by amanda

| Vardag

låt bilderna tala för sig själv.




















lillasyster&storasyster. amanda&matilda.
oavsett vad du bestämmer dig för, oavsett om du lämnar mig eller inte så kommer jag alltid att älska dig. man glider ifrån varandra vare sig man vill det eller inte. du och jag har gjort det. vi delar inte längre samma humor och gjädje. men minnena kommer alltid att finnas kvar. vi delar så mycket du och jag. men det är inte nutid. jag önskar det kunde bli som förut. vi var med varandra varje dag, flera veckor i sträck. du var den enda som jag räknade som vän. du var min number one. kommer du ihåg när vi lekte sumobrottning? när vi skulle passa bollen mellan varandra, 100 stycken på 1 minut ? minns du när vi varit på janinas kalas och efter skulle byta namn med varandra, så när din mamma ropade matilda så svarade jag.. när jag hade kalas och du var med innan och hjälpte till med allt ? minns du alla gånger du varit på mitt land, till ex. den gången vi började bråka när vi var ute och cyklade, så jag cyklade ifrån dig och du hittade inte hem igen. minns du alla våra patetiska bråk ? minns du våran manda<3tilda tröja ? minns du våra sve:or vi köpte som vi var jätte stolta över, och alla andra tröjor vi köpte tillsammans med döskallar på. vårat "msn-sex" med leon. det är inte ens hälften av alla minnen vi har tillsammans. jag kan skriva i flera dagar om det så behövs. men jag tror du förstår, våran vänskap som en gång var så stark kommer aldrig att dö ut. du kan inte växa ifrån mig, jag kan inte växa ifrån dig. det kommer alltid att vara du och jag, innerst inne. känn efter, du vet att jag alltid kommer finns där. när du behöver mig, så kommer jag stå redo för dig med öppna armar. jag vet att jag inte visat det och varit en dålig vän. jag har ingen bortförklaring så jag tänker inte dra en heller. men jag ber om ursäkt. jag vill bara så j*vla gärna att allt ska bli som förr mellan oss. men det spelar ingen roll. jag älskar dig föralltid.

ronja

sv: bara bra, med dig då? :)

fina bilder :D

sandra

ja riktigt tråkigt /:

Josse

fick bara lust :)

hejannw

skönt :)

D A N I E L A ♥

- ja det är skoj:)

Fanny

Svar: Jo, det är ju så! Varför är du osäker? :)

alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

SV. TACK SÖTIS:)

julia

Jätte bra :D

Nattah / weezing

Jag tänkte tala om att jag har bytt blogg, ifrån natayas.blogg.se till den du hittar i länken! :D Hoppas du fortfarande vill följa mig och mitt liv :*



Fina bilder!

Cajsa

hejsan sötnos! allt bra? Jag har haft galet mycket att göra dessa senaste dagarna att jag inte har hunnit med bloggen. :P

MATILDA

så söta bilder :D



Du vill inte vara jättegullig och lägga en röst på mig i en tävling jag är med i ? det tar inte alls lång tid och det hade gjort mig jätteglad ! :D Om du vill så hittar du länken och instruktioner här:

http://lbm.blogg.se/2010/may/obh-nordica.html#comment

Katja

sv: så bra! :)

är förkyld, men annars är det bara bra!

Mathilda

haha okej okej :D

erika

jodå det är bara bra. Hur är det själv?:)

sandra

ja, man kan inte alltid få det man vill :P

Fanny

Fina bilder :)



förresten det Här är min nya blogg! :)

Min förra hette alltså

www.storasysterfanny.blogg.se

mathilda

jag saknar dig så enormt, saker är inte som förut. fan vad vi har haft kul, önskar det var så nu. förlåt amanda.. jag menar det från djupet, vi ska väl ses imorgon?

jag älskar dig också föralltid hjärtat

Tova

haha oojojoj där var ju jag! ;) <3



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: