The summer air

| Natur, New in, Vardag
New in.
 
Jag vaknade upp i torsdags med en magkänsla av att jag måste gå in och kolla antagningen och mycket riktigt hade ett besked från skolan kommit. Jag hamnade på reservplats 12 och noll hade blivit antagna hittills. Så nu har jag gett upp, känns inte rimligt att så pass många kommer att hoppa av efter de redan tackat ja. Jag är besviken men ändå lättad. Så nu har jag satt igång och sökt jobb ordentligt, var på en intervju igår och en idag, jag har även en på måndag och två på tisdag. Så det känns riktigt roligt och spännande, ser fram emot att få utforska var jag befinner mig i höst.
 
Ska även leta upp lite kurser jag kan plugga på distans, har blivit prioriterad som de kallas på komvux att läsa engelska 7. Så det blir nog bra, det är ju ett extra meritpoäng så det är toppen om jag skulle bestämma mig för att söka igen någon gång. 
 
I måndags var jag och Daniel och spelade badminton efter jobbet, det var riktigt roligt. Hade träningsvärk i armarna och lite ont i nacken dagen efter. I tisdags gjorde jag inte så mycket, lagade både lax i ugn med potatis och egen romsås samt lasagne. På kvällen satt vi och kollade gamla fotoalbum från när pappa var liten. I onsdags fyllde Daniels mamma år, så vi var där och firade henne. Grillade och åt glass, det var riktigt mysigt. Vi hade inte träffats på flera veckor. 
 
Jag jobbade hemifrån i torsdags, sov hemma hos Daniel så storstädade hans lägenhet, tvättade och så. Åkte på anställningsintervju och mötte lite senare upp Elin, My, Angelica och Alice för kräftskiva hos Elin. Super gott och mysigt. Drog från jobbet redan vid ett idag för en till intervju, efteråt träffade jag Ulrika för att ta en fika. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, ska jobba på Espresso House imorgon. På söndag ska vi även till Mr French med Daniels familj ♥
Pauline Hurtig

så fint med solrosor!

MALIN

Så härliga bilder :) Kram

Amanda Niclasson

Jättefina bilder!

sarah

tack så mycket =) fina bilder

miningalinn

Dom skorna va assnugga!

Julia

Så snygga skor!

Carolina Thoor

Trist med att du inte kom in, men härligt att du redan varit på två intervjuer. Håller tummarna för dig! :)

Sv; ja, så gott! Åh tack ska du ha :D

Amanda CL

jah håller tummarna för att så många tackar nej så du kommer in <3 Annars att du får ett roligt och bra jobb <3
Snygga skor!!!

Josäfin Andersson

härliga bilder :D

Ida - foto & häst

Så vackra bilder! Och snygga skor :)

Clara

Håller alla tummar, fingrar och tår jag har för att din skol- och jobbsituation ska bli så bra som möjligt! <3

Vad roligt det lät med badminton förresten. Det var väääldigt länge sedan jag spelade sist, blev väldigt peppad på det nu!



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: