idag har jag varit hos några släktingar och firat att de fyllt år. Det var super trevligt. Åkte till Sickla efteråt med mamma en snabbis. Sedan vi kom hem därifrån har vi lagat mat och bakat tre sorters kakor. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på serier. Hoppas alla har haft en bra vecka, puss&kram 

I know sometimes we'll be afraid but no more playing safe

| Vardag
Godmorgon! I måndags fick jag sluta vid ett så åkte hem och la mig i soffan och kollade på Gossip Girl. Mamma hämtade mig när hon slutat och vi åkte till Farsta centrum, kollade runt lite, handlade mat och käkade. Tog det bara lugnt resten av kvällen. 
 
I tisdags jobbade jag halva dagen på Sickla och andra halvan i Haninge. Slutade halv fem, åkte hem och sen kom Hanna. Vi lagade mat, bakade och kollade på film.  Igår var jag bara på Sickla så åkte hem vid 4, lagade mat med mamma och sen hämtade Danne mig. Vi åkte till Nacka forum, jag köpte en present och sen åkte vi hem till honom. Kollade på tv och bara chillade, han skjutsade hem mig efter Paradise hotel. 
 
Nu måste jag skynda mig att äta upp min frukost så jag hinner sminka mig och göra mig färdig innan jag måste åka till jobbet. Puss&kram, ha en bra dag allihopa! 

Kos i bilder, del 2

| Resor
 Alla de här bilderna förutom en är tagna när vi var på båtutflykt. Det var en super härlig dag med tjejerna, vi såg delfiner, snorklade, solade, badade, njöt av utsikten och värmen, det blåste så där lagom så att man klarade av värmen. Vi besökte vackra öar och bara hade det så himla bra. Vill så gärna tillbaka!

Hello October

| Vardag
 
Bilder lånade från Weheartit.
 
Även fast jag inte alls tycker om vintern eller välkomnar kylan så måste jag erkänna att jag tycker att det är hur mysigt som helst att vi har hösten runt hörnet. De färgglada löven, varm choklad, stickade koftor, promenader, halloween, tända ljus, serier i mängder och fluffiga sockor. 
 
Det har varit en bra helg. Jag och Annie blev hämtade av Danne i fredags och så åkte vi hem till honom. Där var även Tisse och Ribben, vi krökade och umgicks hela kvällen. Igår åkte vi och köpte pizza och sen kollade vi på Idol och några filmer. På kvällen sen lagade vi mat tillsammans och sen såg vi några filmer till. Vid tolv skjutsade han hem mig och Annie till mig och sen gick vi direkt och la oss. 
 
Idag har jag bytt lakan i sängen, tvättat, målat naglarna och så. Drog vid 2 någon gång och mötte My, vi lagade mat och kollade på Gossip Girl. Drog hem vid 7 och sen träffade jag Annie i någon timme. Hoppas alla har haft ett grymt avslut på veckan!