Läsvärd kommentar om Justin

| Vardag
Fick den här kommentaren en av en klok människa, låter den tala för sig själv.
Inga-Linn

VIlken bra kommentar!!

Ida Lindborg ♡

Jag håller med förutom det där med bilden. Han log nog för att visa för oss att han är okej.
Förresten! du har blivit utmanad på min blogg :D

KassandraPalma

Håller med kommentaren !

bra kommentar..

svar: jag vet inte varför han log, men jag vet att jag hade gjort det om jag var i situationen själv då jag alltid skojar bort allvarliga stunder, började liksom skratta när jag satt på ett förhör hos polisen en gång t.o.m, jag kan inte ta livet seriöst haha. och tyckte de va så roligt för verkar som om justin är lite lika dann med de där, och han bjuder på de istället för att stå där och skämmas. självklart är de inte kul de som har hänt, en man behöver inte göra de större än va de är liksom ,han har inte dödat någon! kram <3

Hanna Victoria Sahlqvist

Jag gillar honom inte, men kommentaren har ju helt rätt!

MATILDA

bra skrivet där!

Lotta

Sv: Tack så jättemycket:) och wow! Superbra kommentar :)

Ebba ♥

Håller med precis, en grym kommentarer!

Sv: Ja verkligen hihi, kramar ♥

Jen

Håller med verkligen! :-O Klok sagt

Kimmey ~ Kung varje dag

En riktigt bra skriven kommentar.

Sofia

så sant, att folk dömmer mer än vad de ska göra får honom bara att må dåligt. Med tanke på hur ung han var när han blev känd har han aldrig heller haft någon riktigt barndom och han kan ju aldrig göra något utan att någon ser det..

Emelie Andersson

Sv: du är fin om någon!

Åh jag tycker så synd om Justin! De vill publicera varenda misstag han gör och de vill verkligen få ner honom på botten :/ hatar att se honom såhär, vill se han lycklig igen!

Johanna - A dream as a model ♥

Riktigt bra text!!<3

Hanna

True. Så sant. Inget beliber fan, men sant det kommentaren säger :)
SV: Tack! :)

Hoppas du haft en bra vecka!

Louise

Media är inte ute efter att ha ihjäl Justin, media är inte ute efter att han ska må sämre. Den attityden är jag less på.

Media skriver endast om det som får oss människor att läsa nyheterna, som har ett nyhetsvärde helt enkelt. Alla Justin Bieber fans vill läsa det senaste, hur många JB fans som helst köper varenda tidning han är med i osv. Media tjänar enormt på det, så varför skulle dem sluta för att han inte klarar pressen? De ger er trots allt vad ni vill ha - och ja, det kommer ske på bekostnad av Justins privatliv, vilket är en smäll han fick ta när han började med musiken. Ju mer Justin bryts ner, desto mer finns det att skriva om och desto fler kommer vija läsa om hans förfall.

Om man verkligen inte vill se en hård mediabevakning av Justin så bör man inte heller köpa alla tidningar som skriver om Justin osv, för ni bidrar till den ökade pressen på så sätt.

Jag säger inte att du inte får läsa mer om Justin, du gör som du vill. Säger inte att jag menar dig ovan heller, förklarar bara hur jag känner om det i allmänhet. Man måste tänka ett steg längre. (Tänker främst på kommentarerna ovan, "de vill få ner honom på botten" och sånt, nej, men det finns ett nyhetsvärde och det är en bransch som livnär sig på skandaler).

Jonna

Bra skrivet! :)

Anonym

Ja grattis till henne!
Bra skrivet, fattar inte vad Justin håller på med...

FrökenTV, bloggen om tv och film

Jag tycker dock att det är fel att säga att det skulle vara medias fel eller whatever..
Finns ju otroligt många kända människor som det skrivs om i media men inte för att dem har gjort skandaler...

Hinner inte läsa hela kommentaren nu, men ska göra det i morgon. Men något jag reagerade på är att personen skriver att han tar antidepp och vill få ordning på sitt liv. Vad jag läste så hade han antidepressiva i kroppen när han körde, vilket man inte får. Dessa piller gör att reaktionsförmågan försämras och därför får man inte köra bil efter man tagit dem (tror de går ur systemet på några timmar eller nåt). Och om han vill få ordning på sitt liv så bör han nog sluta med sina street race, sluta ta droger och hamna i skit hela tiden. Han borde ta tag i sina problem istället.

Nu är inte jag så insatt i honom och har inte läst vidare på kommentaren. Men gör det i morgon!



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: