Tävling - vinn valfritt bikiniset

| Tävling
Jag har anordnat ännu en tävling till er i samarbete med ToDieFor. Nu när det är så kallt ute är det många som drömmer om sommar och utomlandsresor. Vad kan då vara bättre än att tjuvstarta med en ny bikini? Det finns otroligt många snygga att välja mellan och även du utan blogg kan vara med och delta. 
 
För att vara med och tävla:
* Skriv i en kommentar vilken bikini du skulle vilja vinna, glöm inte att ange din mailadress.
* Gå in och gilla deras sida på facebook eller följ de på instagram, klicka här eller här
* Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna. 
 
För extra chans:
Följ mig på instagram och skriv vad du heter - amandalindstrand
 
Kommentarer som inte rör tävlingen hänvisas till ett annat inlägg. Tävlingen avslutas om 3 dagar. 
ewelina anzelius

ååh va roligt! Jag har ingen riktigt snygg bikini som jag känner mig bekväm i och när man är student så har man inte riktigt ekonomin för att betala för en riktigt fin bikini. Efter all träning så vill jag kunna visa upp min nya kropp i en ny, snygg bikini. Skulle älska att spendera min sommar i denna http://www.todiefor.se/swimwear/summer-breeze/summer-breeze-set.html


Nu håller jag tummarna!

Berta K

Jag är med!

Jag skulle vilka vinna för att jag behöver en ny bikini och deras bikinis är supersnygga! Så det skulle vara väldigt kul att vinna :)

Bikinin: http://www.todiefor.se/swimwear/lola/lola.html
Gillar deras sida på facebook och jag följer dig på instagram (heter bertakarlsson)

Lina

Jag är med och skulle vilja vinna denna
http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html

Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en ny bikini till sommaren men har även massor av andra saker jag behöver köpa så kommer inte ha råd med en riktigt fin bikini som denna. Det skulle vara jättekul ifall jag vann.

SOPHIEHELENA

Har gillat fb samt följer på er på insta! (Sophielarssoon) :)

Jag vill vinna eftersom en snygg bikini skulle öka min motivation att gå ner i vikt och träna mig till min drömkropp innan sommaren är här! Har otroligt dålig motivation just nu vilket gör att jag inte tränar! Så en bikini skulle va som en spark i baken!

Om jag vann skulle jag vilja ha denna: http://www.todiefor.se/swimwear/only-you/

Bea

Jag skulle vilja vinna den här bikinin http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html
Jag vill vinna för jag har ingen bikini som jag tycker passa mig så bra..sen flyttar jag hemifrån om ca en vecka så jag kommer inte ha råd att köpa så värst mycket annat än det nödvändigaste :/
Håller tummarna:) kram Bea

Mysan Se

Följer dig på insta samt TO Die For och har gillat dem på facebook. Jag skulle vinna bikinin Spellbound, alltså denna: http://www.todiefor.se/swimwear/spellbound/spellbound.html

Puss o kram

ANGELICA - FITNESS

Jag skulle vilja vinna denna:
http://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/thinking-of-you-set.html

Jag gillar de redan på facebook

Och anledningen till varför jag vill vinna är för att jag är på jakt efter en ny bikini som är ljus, och denna är både ljus (Vit) och rosa :D

KassandraPalma

Jag är med!

Jag skulle vilja vinna den här bikinin http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html för att jag känner att de som finns i affärerna är inte riktigt bra och de som verkligen är bra är väldigt dyra. Det finns inte så många olika man kan välja på och den jag har här hemma är inte riktigt min grej men jag går så klart runt i den för annars skulle jag inte ha något att gå runt med alls. Jag skulle inte få för mig att köpa en väldigt dyr bikini just därför tar jag denna chansen.

Jag har gillat de på facebook och följer de på instagram, jag följer dig också på instagram redan :)

Sessie ♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vilken fantastisk tävling.
Jag hade velat vinna den här http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html
Har inte facebook, men följer dem på instagram (patriciacederblad).
Jag är säkert inte värd att vinna, men eftersom jag snart ska åka till Egypten på en sol och badresa så hade den här bikinin varit jätterolig att få bära på stranden. Kanske jag skulle känna mig lite mindre ful då.

Stor kram

Emma

Jag skulle vilja vinna bikinin sugar Daisy

Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara grymt roligt att vinna nått för engångs skull och för att öka motivationen till beach 2014!;D

Micaela

Jag är definitivt med!:) skulle hemskt gärna vilja vinna Monday Lily i storlek M i överdel och S i underdel till min backpackingresa till våren. Har planerar denna resa sååå länge med min pojkvän och trots att vi ska åka till massa exotiska ställen har jag inte ens hunnit tänka på bikini och denna vore ju då Perfekt!! Sen är min budget lite dålig sedan jag måste spara till resan. Så hoppas hoppas på att vinna denna! :) kraaam [email protected]

Inga-Linn

Jag skulle vilja vinna en för att jag inte har någon fin och tycker det är så svårt att hitta men denna gillade jag verkligen!:) Jag gillar dom på facebook & fröljer dom på twitter och följer dig redan!:)

http://www.todiefor.se/swimwear/only-you/only-you.html

Emilia Sjödin

Jag är med! Jag har gillat allt och jag ska börja följa dig så fort jag har skrivit klart den här kommentaren. Jag heter emiliasjodin på insta.
Jag vill vinna den här bikinin http://www.todiefor.se/swimwear/lola/lola.html
i storlek Small i både överdelen och underdelen. Jag skulle jättegärna vilja ha en ny bikini just för att de är så otroligt tråkigt att lägga pengar på en bikini. Just nu har jag bara bikinis som är mönstrade och väldigt barnsliga. Jag skulle vilja ha en nya, så att jag kan få glänsa på stranden. Hoppas du har haft en bra helg, så hoppas jag på att det kommer gå bra för mig i tävlingen.
Min mail - [email protected]

Filippa Carlsson

hej! Jag vill vara med och tävla om en bikini, och bikinin jag skulle vilja ha om jag vann är http://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/ Jag följer dig på instagram, och jag har gillat To Die For på Facebook och följer dom på instagram.
Jag vill vinna bikinin för att jag absolut älskar bikinisar, och jag har länge suktat efter en To die for men har inte de pengarna och jag vill ha en ny och fräsch bikini till sommaren! puss

Moa

Jag har gillat de på FB och följer dig på insta, jag heter "Wowyao" :)

Men varför jag skulle vilja vinna är för att man skulle se så grymt snygg ut i en sådan bikini! Och jag har faktiskt ingen bikini alls nu, och att ha en bikini som dessa hade varit en dröm! Verkligen haha :') Och så har man inte ekonimin att kunna köpa en sådan här bikini själv heller.. Men vinner jag skulle jag vilja ha denna: http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/

elin stridh

chansar här då ;)

följer på insta som elinscecilias sedan länge :P
gillar på fb elin cecilia stridh
följer dig på insta

vill gärna ha http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/ till resan den 13 mars, skulle vara big like :D

http://www.nattstad.se/h%C3%A4lsofreak

Åh vad passade att jag hittade det här inlägget, satt nämligen precis och kollade på bikinisar ;)
Jag är med och tävlar! Åker utomlands om nån månad och är i stort behov av en ny bikini, men eftersom affärerna inte fått in så många ännu, så är det svårt att hitta någon bra! Jag ska gilla dom på instagram och fb och ska även följa dig! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha :http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/

Jennifer

Jag har gillat på fb och gillar dig på instagram, jag heter: jennifeer94
Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag har bara en bikini som inte är världens snyggaste och skulle bli så glad om jag vann bikinin nedanför för jag har kollat på den väldigt länge då jag tkr den är super fin!
Bikini: http://www.todiefor.se/swimwear/gone-to-cali/gone-to-cali-white.html

Caroline Blomberg

jag är med, o har gillat på facebook!
Skulle väldigt gärna vilja vinna sugar daisy storlek M. Den skulle verkligen passa så himla bra till studentresan till napa, skulle känna så fin i den!

Therese

Jag har inte varit nöjd med min kropp tidigare, men nu så börjar jag bli lite nöjd och jag tror att jag kommer vara väldigt nöjd, och stolt över mig själv, i sommar, så varför inte ha en ny bikini till sommaren då?

jag skulle gärna vilja ha denna, om jag fick välja.
http://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/thinking-of-you-set.html

Evelina

Jag är en tjej som inte trivs i bikini men när jag fick se denna tävling och alla fina bikinis så blev jag överlycklig! Och jag har aldrig råd att lägga pengar på bikinis som är snygga.

http://www.todiefor.se/swimwear/sugar-daisy/sugar-daisy-set.html

felicia "efji" johansson

Svårt när dem alla är så snygga men måste ändå välja denna: http://www.todiefor.se/swimwear/lola/lola.html för att jag tycker att den är klart snyggaste av dem alla och den skulle passa perfekt i sommar. Speciellt när gått ner i vikt så tror jag att den skulle sitta perfekt.

storlektop: M/L
Storlek Bottom: M

Julia

[email protected]
http://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/
Denna skönhet skulle jag gärna vinna då på stranden jag skulle känna mig som en riktig gudinna. Med favoritfärgerna Rosa och vitt blir den "the shit". Jag håller både fingrar och tår och hoppas med detta rim att jag de andra klår!
Kram

alice

jag är med och skulle vilja ha en hips don't lie! (:

lara&lucy ^^

vilken awesome tävling!
Om jag vinner så hade jag velat ha den här :http://www.todiefor.se/swimwear/spellbound/
jag har gillat båda och följer . Vill så gärna vinna eftersom jag tycker att denna bikini är så fin och kommer inte ha råd att köpa en sådan sexigt dyr då jag är en vanlig studerande tös.
Så nu håller jag tummarna på att det blir jag.
kram :)

Amanda [SPONTAN]

Åh vilken rolig tävling, är helt klart med och har redan gillat på Facebook. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha Summer Breeze då jag älskar färgen.

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag har väldigt breda höfter om man jämför med min korta kropp och detta gör det extremt svårt att hitta bikinitrosor som inte ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig".

Följer dig på instagram nu (amandajona) och håller alla tummar för att jag får bli vinnaren av en fantastiskt fin bikini :)

Malin

Jag är med, jag vill vinna den rosa på bilden! :)

Jag vill den bikinin för jag har länge kollat på den och skulle vilja ha den dessutom har jag alltid otur i tävlingar så tycker det kan vara min tur nu! :)

Amanda

[email protected]

Skulle jättegärna vilja vinna Thinking Of You då jag nu till sommaren vill känna mig snygg i kroppen jag tränat för att få, varför inte då passa på i en supersnygg bikini också?

Jag har redan gillat sidan på facebook sedan innan och följer redan även på instagram, började följa dig också när jag ändå höll på! - amandakarrlson

♡ Hanna Andersson ♡

Jag är med och jag skulle vilja vinna LOLA.
Gillar på facebook: Hanna Andersson.

Jag skulle vilja vinna för att jag har letat en ny bikini hur länge som helst, och denna tyckte jag verkligen var superfin. Dock var den väldigt dyr, och därför skulle det vara perfekt om jag vann! :D

Följer även på instagram: haannaandersson :)

michelle bergström

Jag är med! Jag skulle vilja vinna "LOLA" bikinin. Att jag vill vinna är för att jag och min pojkvän ska åka utomlands snart och det vore jättekul om man kunde sig lite extra snygg i den bikinin. Dessutom kommer jag själv aldrig ha råd att köpa en sån här bikini eftersom jag är just nu en fattig studerande student.

Amanda

Jag skulle vilja vinna denna bikini: http://www.todiefor.se/swimwear/gone-to-cali/gone-to-cali-white.html

Mejladress: [email protected]

Varför jag vill vinna den är för att jag inte brukar vinna och att jag skulle nog känna mig mer bekväm i en snygg bikini då jag har väldigt dåligt självförtoende.
Storlek: S
Jag följer dig på instagram. Heter: amandadudas där

Kexin hou

Jag har följt deras Facebook sida sedan länge nu, och de skrev nyligen att de inte har med size 0 modeller på sin hemsida. Då de anser att man måste inte ha den storleken för att se bra ut i bikini. Jag anser att det är underbart att företag som är ett finger i modebranschen kan tänka så och det vill jag stå för! Skulle därför vilja göra lite reklam för dem på stranden på sommaren. Ifall jag vann så skulle jag vilja ha settet "only you". Följer även dig på insta! @kexinhou

Jag är med!
Jag skulle vilja vinna denna: http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/

Det här året så ska jag få en snyggare kropp. Jag är inte helt onöjd med den jag har, men jag har några ställen att jobba på. Om jag skulle vinna denna underbart fina bikini så skulle det motivera mig riktigt mycket, för vem vill inte gå runt på stranden och va snygg i sommar!? Med snygg så menar jag en kropp man känner sig bekväm i och får visa upp sin nya snygga bikini! Jag har bara en bikini och den är helsvart.. jättetråkigt. Har oftast svårt att hitta bikinis (bhar också) i min storlek.

Jag gillar dem både på Facebook och instagram! Följer dig på instagram redan - lilbabustyle

Ida Bååth

Gillar dom på FB!
Om jag vinner vill jag vinna Hips don't lie set
Jag vill vinna därför att jag behöver lite färg, gärna en färg som sticker ut som denna. Sen så vill man ju vara super snygg med en enkel och sexig bikini och det är det dom har lyckats med sina bikinisar.

Princess Lilla Lii

Åh, har längtat efter en sådan här tävling, så nu ska jag givetvis vara med!
Jag följer både dem och dig på instagram där jag heter "LiiAhlin", dessutom följer jag dem redan på facebook :)

Motivering: Jag skulle vilja vinna eftersom att jag har sådan komplex för min nederdel och bak.. Jag går alltid runt i affärerna när det börjar närma sig sommartid och kollar runt och kollar och kollar och kollar men vågar aldrig prova något eftersom att det aldrig är några underdelar på bikini som passar, överdelarna passar suveränt men underdelarna ger mig ångerst och det slutar alltid med att jag blir en badkruka hela sommaren på grund av mina komplex.
Jag har velat prova to-die-for-bikini väldigt länge men har aldrig haft råd till att köpa en sådan dyr bikini, men eftersom att jag har hört att de har så otroligt bra passform, (speciellt för rumpan) så tror jag att denna bikini skulle vara ett säkert kort för mig... man kan ju iallafall hoppas :/ annars blir det badkruka i år igen... trots att jag ska spendera 3 veckor i magaluf.. hm.

Och om jag vinner så skulle jag jätte gärna vilja ha : Thinking of you-bikiniset (http://www.todiefor.se/swimwear/thinking-of-you/)

Nu håller jag tummarna extra mycket!

Tess

Jag skulle vilja vinna för i påsk åker jag och pojkvännen utomlands, till egypten, och skulle verkligen vilja ha en snygg bikini att glida runt med där nere!
http://www.todiefor.se/swimwear/summer-breeze/summer-breeze-set.html

LINNEA

Jag är med! Ifall jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha denna snygga och helt perfekta bikinin, hips don't lie ; (http://www.todiefor.se/swimwear/hips-don-t-lie/hips-don-t-lie-set.html) ! Denna är ju verkligen to die for enligt mig. Älskar deras bikinis dom är så snygga och har så länge funderat på att klicka hem någon. Men har aldrig fått tummen ur och nu har jag chansen att vinna en istället hur perfekt? Denna skulle passa perfekt till en solbränd kropp på stranden med en cola i handen och massa underbara vänner.

Jag följer todiefor både på instagram och på facebook! Följer även dig på instagram och där heter jag linneapyrro kram

MALIN

jag är med! jag skulle vilja vinna "hips don't lie" :)

jag har i hela mitt liv haft stora komplex och problem över mina breda höfter, jag har försökt att träna bort dom men det går tyvärr inte. med denna bikinin så hade jag äntligen känt mig som en vinnare på stranden (med tanke på namnet)!

jag följer dig och to die for på instagram och har även gillat på facebook :)

Claudia

Sv: Tack så mycket! Jag är gärna med i tävlingen.
Hips don't lie vill jag ha! Sjukt snygg och vill helt enkelt ha den för att jag vill framhäva höfterna som är bla det finaste en kvinna har.

Ulrika

Heejj! skulle mer än gärna vilja vinna Summer Breeze Set (http://www.todiefor.se/swimwear/summer-breeze/).

Varför just jag ska vinna? Because I'm... I'm Chuck Bass.

Fäljer dig på instagram och är kompis med dig lol <3 <3
PUSS

Nelly Persson

Hej!
Jag vill vinna för att alla mina bikinis har blivit för små och är jätteutslitna!! Även om jag inte vinner så tänker jag ändå köpa en bikini från todiefor för att deras bikinis är så SUUUUUPERSNYGGA, och då tycker jag att det är bättre om jag vinner, haha det där lät själviskt!! Sen vill jag ju också vinna för att deras bikinis är snygga såklart!! ;)

Jag skulle vilja ha "Lola" i storlek Smål i båda delarna!
Tack!<3
Mvh Nelly

[email protected]

Svar: Hej! Tyvärr så avslutades tävlingen för flera veckor sedan. Men köp en i alla fall, för de är verkligen super snygga! Kram
Amanda Lindstrand



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: