Barcelona ♥

| Resor, Vardag
Hej på er! Det är äntligen december och julafton närmar sig med stormsteg. Jag älskar julen och jag älskar allt med julen. Belysningen, värmen, presenterna, julgodis, att man kan baka hur mycket som helst, förväntningarna, julgranen och bara allt! 
 
Den 1-5 december var jag och My i Barcelona för att hälsa på Filippa, Emelie och Höglund. Tyvärr hade Emelie hunnit åka hem till Sverige innan vi kom dit. Menmen, efter en mellanlandning i London med förseningar så kom vi äntligen fram. Vi hade hyrt en lägenhet som låg i en liten gränd, bara 5-10 minuters promenad till La rambla. På kvällen gick vi ut och åt på ett super mysigt litet torg. Det var ett event den kvällen som hette "Barcelona shopping night" så alla affärer var öppna till 01, det fanns även en matmarknad och massa annat att titta på. Julbelysning precis överallt. 
 
På fredagen mötte vi upp tjejerna för frukost och sedan stod shopping på schemat. Vi gick runt hela dagen i en massa affärer, kände och klämde på nästan allt. Det är verkligen så mycket roligare att shoppa i affärer som inte finns i Sverige. Jag köpte ett par örhängen, en topp, en klänning, ett par klackskor och en stickad tröja. Så jag är väldigt nöjd. På kvällen körde vi en utgång, kom hem halv fem på morgonen och då var jag lagom sliten, men kul var det! 
 
På lördagen så möttes vi upp vid kanske halv 1-1 för frukost/lunch. Vi åt på ett jätte mysigt litet ställe som tjejerna kallar "happy pancake" fast egentligen heter det något helt annat haha. Filippa hade stukat foten under natten så vi spenderade halva dagen åt att fundera på hur vi skulle bete oss osv, till slut gick vi i alla fall till apoteket och köpte kryckor. Sedan tog vi en taxi till stranden för att kolla läget, dricka något gott och umgås. Åkte hem efteråt och tog en powernap och på kvällen tog vi det bara lugnt, åt på en resturang och köpte latte på starbucks efteråt. 
 
Söndagen var en riktigt seg dag. Vi hade bestämt oss för att vi skulle åka till ett köpcentrum eftersom det var lovat regn, jag och My åt en super mysig frukost innan vi åkte dit. När vi väl kom dit så var köpcentrumet sämst så vi åkte tillbaka till Cataluna, mötte upp tjejerna och käkade lite. Sedan kollade vi i lite mer affärer i brist på annat att göra. Tog en fika, hem för powernap och här på kvällen började jag bli sjuk. Kände mig hängig och hade ont överallt. Vi åt i alla fall middag på en mysig resturang och drack sangria. Gick hem hyfsat tidigt, packade och la oss. 
 
Vid 12 på måndagen gick vårt plan hem och attans så skönt det är att komma hem efter att ha varit bortrest. Men jag som blev sjuk hade det ganska jobbigt på planet. Ont överallt fast jag tagit flera ipren. Fick stanna hemma från jobbet både i tisdags och igår. Idag var jag tillbaka på jobbet efter en veckas ledighet och det tog emot lite, är inte riktigt frisk ännu och det kändes i hela kroppen. En dag till med jobb och sedan ledig helg så jag får kämpa på. Puss&Kram 
Sarah

häliga bilder =)

Elsa

Superfina bilder! :)

Julia Svensson

Åh så fina bilder!!

Carolina Thoor

Låter som om ni har haft det hur underbart som helst. Trist att du blev sjuk dock, men skönt att det blev då du skulle åka hem så att det slapp vara under tiden ni var där! :)

Sv; ja, det var en härlig lördag!

Netti Starby

Vad härligt ni har haft det och vilka grymma bakelser! :-D Kramis

Åh så mysigt det låter och ser helhärligt ut :D

MALIN

Jag älskar verkligen Barcelona! Sååå underbar och fin stad! Kram

Boel

Åh älskar Barcelona :D

Tilda Barkselius

Julen närmar sig verkligen otroligt fort!!

Henrik Olsson

Jag hade så gärna besökt Barcelona! :)

Emma

Fina bilder :)

Linda

Härliga bilder :-)

Anita

Mysiga bilder :D

Pauline Hurtig

åh! härligt :)

ajlimullersandvik.blogg.se

Det låter verkligen fantastiskt förutom att du blev sjuk :( :( Jag känner mig sjuk nu, hela kroppen värker för mig också. Tungt.



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: