by amanda

| Vardag
hejhej :) skoldagen har varit helt okej, det finns roligare dagar men även tråkigare. när skolan äntligen slutat dröljde jag mig kvar en liten stund eftersom jag väntade på linn som fyller år idag :) när hon var klar med det hon gjorde så kom hon till kärrtorp och mötte mig och sen tog vi tunnelbanan till gullmarsplan där ida hoppade på. vi åkte in till t-centralen och kollade runt. de shoppade lite också :) vi fikade på espresso house och kollade lite till och sen hann klockan bli så mycket så det var dags att dra hem. eller inte, men det fanns inget annat att göra. när jag kom hem åt jag middag och nu har jag precis ätit färdigt. ska svara på komentarer och så, vi hörs senare. pussar&kramar :)





Emma

omg: vilken skola

Linda - ndaiL

Jo det har jag haft, själv?

Nadja

ganska ok sj? =)

Piinky

jag skulle träffa en kille som hette anton som jag hade snackat med på internet ganska länge & då var han med Mattias (min pojkvän) Åh jag tyckte mattias var jätte snygg osv sen ringde Matte mig dagen efter & fråga om jag ville vara med han så de var så vi träffades =)



kram

matildac

ahabrasi :D

Emma

stan:O

isabell

Hej du :)

Jag har gått vidare i veckans blogg i denna blogg http://idaelfs.blogg.se/2010/february/veckans-blogg-finalister.html#comment

Jag är nummer 9 och skulle bli jätte glad om du skulle kunna rösta på mej. Tack i förhand :)!



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: