by amanda

| Vardag
hello :) jag kom hem för en liten stund sen och håller på att packa ner alla mina saker som jag har i rummet. vi ska nämnligen tapetsera om hemma. hur som helst så har det varit en underbar dag med underbart väder ! idag hade vi ingen skola utan uppgift hemma istället. så jag gick upp runt halv 10 och vid 11 drog jag ut och mötte annie. vi gick hem till mig och efter en stund kom även filippa. vi pluggade lite på uppgiften och sen drog jag till skolan för att gå på utvecklingssamtal. det gick super bra. när vi var färdiga drog jag hem igen för att göra klart uppgiften. när den var klar så drog jag och filippa ut, vi åkte hem till henne en snabbis och sen till kärrtorp. där träffade vi matte, emil och venne. efter en stund kom även muffe men då drog venne och matte. efter en stund kom venne tillbaks så vi drog in till ringen. kollade lite och sen drog muffe. vi andra gick till espresso house och jag testade för första gången is chai. det var gott :) menmen, sen åkte vi till kärrtorp och gick till fyren parken. jerry kom också. vi lekte lite och hade super kul, snackade och bara chillade. men nu är jag hemma, så vi hörs senare. pussar amanda <3






bilder lånade från liippas.blogg.se <3
lisa

sv; okejs:)

Julia

allt bra då?

Emma

Sv; Jaha. Usch då. :( Förstod nästan det efter att ha kollat på trailern.. Alltså för att inte säga för mycket, men är det sånt ''dåligt, sorgligt'' slut eller är det ett relativt bra slut? :)

Emma

Sv; Jaha. Usch då. :( Förstod nästan det efter att ha kollat på trailern.. Alltså för att inte säga för mycket, men är det sånt ''dåligt, sorgligt'' slut eller är det ett relativt bra slut? :)

ella

sv: så bra! jo jag mår toppen :) vad ska du göra på valborg?

Cajsa

jo helt okej dag. lite tråkig bara.. själv?

matilda

jag har svaart hår kommentera gärna va du tyckte i min blogg :) <3

Julia

det är bra, va gör du då?

ella

sv: okej mysigt :) jag ska vara med min pojkvän och hans kompis ;)



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: