Från söder till norr, det är samma vind känn luft under vingarna och bara andas in

| New in, Vardag
New in. 
 
Dagarna efter min student har varit helt fantastiska och jag njuter fult ut innan jag åker till landet nästa vecka. Tyvärr har jag fortfarande inte fått bilderna från min student så de får vänta. Förra lördagen var i alla fall jag, Annie och Hanna på Klubb Göta. Det var roligt som vanligt. I söndags var jag på Söder och tog en öl med Lisa och kollade en fotbollsmatch. Kom hem vid 22-tiden någon gång. I måndags följde jag och Annie med Hanna till hennes skola för att lämna sin dator och några böcker, sen åt vi middag på en resturang. Drog till Annie efteråt och sen gick jag hem till Elin och Emelie för att umgås med de. 
 
I tisdags tog jag, Lisa och My en öl på en uteservering på Söder. När Lisa drog stannade vi kvar och en stund senare kom Sebastian och Victor. Hängde med de på The central bar tills sista tunnelbanan skulle gå och då drog vi hem. I onsdags var jag på Filippas utspring, åkte hem och fixade mig och mötte sen Emelie och Höglund. Vi satte oss på Neverland och tog en öl medan vi väntade på att allas mottagningar skulle börja. Hanna kom efter en stund och joinade. Drog till Filippas mottagning vid 5 och några timmar senare drog jag och Annie till Elins. Där hängde vi till halv 12, då mötte jag upp Hanna och hon och jag drog till Klubb Göta. 
 
I torsdags träffade jag Sebastian vid 4 någon gång. Gick runt i stan och tog en öl på Hellströms. Mötte upp Emelie efteråt, åt middag med henne och kollade film resten av kvällen. Igår var jag och solade med Emelie, åt lunch och kollade på serier. På kvällen kom Emina, Alicia och Matte över för lite grillkväll. Karro och några av hennes vänner var också här. Så vi satt ute på altanen i solen och åt en mysig middag, spelade kubb, kort och bara umgicks. Kvällen slutade med att jag, Elin och Emelie stod och dansade till gamla klassiker i mitt vardagsrum. 
 
Idag har jag, Filippa och Emelie varit på Flatenbadet och solat. Låg där i någon timme innan vi drog vidare till Farsta centrum en snabbis. Efteråt åkte jag och Filippa hem till mig, åt lunch och kollade något avsnitt av Orange is the new black. Ska alldeles strax gå över till Hanna för att äta middag och föra innan vi drar ute. Det lär bli klubb Göta som vanligt. Hoppas alla får en grym kväll! 
Emma

Vad härligt att sola! :D jättefin klänning!

Klara Andersson

så fin klänning!

Lydia Elstig

Jättefin klänning!

miningalinn

Åh vad fin! Jättesöt!(:

Vanessa andersson

Gud så söt klänning :) Ska bli kul att se student bilderna nu :)

Ida - foto & häst

åh så vacker klänning!

Johan

Snygg klänning.

Sarah

Den kmr du bli fin i :)

Viktoria Eriksson

så snygg! :)

N

Fin!!

Celine

Gud så söt!

Caroline

Låter som riktigt mysiga dagar :)

As snygg klänning! Det verkar som det har varit mycket att göra och god mat!

Ha en fantastisk dag

Amanda

SÅ fin klänning!

Emma

Så otroligt fin klänning! :o :D

sara

Såå Snyggt! :)

Anita

Men vilken fin :D

Rebecka

Så fin klänning!

Pauline

så fin!

amanda

Vilken otroligt fin klänning!

Linnea

Den klänningen är så jääääävla fin!!



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: