by amanda

| New in, Vardag
Jag är hemma så uppdateringen ska bli som vanligt igen. Och tack så jätte mycket Ellen för att du hjälpte mig medans jag var borta ! Jag kom hem senare än väntat igår, vi skulle ha varit i Nynäshamn halv 11 men kom istället fram halv 12 pågrund av en sak som hände påvägen, Suck med stort s !
Läs här för att få reda på vad som hände.

Gotland var underbart och det var riktigt skönt att få komma iväg. Det var inte speciellt länge, men skönt i allafall! Vi kom dit ganska sent på fredags kvällen, runt 7 skulle jag tro ? Checkade in på vårat hotell och drog sen ner på stan. Gick runt och valde sen en resturang som vi nöjde oss med. Åt gott, gick runt och njöt och gick sen tillbaks till hotellet. Alla var trötta så gick och la oss tidigt. Vaknade även runt 8, gick upp och åt god hotell frukost och gjorde oss sen i ordning. Drog ut på stan och kollade i affärer. Jag köpte en hel del, men lite är presenter så inga bilder på det. Gick runt i några timmar, fotograferade och åt på resturang. Efter det åkte vi till Högklint, otroligt fin utsikt där. Tog ännu fler bilder och åkte sen vidare till Klintehamn på marknad. Det tog timmar det också, så efter det åkte vi runt och kollade. Sen hem, åt på Italiensk resturang. Kom hem ganska sent, låg och kollade på tv och somnade efter det. Vaknade nästa morgon, dags för att åka hem. Gick och åt frukost, packade våra väskor, fixade oss och checkade ut. Tog bilen och åkte runt i stan, fotograferade, åkte runt på massor av ställen. Stannade, åkte igen och så höll hela dagen på. Kollade på raukar och ah, fina utsikter ! Här kommer bilder från idag och det jag köpte på gotland. Resten kommer imorgon men även andra dagar.

Idag efter skolan drog jag, Erik, Emil och Filippa till Skärholmen. Köpte present och kollade i massor av affärer. Åkte hem efter någon timme, till Kärrtorp. Erik drog och vi andra gick och satte oss i solariumet för att prata. När Erik kom igen åkte vi hem till Filippa. Åt middag och sen ut. Träffade Muffe och Leo. Leo drog och vi gick hem till Wille där han och Tage var. Kollade lite på film och var sen tvugna att dra därifrån, så då gick jag hem. Men nu måste jag rensa lite bilder från Gotland och så, vi hörs imorgon. Godnatt och pussar<3

Bilder från idag !





handgjort armband

tjocktröja, framsida

trocktröja, baksida

söta strumpor :D