Money rains from the sky above but keep the change cuz I've got enough

| Resor, Vardag
Hej alla fina! Hoppas ni har det bra. Vi hade det helt underbart på Gotland. En ö jag verkligen trivs på. De sista två dagarna åkte vi mest runt med bilen och besökte lite olika platser. Vi kollade på raukar, badade i Blå lagunen, spelade minigolf, åt god mat och bara njöt av sol och värme. Vi kom hem sent på torsdag kväll. I fredags var jag ledig, skjutsade familjen till båten, solade med Emelie och sen kom Daniel till mig. Vi lagade middag, fixade oss och åkte sedan in till Söder. Mötte upp hans kompisar och senare kom My och Victoria. Det var release fest på Klubb Göta så vi hängde resten av kvällen/natten där. 
 
I lördags jobbade jag 12-17.30, det var en hyfsat lugn dag på jobbet. Åkte hem, åt middag och sen mötte jag och Daniel upp My en stund. Tog något glas och satt mest och pratade innan vi åkte hem igen. Jobbade samma tid på söndagen, då var det lite mer folk så jobbade över kanske 20 min men det gjorde inte så mycket. På kvällen tog jag det mest lugnt.
 
Jobbade i måndags på Fryshuset, min sista dag tillsammans med tjejen som lärt upp mig. Sedan går hon på semester och sen föräldraledighet. Det har ärligt talat känns så där bara för vi stött på en hel del problem sen jag började. Dessutom ska det införas nya regler när jag kommer tillbaka från semestern i Augusti. Men jag tror nog att det kommer gå bra ändå och i måndags kändes det faktiskt okej. Så jag är peppad på att göra ett grymt jobb! 
 
Trodde i alla fall jag skulle jobba till kanske 4 men vi blev klara redan halv 12 så åkte hem, åt lunch och sen började jag styra bilen ut till landet. Stannade i Gåsvik påvägen på mammas landställe. Vi åt mjukglass i Älmsta, plockade svamp, handlade lite på Edblads och sen åt vi en super god middag i solen i trädgården. Jag åkte hem runt 20-21 för var bjuden på fika hos Farmor efteråt (som också har landställe här ute). 
 
Jobbade igår på caféet i Simpnäs, där jag jobbat under fem somrar. Kändes härligt att vara tillbaka, ovant från början men allt kom tillbaka till mig vart eftersom. Så ikväll ska det nog gå bra att stänga tillsammans med en ny kille. Åt middag tillsammans med Athina igår kväll också på thairesturangen nere i Simpnäs. Efteråt kom Frida, vi satt på en klippa och pratade och senare åkte vi hem till mig. Då kom även Helena så det var super mysigt. De åkte hem runt 23 tiden. Nu ska jag äta frukost. Puss&Kram
isabelle

Vad mysigt :D

Vanessa

åhhh Gotland <3

LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Många härliga bilder!

MATILDA

Härliga bilder och god mat! :)

Caroline

Vilka härliga bilder! Maten såg så god ut =)

ajlimullersandvik.blogg.se

De där crêpesen ser ju bara föööör underbara ut!! :D

Polly Svensson

Gotland är ju så fint =). Kram

tess

Härligt med lite jobb kombinerat med härliga kvällar!
Underbara bilder, längesen jag var på gotland, men kommer helt klart åka dit igen med kidsen!

Tilda Barkselius

Åh vilka härliga bilder!

M O A

Men gud va härliga bilder, duktig du är på att fota! :D

Josäfin Andersson

åhh vilka härliga bilder :D

CAMILLAESI

så härliga bilder :)

Gabriella

Gotland är ju bara föör underbart, jättefint!!

N

Härliga bilder :D

♫♪ sandra

åh gotland <3

Amanda

Åh vad det ser härligt ut! :D

FrökenTV, bloggen om tv och film

åååh vad fint :D

Lucy

Vad tråkigt att ni stött på lite problem men skönt att du nu kommer slippa och har fokus på att göra ett grymt jobb ifrån dig :)

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Mysigt med Gotland, dit vill jag också någon gång :)

Ida - foto & häst

så vackra bilder :)



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: