Fullmoon party

| Resor
Det har varit ett par bra dagar här i Koh Phangan. Vi har bott på ett väldigt fint och lyxigt resort som heter Sunrise. Personalen har varit grym, jätte fin pool och fräscha rum. Kommer däremot inte ihåg vad vi betalade per natt eftersom vi betalade i Sverige redan innan vi åkte. 
 
Menmen, i söndags drog vi ut med tjejerna från Göteborg. Vi gick ner till stranden där full moon festen äger rum och alla barer/klubbar ligger på. Vi köpte buckets och gjorde lite roliga dricklekar/ramsor. Hängde mest runt och kom hem vid tre kanske. Vi solade och badade på måndagen, gjorde inte så mycket på kvällen. Åt middag och tog det bara lugnt sen på kvällen. 
 
I tisdags degade vi också vid poolen. På kvällen började vi föra med Sanna, Denise och Sandra ganska tidigt. Sen åkte vi till Djungle party som låg kanske 10 min härifrån med taxi. Det var tyvärr inte världens bästa kväll. Vi betalade 800 bath för biljett och taxi. När vi kom fram var det en helt otrolig kö för att komma in, när vi väl gjort det fick vi köa igen för att köpa drickbiljetter eftersom man inte kunde köpa direkt i baren. Det var olika barer för öl, drinkar, buckets m.m så man fick leta runt efter den baren man skulle till eftersom området var så stort. Musiken va rätt dålig och det kostade pengar att gå på toa. Som pricken över i:et kände sig Hanna sjuk och jag hade otroligt ont i fötterna så orkade inte stå upp. Vi drog därifrån efter bara någon timme men klockan va ganska mycket ändå. 
 
På onsdagen, på självaste fullmoon vaknade jag upp av att jag hade så ont i min fot på ett specifikt område att jag inte kunde stödja mig på hälen. Jag trodde att jag hade klivit på en glasbit för vi hade råkat ta sönder en glasflaska på rummet kvällen innan. Vi gick till sjukan men de varken såg eller kände något i min häl. De ville att jag skulle ta stelkrampssprutan och äta antibiotika, allt som allt skulle de kosta mig 3000 svenska kronor så jag sa nej eftersom de ändå inte hittade något och jag bara kände att jag hade ont när jag nuddade marken. Fick trots allt en gel och ett bandage. 
 
Senare på kvällen började jag googla på hälsporre och jag tror att de va de jag fått. Har haft problem med mina hälar i typ fem år. Det blev bättre på kvällen när vi skulle ut. Eftersom de va fullmoon målade vi oss med färger och köpte linnen. Drog ut med tjejerna från Göteborg och Sandra. De var helt sjukt mycket folk på stranden, de var riktigt coolt att se men jag och Hanna höll oss hyfsat nyktra. Runt två drog vi hem eftersom jag, och Hanna dessutom hade fruktansvärt ont i fötterna. 
 
Igår regnade det till och från hela dagen och det har det även gjort idag så vi har mest degat runt, gått på massage och ätit mat. Jag har även kollat på sju avsnitt av The Blacklist haha. Imorgon har vi ungefär en sju-nio timmars resa framför oss till Krabi. Hoppas allt är bra med er. Puss&kram
Tuva Björnwall

åh vad jobbigt med ont i foten..

Amanda Forsman

Lång restid :0 Men hoppas det blir kul :)

Tilda

Hoppas hälen blir bättre!:)

Natalie Salazar

du får se till att njuta dem sista veckorna du har kvar :)

Anita

Fortsätt njut!! :)

Härliga bilder :). Trist med foten :(

Céline

åh så härliga bilder!!

Linda

Hälsporre gör ju så grymt ont. Hoppas ni får en fortsatt bra resa!

linah

härligt!! <3

therese

Men så himla underbart det ser ut! Oh så härligt ni har det!

N A T H A L I E

Gud va kul, underbart! :) kram

Amanda CL

hoppas hälen blir bättre!

kul med party :D

Tea Rajkovic

Ser härligt ut!

Bambi

Det låter så underbart härligt ju! Bortsett från din onda häl :/ hoppas att det är bättre i den nu.

Hanna

åh jag vill så gärna resa utomlands nu!!

Emelie Andersson

låter som bra dagar, hoppas att det blir bättre i foten bara :)


sv: tack så mycket :)

Natalie

Åh ni ser ju ut att ha det underbart:D

Viktoria Eriksson

så tråkigt med foten, men annars låter det härligt! :)



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: