by amanda

|

vänner & familj .. det är nog det bästa man kan, något som man kommer längst med. vem hade just du varit idag om du inte hade någon vän eller familj som kan hjälpa dig igenom allt det svåra? vänner kan man aldrig få för många av så var rädd om de du har. tänk på att det kan vara just du som ringer och frågar om ni ska hitta på något, just du som skickar sms och frågar hur personen mår. det finns så många idag som inte har några vänner, ge komplinger när någon har något nytt på sig, klippt sig, nya kläder o.s.v man vet inte hur mycket det kan glädja en människa av en vanlig komplimang. vissa kanske får höra sånt varje dag, vissa andra inte. visa att du finns där, stötta när de behöver. dagen då du behöver finns de där för dig och hjälper dig precis som du gjort för dem. ge bort ditt förtroende, man måste våga chansa. jag är glad över att de vänner jag har kvar idag inte har lämnat mig de gånger jag har varit dum, inte behandlat bra och rent sagt varit en idiot. tack för att ni fortfarande finns kvar, jag behöver er.

angelica

Du är värld det hjärtat, så många gånger du har kämpat för en person o alla sagt med ge upp nu amanda o varför kämpar du för ^^ o jag har vart en av dom och jag ber verkligen om förlåtelse. gumman visst tacka dina vänner men du ska nog tacka dig själv först du gör så att alla mår bra o försöker kämpa för det dom vill. du är värld guld. tack för allt.

ella johansen

snälla rösta på min blogg i http://josefsssson.blogg.se/2009/may/josefssssons-favoritbloggar-avgjort.html#comment blogg tävling, är nummer 10 :) puss!



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: