by amanda

|
hur kul på en skala mellan 1-10 tycker du att det är när någon köper likadana grejer som dig ? för mig beror det på. det kan vara roligt ibland att ha likadant som någon utav sina kompisar men när man inte får ha något eget så kan jag bli riktigt irreterad. det är roligare och mer smakfullt när man kör sitt eget race och inte som alla andra. hmm.. vad tycker du ? det här är min åsikt och det står jag för.
filippa

haha ska du säga som köper likanadt som matilda :O du ska inte säga något, och jag tycker det är skit kul att ha likadana grejer som mina så kallade BÄSTAVÄNNER på en skala 1-10 är det en 10 och högre! jag skulle inte bli sur om du, matilda, annie eller elin skulle köpa samma saker som mig? det är ju fan bara kul. bra att du iaf har en åsikt,och det här är min och den står jag för :D

Anonym

alltså man har olika åskiter men det är inte du som tillverkar sakerna alla har olika smaker men tänk om just du och den andra personen har samma då måste ju den få köpa saken utan att du skulle få bli sur. bli glad istället för folk gillar det du gillar. tänk den som tillverkar dom sakerna du köper tänk om den skulle säga nej men ingen annan får köpa den här, då skulle den ju inte känna pengar det var min åskit puss.

Mimmi

palla bli sur

denise

skärp dig amanda..

alexandra

men du köper ju samma saker som andra så låt odm köpa samma som dig, palla gumman ;)

Anonym

man får väl köpa vad man vill?



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: