If you don't live for something, you'll die for nothing

| Vardag
Helgen har varit fullspäckad och riktigt rolig! I fredags hängde jag med Annie en stund, åkte sedan till Daniel en stund och sen till mig. Åt middag med mamma och träffade Dennis på kvällen. I lördags träffade jag My inne i stan. Vi käkade lunch på Espresso house, kollade lite i affärer och sen åkte hon hem. Jag mötte upp mamma, Daniel och Jouni. Vi gick till Hornstulls marknad och kikade lite, tog en fika efteråt och sen åkte jag och Daniel hem till honom. Grillade till middag tillsammans med hans föräldrar och senare på kvällen åkte vi in till Söder. Mötte upp Ribben och My för att spela biljard, dricka lite öl och sen dra vidare till en bar. Vi sov hemma hos mig och i söndags åkte vi till Barkarby outlet tillsammans med mamma och Jouni. Kollade mest runt och svängde förbi Kista centrum en stund innan vi åkte hem. 
 
I måndags och i tisdags jobbade jag på Kistamässan för Majola, bemanningsföretaget som jag började på i höstas men inte jobbat för sen i september. Provjobbade på Espresso house igår morse, käkade sedan lunch med Daniel innan jag och farmor åkte till Stegkliniken. Har haft problem med mina fötter under flera år så tänkte kolla upp det. Tyvärr fick jag inget direkt bra svar, utan det hon sa att jag kunde göra var bra skor och inlägg i skorna. Helt värdelöst, som om jag inte har testat det förut. Jaja, mötte Filippa i Farsta centrum efteråt. Kollade affärer och åkte sen till Vapiano för middag. Hängde hos henne på kvällen och kollade film. Daniel hämtade mig och sen sov vi hos honom. 
 
Idag är vi båda lediga, eller jag är ledig och han är sjukskriven resten av veckan så imorse gjorde vi nutella, strawberry french toast roll ups. Ska visa bilder och lägga upp recept sen. Vad som händer resten av dagen är lite oklart men hoppas alla får en grym dag. Puss&Kram 
linah

fina ni är!

miningalinn

Oj vad mycket folk du träffade, låter som en rolig helg!(:

Henrik Olsson

Jag gillar det citatet :)

marina

Tråkigt det där med fötterna. Hoppas du hittar något som gör att det blir bättre, eller kan få någon bra förklaring av någon annan läkare eller en specialist på fötter kanske(?)som kan hjälpa dig vidare med det senare.

Amanda Jönsson

Låter roligt det där!

Skogsraah ☾

Vad roligt det låter :)

marina

sv. Tack så mycket! :) Var så fint ljus och var ju tvungen att ta bilder då. :)

Känner nästan att jag behöver slänga ihop sådana nutella jordgubb toast grejer nu ju! Man blir ju sugen var gång man läser det. :)

Ella

Skönt att vara ledig! :)

ajlimullersandvik.blogg.se

Men alltså, frukosten!? I LOVE IT! Jag är avundsjuk.

MALIN

Vilken härlig helg :) Fina ni är! Kram

Linda

Vad kul med biljard. De var jätte längesen jag spelade det

Fina bilder :D. Ser roligt ut också :).

Amanda Forsman

Kul med en rolig helg!

Gabriella

Åh såå roligt!!

LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Låter som bra dagar :)

Tilda Barkselius

Låter som en härlig vecka. Tråkigt bara att du inte fick hjälp med dina fötter :/

Tuva Björnwall

åh fina ni är!!

Anita

Härligt :D

Pauline Hurtig

jobbigt att ha problem med fötterna :(



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: