Who saves the hero when he can't save himself?

| Vardag
Jag vet inte hur jag ska reagera när jag ser det här. För er som inte redan vet så har Justin blivit dömd för rattfylleri, han hade droger i kroppen och receptbelagd medicin som ryktas vara antidepressiv. Först och främst tycker jag att alla ska sluta döma honom. För er som är ett fan som jag så visa att ni finns där, stötta honom. Jag vet inte om jag ska vifta bort det här och säga att han är ung, att det är okej att göra misstag. Eller om jag ska se det här med största allvar och tro som många andra att vi har förlorat honom. Att vår största förebild har gått in i väggen. Kanske är det här ett wake up call för honom. Justin betyder så himla mycket för mig även om det låter så löjligt. Det som gör mig mest arg är alla som klagar och dömer honom för det här. Alla gör misstag, skillnaden är bara att Justin tvingats leva och växa upp framför hela världen.
 
Det här är en så tid då vi måste visa för Justin att vi finns är, att vi kommer att ställa upp. Vi kommer inte att lämna honom, vi måste bevisa att vi är äkta beliebers. Vi är här för att stanna. #belieberforever
 
 Kolla bara den här videon. Jag tycker så synd om honom. Vad är det bitchen inte fattar liksom? Lämna honom i fred! Tror ni att han ler på sin bild för att han inte kan visa för sina fans att han är trasig inombords?
Inga-Linn

Jag är inget fan av honom, tycket varken bu eller bä. Jag dömer honom inte men ung eller inte droger är enligt min aldrig okej. Jag förstår var du menar när du säger att han betyder mycket för dig, och jaa, hoppas ni/alla hans andra fans kan ta er igenom detta på ett bra sätt, eller var man ska säga.

Malin Mattsson

så himla dryga vissa människor kan vara..
hoppas han klarar sig <3

Malin Mattsson

sv; ja verkligen <3

Jag hoppas verkligen inte att vi har förlorat honom..

Alicia (Mitt eget liv) ♥

Sv. Jätte! :D

Är inget fan av Justin Bieber, men tycker inte heller illa om honom. Visst, det är inte helt okey det han sysslar med.. men han har det nog inte lätt. Det är inte lätt att bli världskänd när man är sådär ung, tror att det är lätt hänt att saker och ting inte alltid går som tänkt. Tänk vilken enorm press han måste ha!

veronica eriksson

Håller helt klart med dig! Kramar

Emelie

Många kändisar går ju den onda vägen och de blir så tyvärr.. blec chockad när jag såg de, för trodde inte han va en sån person, men kab fördtå att han har press på sig.. hoppas han får hjälp!! :)

En plats i solen

Hoppas han tar sig ur det! Är dock inget fan av honom, men önskar inte honom illa för det.

linda

synd när unga ska hamna i sånt

Cajsa Lindahl

alltså 1. om det är antidepp som han hade i systemet så ska man se det som något positivt! Det betyder att han försöker få ordning på sitt liv och det är heller inte farligt att ta antidepp! Så de som trycker ner honom för det, låt honom vara! :O Och man skriver inte ut något som är receptbelagt om det inte är för att hjälpa pasienten! OM han inte kommit över receptbelagda medel utan att det är skrivet till honom. Men jag tror att är det antidepp så är det skrivet till honom och det är för att hjälpa honom i all stress! Låt honom vara liksom!
2. Det där med droger vet vi redan att han tar och han har gått ut med det också. Att han gick ut med att han gjorde droger var ett rop på hjälp men är det någon klinik i USA som fattat det och tagit kontakt med hans manager att de kan hjälpa honom!? NEJ! Istället trycker media ner honom ännu mer så han mår ännu sämre och tar mer droger. Om media tycker att han är så dåligt föredöme, kan de ju börja resonera kring varför. Jag skulle vilja dra slutsatsen "han är ett dåligt omdöme för att media har förtstört stackarn och han skulle kunna vara så mycket mer värd för unga om media lät honom vara och kliniker hjälper honom komma på fötterna istället. Ingen vänder sig till droger självmant, man blir alltid pressad till det på ett eller annat sätt och i detta fall är det de som kallar honom dåligt inflytande som gjort det; Media!
och 3. Aboslut! Alla gör misstag! Däremot är det ett brott och han måste betala sitt straff precis som vem som helst. Däremot funkar det inte med fängelse! Kom igen USA! Häng med i utvecklingen och hör pojkens rop på hjälp! Han är ingen pop-idol-robot som gör vad alla vill och som man kan smutskasta hit och dit! Han är en människa med känslor!

Det ända som riktigt stör mig med hela grejen är att han ler på sitt förbrytarkonto. Vilket får mig att fundera lite...Det stör mig inte att han körde full, hade droger i kroppen eller att han "är ett dåligt föredöme". Allt det är medias fel, inte hans! Men att han ler på förbrytarbilden får mig att fundera om han tycker det hela är kul?

är inget fan av Bieber men tycker inte att man behandlar honom så som media gör! Eller som media behandlar någon kändis! när det va hela grejen med Britney Spears tog jag hennes parti också. För de gjorde ju hennes situation bara värre och värre tills hon va totalt nerbruten. Ingen hörde hennes rop på hjälp utan hånade henne för det istället! GIVE UP PEOPLE! THEY ARE LIKE YOU AND ME, THEY HAVE WHAT YOU DON'T WANT TO BE BROKEN IN YOUR LIFE; A HEART, FEELINGS AND DREAMS!

linda

hoppas allt är bra

E.w - photpgraphy

jag avskyr honom egentligen.. men jag tycker de behandlar honom så jävla fel.

Celine

Alltså jag tycker han till en viss del får skylla sig själv eftersom att det är han som har druckit, tagit droger osv. och sedan kört med en bil, men sedan så tror jag också att median har en stor påverkan på allt det här. Jag menar ingen kändis har fått så mycket skit som Justin fått på sista tiden. Man ser liksom förbi alla bra saker han gör och skriver bara om de dåliga, plus att de är över honom hela jävla tiden. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att leva så.

LIENE

Ibland hittas på lögner om kändisar, så undrar om det här är på riktig? Men alla gör misstag.

sv: Tack underbara du. Jag fick en awesome dag. Du då?

Alma

Upplysaren

Ett påpekande: En borgenssumma (borgen) är något man i vissa länder kan betala som en pant för att slippa sitta häktad. Om man sedan inte dyker upp till en domstolsförhandling tar staten pengarna annars får man tillbaka dem.

Bieber är alltså frigiven i väntan på en riktig domstolsförhandling om de brott han förmodas ha begått. Han riskerar fortfarande att dömas till fängelse eller något annat straff. Men han har alltså (ännu) inte blivit dömd för rattfylleri.

Att någon blir dömd inom ett par dygn har nog aldrig hänt i något land. ;)

Svar: Inte för att jag skrev något om det här i inlägget, och tack för upplysningen men visste det redan :) Fast jag hade faktiskt sett fel, trodde att borgen summan var det han skulle betala i böter för rattfyllan. Men då får jag hålla tummarna för den riktiga rättegången istället :)
Amanda Lindstrand

Carolina Thoor

Jag vet inte vad jag ska säga, gillar inte Justins musik eller vad man ska säga, men ingen ska ju må dåligt för det tycker jag! <3

Ebba ♥

Åh Justin.. Hoppas verkligen inte vi har förlorat honom!!

Sv: Tack så mycket! Kram ♥

daniella

- Tack:)
Justin bieber är en människa precis likvärdiga som oss andra, och måste därför också ta konsekvenserna. Det får ju alla andra göra, klart det är trist att han gjort ett så stort misstag, många kändisar gör tyvärr det vilket är väldigt synd. Men jag tror han kommer slippa undan hur lätt som helst, tycker bara dt är fel om de blir så. Han måste också ta ett straff, för man vet vad som händer om man sätter sig bakom ratten, med alkohol och skit i kroppen.

jonna

tack :)
Det är nog en jävla press på att växa upp offentligt och att allt man gör dokumenteras och skrivs ut överallt. Var han än går så är det alltid någon som ska följa efter, kritisera, eller försöka få honom arg. Det måste vara så sjukt jobbigt, och det är inte konstigt att han mår dåligt.

Hoppas han tar en paus från allt, och kommer tillbaka bättre än någonsin om ett tag igen :)

milina.blogg.se

Tycker det är så kul att Miley får tusen gånger mer hat för hennes droger men att han tillomed kör bil och får bara hälften så mycket hat. Dock är det löjligt av alla som håller på. Man gör sina misstag. Folk ska alltid förstora saker

linah

tycker de är synd att han får massa hat på sig

Agnes Eriksson

sv. ja verkligen!
jobbigt för honom.. kram

ANGELICA - Hälsosamt

Alltså, det han har gjort är inte bra, verkligen inte bra. Men han är lika mycket människa som alla andra och ska behandlas precis som alla andra. Jag menar om det hade varit min bästavän, jag hade inte sagt upp kontakten med henne, utan hade ju självklart tyckt det var en dum grej och pratat ut (kansek svårt att göra med jusin, men du förstår) MEN det jag menar är - han är människa som alla, alla gör vi misstag, stora som små.

Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sorgligt, men tyvärr verkar detta hända många stjärnor som gör karriär i ung ålder. Jag dömer ingen.

<3 <3

Amanda

OM nu allt detta är sant tycker jag bara att det är tragiskt att han håller på sådär då han både kan bli dömd för fängelse och bli utvisad. Samtidigt är jag besviken på honom då han har hela livet framför sig, varför kasta bort det? Nu vet man ju inte hur mycket som är sant...



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: