Fääääätt fint väder ute ! / Filippa

| Vardag

helluu amandas sötnosar ;)
filippa hääär ! vad gör ni? idag har jag varit med tjejerna, amanda J, yosra, matilda, ida, annie, hanna & elin. vi var i skarpnäck och träffade amandas kille jesper och hans kompis alex. men vi alla tjejer drog förutom amanda som stannade med jesper och alex för det blev lite bråk.. vi drog mot tuben, sa hej til kasper för han var på väg hem och skulle den vägen så vi sa hej och sen sprang vi ner till tuben. jag åkte hem och tjejerna vet jag inte vart dom tog vägen men aja.. shit visst är det fint väder ute ? ;O  och fett varmt också.. AMANDA! din tvilling saknar dig alldeles för mycket!  kom hem nu fan, en dag utan dig, det är fan inte kul! matilda har tagit bilder idag, så kan inte lägga upp några men hon kanske gör det om hon bloggar.. bjuder på lite gammla bilder på mig och amanda istället, vi hörs lite senare, puss puss :) / liippas.blogg.se 


BRUNETTBLOGGEN

Tack desamma :D

ElinStenberg!

Allt bra idag? :)

finblogg!

allt bra med dig:)??

Sabina

Svara gärna på min dagens fråga sötnos! Ifall du fick välja mellan din dator och din mobil, vad hade du helt valt då? :)

moa

sv: hihi, tack så mycket!

allt är bara super här med!

Emma

Ååh tack så mycket! :)

kom gärna tillbaka flera gånger så kan du se mera bilder jag fotograferat :)

lägg gärna till mig i bloglovin också om du vill, då kan du se varje gång jag uppdaterat min blogg med nya bilder som jag fotograferat och annat roligt =)



Puss!



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: