by amanda

|
förlåt mig om jag inte uppdaterat lika mycket på sistonde, men jag har verkligen inte orkat och inte hunnit. men jag ska försöka ändra på det. menmen, jag ska göra som min kompis har gjort och tipsa om lite olika saker. kanske någon gång i veckan om jag kommer ihåg. och den vecka blir det boken " svart drama " finns det någon som har läst den ? jag blev besatt av boken direkt och kunde aldrig sluta läsa på kvällarna. jag gick till omed ibland hem för att läsa eftersom den var så spännande. dock var det ett tag sen jag läste den så jag kommer inte ihåg så mycket.

men såhär står det i allafall i boken ;
" titta honom inte i ögonen !
tala aldrig till honom !
nämn aldrig hans namn !
be till gud att reglerna fungerar ! "

" reglerna finns ristade på skoltoaletternas vägg. de berättar om skolans legend, den döde läraren som sägs gå igen. ingen tror att han finns men ändå är det tradition att visa reglerna för alla nya elever. tess bryter mot den första regeln och det är plötsligt för sent att be några böner. på gymnasieskolan i den värmländska småstaden utspelar sig ett svartsjukedrama med farliga förtecken. en spökhistoria har tagit sin börja .. "

verkar den inte bra ? jo då, jag lovar er. bland den bästa boken jag har läst, något ni kommer missa om ni inte läser den. beskrivningen som står på bokens baksida är kanske inte den bästa men den är bättre när man läser den. jag älskar verkligen att läsa, och läsning är ett stort mål i mitt liv. jag har alltid läst på kvällarna och alltid tyckt det är kul att läsa. något ni inte visste va ? (a) menmen, läs den ! pussar amanda <3



Läs det här innan du kommenterar:
- Jag fotar med min systemkamera, CANON EOS 600D
- Du får inte kopiera eller printa min bilder utan tillåtelse
- Jag vill inte ha kommentarer om din frågestund
- Kommentarer som inte handlar om min blogg eller mitt inlägg raderas


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: